Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: leni

merhaba arkadaslar jailbreak hakkında bi sorunum var
    daha once ziphone ile 2 iphone kırdım ama suan elimde bi arkadasımın 1.1.4 16gb ipod touch ı var ziphone la bir turlu kıramıyorum ziphone 2.6b yi denedim ziphone 3.0 ı denedim hic birinde basarılı olamadım

bana yardımcı olabilcek arkadaslar pm atabilirlerse cok iyi olur simdiden tesekkurler..

1.1.2 yi kırmaya çalışırken bir sorun çıkıyordu. İtuneste hata gibi birşey. Onu aşmak için başka bir bilgisayarda denemek gerekiyor. Eğer buna benzer bir problemse başka bilgisayarda dene sonra kendi bilgisayarında dene. (Şahsen tecrübe ettim oluyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenex

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Pcye format atiyorum suan ve bu mesaji touchdan yaziyorum.

Nes emulater ile itouchda oyun oynama

Nes emulator ile oyun oynamak psx4 veya gpsphone ile oyun oynamaktan daha kolay.
    Oncelikle ne pcmize nede itouch browsera gerek var.
    Tek gerekli olan sey bir wifi baglantisi.
    Source bolumu altindaki Big BOss ile ilgili tum sourcelari yukleyin.
    DAha sonra once installerdan Nes adli applicationi sonrada Nes Roms adli icinde bir suru oyun bulunan dosyayi indirin.
    2sini de indirdiginizde ekrana sadece 1 tane yeni app gelmis olacak.
    Nes adinda. Nesi calistirdiginiz zaman rom listesi acilacak.
    Burdan istediginiz oyunu secip oynayabilirsiniz.

Not : Isterseniz itouch browser ile kendi oyunlarinizida yukleyebilirsiniz ancak Nes genelde eski klasik oyunlari oymamak icin ideal.
    Illa kendi oyunlarinizi yuklemek istiyorsaniz @XanderJR'in ill sayfadaki psx4 ve game boy ile ilgili olan mesajini uygulayabilirsiniz.

Bigboss ile ilgili source ları yükledim fakat nes roms gelmedi. NES oyununu yükledim onuda kontrol ettim. Bigboss tan değil rullriver software source sinden yüklemişim. Gerekli source a nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirmisiniz?(En azından installer uninstall dan NES Roms ve NES in hangi source dan yüklendiğine bakabilirsiniz)

NES Roms eskiden BigBoss sourceunun icindeydi fakat daha sonra silindi. Ben daha sonra icinde 3000e yakin source olan bir paket yuklemistim NES Roms onun icinde vardi fakat installer acayip sekilde yavaslamisti ve itouch takilmaya baslamisti. Bende sourcelari tek tek sildim. Suan itouchimda NES Roms var ama Uninstalldan bakinca source gozukmuyor. Ayrica soylemeden gecemicem icindeki oyunlar hic de guzel degil.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kenex

quote:

Pcye format atiyorum suan ve bu mesaji touchdan yaziyorum.

Nes emulater ile itouchda oyun oynama

Nes emulator ile oyun oynamak psx4 veya gpsphone ile oyun oynamaktan daha kolay.
    Oncelikle ne pcmize nede itouch browsera gerek var.
    Tek gerekli olan sey bir wifi baglantisi.
    Source bolumu altindaki Big BOss ile ilgili tum sourcelari yukleyin.
    DAha sonra once installerdan Nes adli applicationi sonrada Nes Roms adli icinde bir suru oyun bulunan dosyayi indirin.
    2sini de indirdiginizde ekrana sadece 1 tane yeni app gelmis olacak.
    Nes adinda. Nesi calistirdiginiz zaman rom listesi acilacak.
    Burdan istediginiz oyunu secip oynayabilirsiniz.

Not : Isterseniz itouch browser ile kendi oyunlarinizida yukleyebilirsiniz ancak Nes genelde eski klasik oyunlari oymamak icin ideal.
    Illa kendi oyunlarinizi yuklemek istiyorsaniz @XanderJR'in ill sayfadaki psx4 ve game boy ile ilgili olan mesajini uygulayabilirsiniz.

