Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: spinalsurgeon

hyr onun yerine summerboard patch yüklemiştim zamanında. onun dışındada community sorces 3,82 ; bsd 2,1 ; installer 3,11 ; open ssh 4,6p1-2; summerboard 3,2 var; 113/4 saafari patch; afc2 fix; safari add-on var. summerboard düzgün çalıoşıodu dokunmadım o patch e. biraz internettte bakındım war mıdır bnm gbi die warmış, daha çözüm bulamadım adamlar 1.1.4 de 1.1.3 ün bugları giderilmiş hali olduu için ismi 1.1.3 kalmış olabilir diolar fln ama pek inanmadım. bnm takıldıım nokta neden 1.1.3 deilde 1.1.3(4A102).

Bence 1 gününü ayır temiz bir jailbreak çek. Ama yinede sen bilirsin.
  • Bir zararı var mı 1.1.3 gözükmesinin?
  • sadece gözüküosa bnm için sorun yok zatn oraya ne istenirse yazılabilior. ama önemli olan hangi sürümde çalışıo alet?
  • Check for uptades'e tıklayınca son sürüm kullanıyorsunuz diyorsa 1.1.4 tür.
  • bu programlar ne zamn usb den yüklenebilcek bnde o zamn rahatlicam walla. şööle summerboard temaları gibi at içine çalışsın. yok source du yok wi-fi dı uuraşmican. nesse bi süre işim sınawlarım projeler fln war uuraşamiicam bööle kullanırım. işlerim bitince temiz bi jb çekerim belki o zamna yeni güncelleştirmede gelir. yardımda bulunan herkese eyw
  • Bence bi sure daha bekle, simdilik bole kullan. 2.0 a jb yaparsin. Fazla jb bunyeyi bozar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 1 Haziran 2008; 23:30:44 >
  • merhaba arkadaşlar.2 gün önce ipod touch 16gb aldım.yorum yazan herkese teşekkür ederim.bir kısmını okudum.sayfa sayısı biraz fazla olunca baya vakit geçti ekran karşısında.sonra 1.1.4 jb yaptım.birkaç sorum olucak,,

customize olayı.yükledim.tıklayınca açılıor da.yalnız nasıl kullanıcam?customize ı açınca mesela battery images i açıorum içi boş bunun gibi bütün sekmelerin içi boş yani .birşeyler mi yüklemek gerekiyor ya da ne yapmam lazım?

ilk kez postaya tıkladıımda yahoo,google vs alt alta çıktı yahoo u seçtim.gayet ii kullanıorum postaya tıkladıımda şimdi gelen kutusu vs direk çılıor alt alta.peki ben bu açtıım yahoodan nasl vazgeçebilrim yani başka bi eposta nasl kaydedebilirim,daha genel o ilk postaya tıkladıımdaki genel görünüme nasıl geçebilirim,

mxtube yükledim search yapıorum video bulmuor (no videos) youtube yasaklı olduu için mi?oysaki youtube gayet güzel açıor normalde

en güzel tema,oyun hangileri?

hava durumunda,borsada kayıtlı fazla yerleri nsl silebilirim?

sources ekli fakat en mantıklı olması gereken sourceslar hangileri ve ne işe yarıyor+neleri install etmeli?

kulaklık ne öneriyorsunuz?bende orjinal dışında eski ipod nanomda kullandıım sennheiser ie4 var sağlam akustik ses alabileceiğim bi kulaklık ne olabiliri mesela,(öğrenciyim ama ona göre:))

şimdilik son olarak pc xp kullanıcısıyım forumdaki videoları göremiorum.video olan bi mesajda videonun olması gereken yer boş gözüküor.yotube kapalı olduundan mı yoksa adobe flash yüklü bende..

şimdiden teşekkürler..

• customizeyi bende anlamadım hocam ne işe yarar ne yapılır , tıklıyorum tavuk çıkıyo sonra anamenüye dönüyo hemen..

youtube girebiliyorsan mymedia yüklemeni tavsiye ederim sorunsuz çalışıyor ( mxtube youtube yuzunden kullanamadım )

summerboard temalarını kullanıyorum hoşuma gidiyor benim ( siyah içerikli olanlar güzel bana göre ) tabi bu kişiye göre değişir deneme yanılma yapman gerek..

