Şimdi Ara

İpod touch Jailbreak Sorunu(yardım)(nasıl yapılır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumdan aldığım 3g 8gb Touch ımı jailbreak yapmak istiyorum.

İnternette çeşitli şeyler okudum.Her kafadan bir ses çıkıyor.

Öncelikle Cİhazı kapatmak nedir.? Tepedeki tuşa uzun basınca kapanıyor.Kısa basınca kilitleniyor. Jailbreak yapınca Versiyonun uçmaması için nasıl kapatacağız.

2.bir sorum ise açtığım sayfalar menü tuşuna basınca Kapanır mı? Mesela NOKİA N serisi telefonlarında Menü tuşuna basılırsa uygulama açık kalıyor.Touch tada MEnü tuşu kapatma görevinde mi açık mı bırakıyor.Nasıl kontrol edeceğiz. Kutusunu alt üst ettim bir kullanma klavuzu koyamamışlar.

GelelimJAİLBREAK'a

versiyonum 3.1.3(7e18)

Model: mc086ll

nerden nasıl yaparız.Uxun süreden beri ilkkez İpod kullanıyorum. Touch ı ise ilk. Kusruma bakmayın lütfen.

• 3.1.3 sen jb yapamazsın
    bir süre bekleyeceksin jb çıkması için
  • bu kalıcı olmayan ucan vardı bir tane o damı olmuyor?
  • Dostum bende seninle aynı sorunu paylaşıyorum bende geçen hafta aldım ikinci el ipod touch 8gb yazılımları falan aynı seninkisi gibi bi kaç tane ücretsiz oyun yükledim grafikleri çok etkiledi beni bu kadar beklemiyordum yanlız deneme sürümü olduğu için çabuk bitiyor o yüzden bende bu JB olayını cihaza uygulamayı istiyorum.. yardımcı olacak arkdaşlar çıkarsa çok makbule geçer.. şimdiden teşekkürler..

Not: safariden internete girdiğimde facebooktaki videoları oynatmam mümkünmü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinyldrm86 -- 22 Mart 2010; 19:58:34 >
  • bende indirdim.Deniyorum şimdi. WV oyunu mükemmel duruyor. PSP den sonra 2. sıraya girer konsollar arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverinesahin

Dostum bende seninle aynı sorunu paylaşıyorum bende geçen hafta aldım ikinci el ipod touch 8gb yazılımları falan aynı seninkisi gibi bi kaç tane ücretsiz oyun yükledim grafikleri çok etkiledi beni bu kadar beklemiyordum yanlız deneme sürümü olduğu için çabuk bitiyor o yüzden bende bu JB olayını cihaza uygulamayı istiyorum.. yardımcı olacak arkdaşlar çıkarsa çok makbule geçer.. şimdiden teşekkürler..

Not: safariden internete girdiğimde facebooktaki videoları oynatmam mümkünmü ?

cihazınız 3g ve fw si 3,1,3 ise şu an için jb yapamazsınız. facebook videolarını şu an için açmanın bi yolu yok ama facebook daki video youtube a upload edilmişse onu izleyebilirsin
  • geçici jb var diyorlar arkadaşlar forumda yapan bir çok arkadaş var sadece cihaz kapatıldığında jb gidiyor tekrar pc'den update yapmanız lazım oda kısa bir işlem ..

gerçi aleti kapatmayada gerek yokmuş uyku modunda çok şarj yemiyormuş alet ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üsooo

geçici jb var diyorlar arkadaşlar forumda yapan bir çok arkadaş var sadece cihaz kapatıldığında jb gidiyor tekrar pc'den update yapmanız lazım oda kısa bir işlem ..

gerçi aleti kapatmayada gerek yokmuş uyku modunda çok şarj yemiyormuş alet ..

o dediğin yöntem cihazdaki fw 3,1,2 ise oluyor. 3,1,3 için jb çıkmadı
  • Hm peki arkadaşlar Sormak istediğim şeyi tekrarlayayım;
    Cİhazı kapatmak nedir.? Tepedeki tuşa uzun basınca kapanıyor.Kısa basınca kilitleniyor. Uyku modu kısa basınca mı oluyor. Kapatmakmı mantıklşı yoksa uyku modumu? Yoksa aynı mı?

açtığım sayfalar menü tuşuna basınca Kapanır mı? Mesela NOKİA N serisi telefonlarında Menü tuşuna basılırsa uygulama açık kalıyor.Touch tada MEnü tuşu kapatma görevinde mi açık mı bırakıyor.Nasıl kontrol edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucav

Hm peki arkadaşlar Sormak istediğim şeyi tekrarlayayım;
    Cİhazı kapatmak nedir.? Tepedeki tuşa uzun basınca kapanıyor.Kısa basınca kilitleniyor. Uyku modu kısa basınca mı oluyor. Kapatmakmı mantıklşı yoksa uyku modumu? Yoksa aynı mı?

açtığım sayfalar menü tuşuna basınca Kapanır mı? Mesela NOKİA N serisi telefonlarında Menü tuşuna basılırsa uygulama açık kalıyor.Touch tada MEnü tuşu kapatma görevinde mi açık mı bırakıyor.Nasıl kontrol edeceğiz.

jb siz cihaz genel olarak multitasking i desteklemez(müzik dışında). yani menü tuşu ile açtığın sayfalar kapanmış olur jb siz cihaz için. jb li cihazlarda durum farklı olabilir onu tam bilmiorum henüz jb yapmadım.

bildiğim kadarıyla uyku modu kısa basınca olan yani tuşları kilitlediğin zaman. bazı konularda cihazı açıp kapatmanın daha çok şarj yediğini söyleyen arkadaşlar vardı. ben de bu nedenle genelde uyku modunda bırakıyorum.

• hmm. Hep tartışmadır zaten.

Bir arada otomobiller içindi.Ankarada Tandoğan kavşağında 120 SN ye 35 sn veriyorlar. Yani 120 sn kırmızı 35 sn yeşil. Bunun tartışması olmuştu kontak kapatmak mı yoksa Çalışır halde beklemekmi diye Çalışır halde bırakmak mantıklı seçilmişti.

PSP de de uyku modunda bırakmak mantıklı idi. Ancak uzun süre kullanılmayacaksa Bataryalar boş olarak takılmamış olaark muhafaza edilmeliydi.Malum İTouch ta Bataryayı çıkartamayız. Kullanılmadığı zaman (1 ay çekmecede kalıcak mesela) nasıl saklamalıyız? Tam batarya boşken tamamen mi kapatılmalı?

Elektronik esasına göre boşken depolanmalı.Fakat bir başka elektronik esasına göre Pillin yapısının bozulmaması içinde yükle yüklü olması gerekmekte....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.