Bigboss ile ilgili source ları yükledim fakat nes roms gelmedi. NES oyununu yükledim onuda kontrol ettim. Bigboss tan değil rullriver software source sinden yüklemişim. Gerekli source a nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirmisiniz?(En azından installer uninstall dan NES Roms ve NES in hangi source dan yüklendiğine bakabilirsiniz)

NES Roms eskiden BigBoss sourceunun icindeydi fakat daha sonra silindi. Ben daha sonra icinde 3000e yakin source olan bir paket yuklemistim NES Roms onun icinde vardi fakat installer acayip sekilde yavaslamisti ve itouch takilmaya baslamisti. Bende sourcelari tek tek sildim. Suan itouchimda NES Roms var ama Uninstalldan bakinca source gozukmuyor. Ayrica soylemeden gecemicem icindeki oyunlar hic de guzel degil.

Ok hocam. Yukarıda bir link bulmuştum. Onu deneyeyim. Ama PSX oyunlarını bulursam NES i komple silerim. Onun Roms larını internetten araştırıyorum. Bulunca paylaşırım. (Benzer takılma bendede olmuştu. Ben 200 e yakın source ekledim yavaşladı. Bir hata nedeniyle restore ettim şimdi rahatım. )

• @dj necmi ;

Sana bikaç sorum var
    Verdiğin source taki pool 'u indirdim. Bu oyun full mü? Bende değilde
    Bide My Media ile nasıl videoları yada mp3leri indiriyosun? Ben beceremedim
  • Evet full sürümü.Ama kullanıcı adı ve şifre girmen gerekiyo.İsmi salla.Şifreyede ya 8 haneli birşey yaz yada 6 haneli hatırlamıyorum nasıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj necmi

Evet full sürümü.Ama kullanıcı adı ve şifre girmen gerekiyo.İsmi salla.Şifreyede ya 8 haneli birşey yaz yada 6 haneli hatırlamıyorum nasıldı

Eyvalllah yaptım
    6 haneli kabul etti.
  • Arkadaşlar uzun süredir ne iPod'a ne de foruma bakabiliyodum.. Install kısmında "DİNİ E-KİTAPLAR, E-KİTAPLAR" adlı bölümü açan arkadaşın söylediği şekilde kurmuştum kitap programını..... Oradan bi kaç kitap yüklemiştim. Sonra iPod Touch browser'den adrese bi kaç kitap kendim atmıştım. Aradfan bayağı bi zaman geçti ve benim canım tekrar kitap atmak istedi... Belki installer kısmındaki bölüme de yeni kitaplar gelmiştir dedim ve kablosuz ağdan girip bütün kitapları yükledim..... Ama açılmadı hiç birii!!!! Hata veriyoo!!! Touch browserden kitap attığımız adresle ilgil bi hata veriyo... Ancak touch browser'den attığım kitapları okuyabiliyorum... Diğerleri olmuyo... Bi yardım lütfen ya

• Arkadaşlar son sayfada okuduğum birkaç soru hakkında elimden geldiğince yardım edeyim.

Öncelikle MyMedia ile video indirmek için youtube dan herhangi bir videoya bir kez tıklamanız yeterli. Daha sonra MyMedia yı açtığınızda ''download'' kısmında az önce tıkladığınız videonun linki olucak. O linke tıkladığınızda indirmeye başlayabilirsiniz. Çok hızlı bir program. Kısa bir yol olarak izlemek istediğiniz videolara teker teker tıklayıp daha sonra MyMedia dan hepsini indirebilirsiniz. Biraz uzun gibi görünüyo ama indirme hızı gerçekten tatmin edici.

iSlsk programı yanlış anlamadıysam LimeWire gibi bir paylaşım programı. Yani şarkıyı çekmeye çalıştığınız kişi offline ise download yapamıyosunuz. Çok kullanışlı olduğunu söyleyemiicem ve şarkının kalitesini de inmeden dinleyemediğiniz için doğal olarak bilemiyosunuz. Ben ''Madonna - Hung Up'' ı indirdim fakat ses berbattı. Şans işi

Emülatörler ile ilgili birkaç sayfa geride bir arkadaşımız bir iki tane kaynak vermişti. Gözden kaçıranlar için tekrar ediyim.