Oyunlara gelince bende yüklü oyunlar şunlar ; ipac3D , tribal , tavla ( backgammon ) raging thunder ( kesin yükle ) , icopter , labyrinth , parkinglot , icave , ipyhysics bide amaze var labyrinth ile aynı... bendeki oyunlar bunlar hepside çok güzel tavsiye ederim...Ayrıca eğlenceli programlar olarak Pocketguitar , İband , Drummer , flashligt ( elfeneri - çok işe yarıyo elektrikler kesilince :D ) Guitarist bunlarıda eklemeni tavsiye ederim (:

valla sourceslere gelince forumda yada başka yerlerde gördüğüm sourcesı ekliyorum içlerinden çok güzel şeyler geçiyor..tavsiyem hiç üşenme 50 sayfayı oku :D

videolar youtube kaynaklı olduğundan açılmıyor (:

• quote:

Orjinalden alıntı: sozdem

merhaba arkadaşlar.2 gün önce ipod touch 16gb aldım.yorum yazan herkese teşekkür ederim.bir kısmını okudum.sayfa sayısı biraz fazla olunca baya vakit geçti ekran karşısında.sonra 1.1.4 jb yaptım.birkaç sorum olucak,,

customize olayı.yükledim.tıklayınca açılıor da.yalnız nasıl kullanıcam?customize ı açınca mesela battery images i açıorum içi boş bunun gibi bütün sekmelerin içi boş yani .birşeyler mi yüklemek gerekiyor ya da ne yapmam lazım?

ilk kez postaya tıkladıımda yahoo,google vs alt alta çıktı yahoo u seçtim.gayet ii kullanıorum postaya tıkladıımda şimdi gelen kutusu vs direk çılıor alt alta.peki ben bu açtıım yahoodan nasl vazgeçebilrim yani başka bi eposta nasl kaydedebilirim,daha genel o ilk postaya tıkladıımdaki genel görünüme nasıl geçebilirim,

mxtube yükledim search yapıorum video bulmuor (no videos) youtube yasaklı olduu için mi?oysaki youtube gayet güzel açıor normalde

en güzel tema,oyun hangileri?

hava durumunda,borsada kayıtlı fazla yerleri nsl silebilirim?

sources ekli fakat en mantıklı olması gereken sourceslar hangileri ve ne işe yarıyor+neleri install etmeli?

kulaklık ne öneriyorsunuz?bende orjinal dışında eski ipod nanomda kullandıım sennheiser ie4 var sağlam akustik ses alabileceiğim bi kulaklık ne olabiliri mesela,(öğrenciyim ama ona göre:))

şimdilik son olarak pc xp kullanıcısıyım forumdaki videoları göremiorum.video olan bi mesajda videonun olması gereken yer boş gözüküor.yotube kapalı olduundan mı yoksa adobe flash yüklü bende..

şimdiden teşekkürler..

Customize nin içini kendin doldurman gerekir. İnternette biraz araştırma yaparsan bulursun battery images falan. Klasörleme olayı da anlatılmıştı, biraz arka sayfalarda gezin.

Kullandığın mail i iptal etmek için ayarlardan mail e gel, ordan yapıyosun. Kullandığın hesap orda gözükücektir. İptal et, mail eski haline döner.

En güzel tema, oyun die bişe olur mu ya? Ekle bak, beğendiğin dursun.

En mantıklı source die bişe de olmaz. Kullanmak istediğin program, oyun, tema vs. ne varsa ona göre kaynak eklersin. Kullanmayacağın kaynakları eklemek installer ı kasar.

MxTube programını kullanabilen de var, kullanamayan da. Bende kullanılamıyor mesela. MyMedia yı öneririm. Bikaç sayfa geride nasıl kullanıldığını anlatmıştım. Bi zahmet bakıver.

Hava durumunda falan yerleri silmek için ''i'' tuşu var sağ ya da sol alt köşede. ona bastığında sayfanın arkası açılır. Orda edit falan bişeler olması gerek (touch yanımda değil bakamıyorum) O işlem de bu şekilde. Biraz kurcalayın abi, bunu bulmak çok zor diil ya.

Kulaklık içinde, henüz sadece orjinal kulaklığı kullandığım için bi öneride bulunamiicam ama burda kime sorsan ucuz ve kaliteli olarak ep 630 diicektir.

Hadi bakalım, hayırlı olsun touch ın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 2 Haziran 2008; 11:40:43 >

• arkadaşlar bugün 1.1.4'e update yaptım. daha sonrada liberity'le jailbreak. wallaha tavsiye ederim çok kolay bişi.. sadece 1-2tık okadar.. rocovery moduna sokucam diye kasmanızada gerek yok kendisi sokuyor. ayrıca tiff dosyasını indiricek diyede beklemiyorsunuz(benim 1.1.2de karşılaştığım sorun. bir türlü yükleyemedim o installar'ı). 1.1.4ün 1.1.2ye göre avantajlarını yada dezavantajlarını bilmiyorum ama artık istediğim uygulamaları yükleyebileceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatred

arkadaşlar bugün 1.1.4'e update yaptım. daha sonrada liberity'le jailbreak. wallaha tavsiye ederim çok kolay bişi.. sadece 1-2tık okadar.. rocovery moduna sokucam diye kasmanızada gerek yok kendisi sokuyor. ayrıca tiff dosyasını indiricek diyede beklemiyorsunuz(benim 1.1.2de karşılaştığım sorun. bir türlü yükleyemedim o installar'ı). 1.1.4ün 1.1.2ye göre avantajlarını yada dezavantajlarını bilmiyorum ama artık istediğim uygulamaları yükleyebileceğim