''http://rep.sosiphone.com'' kaynağını eklediğimizde installer menüsüne ''Emulators'' ve bulunan emülatorlerin romları gelio başlıklar halinde. Bir de SOS Aplications falan filan. Önce emülatörleri, daha sonra ilgili romları indirdiğinizde oyunlarınız hazır. Tavsiye olarak ''Genesis Emulator'' haricinde hepsini yükleyebilirsiniz. Gerçekten güzel oyunlar var. Daha önce nintendo kullanmış arkadaşlar hatırlayacaktır. GBA veya SNES emülatörlerine Street Fighter 2 yi yükledim. Grafikler harika ve buna benzer birçok eski oyun var. Yalnız takdir edersiniz ki touchta Street Fighter gibi oyunlarda ''aduket'' tarzı hareketleri yapmak oldukça zor. Ama yüklemeye değer, harika uygulamalar.

HidePod programı ile ilgili de uygulamalarınızı gizlemek için güzel fakat videoları gizleyemiyorsunuz. Yani HidePod programında gizleme işini yaptığınız halde video hala ''Videos'' bölümünde görünüyo. Yani video gizlemek için uygun değil. Ayrıca Programı çalşıtırdığınızda karşınıza çıkan pop-up ta size şifrenizi hatırlatıyo ve kayıt yaptırana kadar bu pop-up her açıp kapattığınızda açılıo. Yani şifreniz size ait değil, kamuya açık. Kısaca bi anlamı kalmıyo. Kayıt dediği de sanırım paralı. Bilginize. Evet, kontrol ettim, yanılmamışım. HidePod programına kayıt paralı arkadaşlar.

Diseel arkadaşım sana da bir tema önerebilirim. Tema başlığı altında photographer arkadaşımızın paylaştığı ve yüklenmesini de anlattığı ''Vista Aero'' teması var. Ben onu kullanıyorum. Bir dene istersen, belki hoşuna gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 27 Mayıs 2008; 11:23:12 >

• @murtezacan dostum cevaplarn ıcın cok saol bırde kullandıgın ve onerdıgın programları soyleyebılırmısınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: k.a.a.n.

Ipod touch inin arkasinda cizik olmayan kac kullanicisi var merak ediyorum ? var mi arkasinda hic cizigi olmayan?
    birde ziphone nun iliberty den daha fazla sarj tukettigi dogrumudur ziphone lu jailbrake kullaniyorum ekran parlakligi max sekilde videoda 3.5 4 saat gidiyor sarj wifi da 2 2.5 saate bitiyor normalmidir?

Valla ben aldığım gün silikon klıftan pek cıkarmadığım için arkasında tek çizik yok Şarj tüketme konusunda bence JB işlemi şarjı tüketmiyor fakat JB yaptıktan sonra iTouch u elinizden düşürmediğiniz için ve wi-fi sürekli açık olduğu için şarj çabuk bitiyo gibi geliyo

• MyMedia'ya müzik nasıl yüklenicek?
  • quetm

Walla kullandığım çok fazla program yok. iSlsk dan pek memnun değilim çünkü indirmeden önce dinleme şansın yok. Onun dışında MyMedia dan memnunum. MxTube çalışmıyo, sanırım youtube un kapalı olmasından kaynaklanıo. O yüzden MyMedia şu an için kullanışlı. Ayrıca gayet hızlı. Bunların da dışında kullandığım iRadio, TuneWiki ve HWInfo var. Gerisi hep oyun. Oyun olarak ''Parking Lot'' oyununu tavsiye edebilirim. Bir puzzle oyunu. Sarı tostosu otoparktan çıkarmaya çalışıyosunuz. Fakat hiç de kolay bi oyun değil. Özellikle level ilerledikçe Oyunda iki paket var. Birinci ''Athens'' paketini bitirdim fakat ikinci ''Bangkok'' paketinin 24. levelinde takıldım. Ek olarak emülatörleri mutlaka dene.

Parking Lot kaynağı: Herhangi bir kaynak eklemenize gerek yok. Installer dan ''Games'' başlığı altında bulabilirsiniz.
    HWInfo; bataryanızın yüzde olarak ne kadar kaldığını ve bunların dışında touch ın modelini, model numarasını, seri numarasını ve bu tarz bilgiler veren bir program. Installer da ''Utilities'' kategorisi altında bulabilirsiniz.

KontG

Müzik konusunda bi bilgim yok ama sanırım mantık aynı. Yani linke tıklama olayı. Ama emin değilim. Ya touchdan müzik indirmek sağlıklı değil. Çünkü şarkının nasıl çıkacağını bilemiyosun. Benim son indirdiğim şarkının sesi berbattı. En iyisi yine LimeWire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 27 Mayıs 2008; 11:45:34 >

• raging thunder ( isim yanlış olabilir ) isminde bi araba yarışı buldum 3D on numara bence tavsiye ederim..bi arkadaş bilardo sormuştu sourceları ekleyince " Pool " olarak geliyor..sonra pocketguitar diye bi gitar eklentisi var oda çok güzel.. ( ipod yanımda olmadığı için aklıma gelen güzel applar bunlar yanımda olunca diğerlerinide yazarım (:

ayrıca ebook indiriyorum ama nereye atıyor bulamadım bi türlü :/ yardımcı olursanız sevinirim...
  • merhabalar

aklıma kulaklıkla ilgili bir soru takıldı
    bende sony ericson marka telefon var
    kulaklıgını bilenler vardır. normal jack olarak da kullanılıyor
    fakat i pod iicin cok kısa kalıyor
    sorum şu: sony kulaklıgın jackını uzatabilecek bir aparat var mıdır
    yani jack uzatacak bir jack var mı acaba

sonucta sony kulaklıgının daha iyi ses verdigini dusunuyorum
    var ise almak isterim
    blgilerinizi paylasırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: expulse

raging thunder ( isim yanlış olabilir ) isminde bi araba yarışı buldum 3D on numara bence tavsiye ederim..bi arkadaş bilardo sormuştu sourceları ekleyince " Pool " olarak geliyor..sonra pocketguitar diye bi gitar eklentisi var oda çok güzel.. ( ipod yanımda olmadığı için aklıma gelen güzel applar bunlar yanımda olunca diğerlerinide yazarım (:

ayrıca ebook indiriyorum ama nereye atıyor bulamadım bi türlü :/ yardımcı olursanız sevinirim...

iBand'ı mutlaka deneyim tek kelimeyle mükemmel bir uygulama, Source'larda Toys bölümünde sanırım. Ayrıca orda iBand için ensturman yamaları var onlarıda kurun. Pocketguitar uygulamasıydı sanırım geçen gün bende kurdum onu akor bile basılıyor Akustik, elektro ve bass gitar seçenekleri var. Ancak bu kadar gerçekçi yapabilirlerdi süperr Şu bahsettiğiniz raging thunder adlı oyun hangi source içersinde? emulatör oyunu falan mı bu? Yoksa direkt mi kuruluyor.

• Evet Band güzel.Ama çok fazla ensturman yüklerseniz açmaya çalıştığınızda donup kalıyor,ve reboot ediyor kendi cihaz.

@murtezacan

iSlsk'de şarkıyı seçtiğinde şarkı ile ilgili bilgiler gerekiyor.Aşağıda şarkının kaliteside yazıyor.Örnek 190 bişey bişey Ben fazla anlamam ama en iyiysi hangisiyse onu seçip indirebilirsin.
  • güzel tema fikri vrblrmsnz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

quote:

Orjinalden alıntı: expulse

raging thunder ( isim yanlış olabilir ) isminde bi araba yarışı buldum 3D on numara bence tavsiye ederim..bi arkadaş bilardo sormuştu sourceları ekleyince " Pool " olarak geliyor..sonra pocketguitar diye bi gitar eklentisi var oda çok güzel.. ( ipod yanımda olmadığı için aklıma gelen güzel applar bunlar yanımda olunca diğerlerinide yazarım (:

iBand'ı mutlaka deneyim tek kelimeyle mükemmel bir uygulama, Source'larda Toys bölümünde sanırım. Ayrıca orda iBand için ensturman yamaları var onlarıda kurun. Pocketguitar uygulamasıydı sanırım geçen gün bende kurdum onu akor bile basılıyor Akustik, elektro ve bass gitar seçenekleri var. Ancak bu kadar gerçekçi yapabilirlerdi süperr Şu bahsettiğiniz raging thunder adlı oyun hangi source içersinde? emulatör oyunu falan mı bu? Yoksa direkt mi kuruluyor.

Hocam sourcelardan yukledim AMA hangiisinde bilmiyorum eger ogrenebilirsem yazarm foruma

edit : oyunun sourcesında bigboss's apps and things yazıyor...yanı bıgboss sourceslarında (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expulse -- 27 Mayıs 2008; 21:16:22 >

• youtube disindaki hemen hemen butun sitelerde video izlemek icin flash player gerekiyor bu sitelerde video izlemek icin i-touch a nasil flash player yukleyebilirim?
  • Söylemeyiz
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.