Evet bende 1.4 iLiberty ile JB yaptım sorunsuz yaptı

• murtezacan ve expulse teşekkür ederim.mantıklı source veya tema oyun derken aleti boşuna ınstalll et kaldır install et kaldır yapmamak için sizin beğendiğiniz,tavsiye ettiğiniz olursa eğer diye yazdım.çok alındım kızmayın bu kdr murtezacan.):sonuçta sadece 3gün oldu touchla.kendi pcm de wireless yok arada çeken bi bağlantı var ondan dolayı herşeyi ekleyip install edecek kadar vaktim olmayabiliyor.adam çat modemi kapatıyor.bir de sınav dönemi evden de pek çıkamıyoruz şimdi.hal böyle yani
  • selam arkadaslar forumda verilmişti ama bulamadım kusura bakmayın, touchdaki video ve muzik butonlarını ipod olarak değiştirmek için (iphoneda oldugu gibi) hangi programı yukluyoduk?
  • quote:

murtezacan ve expulse teşekkür ederim.mantıklı source veya tema oyun derken aleti boşuna ınstalll et kaldır install et kaldır yapmamak için sizin beğendiğiniz,tavsiye ettiğiniz olursa eğer diye yazdım.çok alındım kızmayın bu kdr murtezacan.):sonuçta sadece 3gün oldu touchla.kendi pcm de wireless yok arada çeken bi bağlantı var ondan dolayı herşeyi ekleyip install edecek kadar vaktim olmayabiliyor.adam çat modemi kapatıyor.bir de sınav dönemi evden de pek çıkamıyoruz şimdi.hal böyle yani

Hadi ya sınav zamanı mı aldın? Ben de tam sınav zamanı almıştım ve berbat geçmişti sınavlar. Sabah akşam öğrenicem diye elimden bırakmadım. Uykusuzluktan iki tane de sınav kaçırdım Aman bak, hemen kutusuna kaldır, sınavlar bitene kadar da çıkarma. He beni etkilemez, sınavların canı cehenneme falan diyosan o ayrı tabi

• peki dostum jailbreakme yükleyince ı podun garantisi iptal olmuyor mu ? ben oluyor diye biliyorum o yüzden de yüklemeye çekiniyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

quote:

murtezacan ve expulse teşekkür ederim.mantıklı source veya tema oyun derken aleti boşuna ınstalll et kaldır install et kaldır yapmamak için sizin beğendiğiniz,tavsiye ettiğiniz olursa eğer diye yazdım.çok alındım kızmayın bu kdr murtezacan.):sonuçta sadece 3gün oldu touchla.kendi pcm de wireless yok arada çeken bi bağlantı var ondan dolayı herşeyi ekleyip install edecek kadar vaktim olmayabiliyor.adam çat modemi kapatıyor.bir de sınav dönemi evden de pek çıkamıyoruz şimdi.hal böyle yani

Hadi ya sınav zamanı mı aldın? Ben de tam sınav zamanı almıştım ve berbat geçmişti sınavlar. Sabah akşam öğrenicem diye elimden bırakmadım. Uykusuzluktan iki tane de sınav kaçırdım Aman bak, hemen kutusuna kaldır, sınavlar bitene kadar da çıkarma. He beni etkilemez, sınavların canı cehenneme falan diyosan o ayrı tabi

umarım kaba etimde patlamaz sınavlar:))abi sınavların canı cehenneme de dicek pek de halim yok 6.yıl:)bilmiyorum yapıcaz artık bişeyler sizlerin yardımıyla.bu arada kendi telimi(nokia 6300) satıp aynı paraya iphone 8gb alabiliyodum,ben touch 16gb tercih ettim sizce ne kadar doğru bir tercih?

• dostum o kadarını alcak kadar paran warsa bence gayet doğru bi tercih diye düşünüyorum ama orası sana kalmış n e kadar şey yüklücene bağlı birde zaten görünümde bi fark yok alet aynı alet :)))
  • touch ı doğubanktan 580 e 6 taksitle aldım.görünüş ağırlık olarak aynı değil.iphone daha büyük ve daha kalın
  • sitesinden alınca ne kadara süre içinde gelio ki ?
  • beyler ıpodun kendi sitesinden sipariş eedersek ne kdara gelio birde jbyi yüklemeden bu programların hiç biri yüklenmiyo mu çünkü ben jb yüklenince garanti bitiyo diye biliyorum. ayrcada ben bu ı pod eklenti ve programlarını bilgisayarta indirdim direk ı pod toucha atıp yükleyemiyomuyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.