Dün yatacakken. Geceden şarja koyayım dedim. Bide baktım App Store de güncellenmesi gereken oyunlar varmış. Tamam hepsini güncelle dedim. Bu saatte kalktım baktım. 1 gıdım bile şarj olmamış. Oyunlarda güncellenmemiş. Sildim hepsini lanet olsun dedim. Şimdi tekrar şarja. Yine şarj olmuyor. Sağ üst köşedeki priz işareti yanıp sönüyormuş gibi oluyor seri seri. Lütfen bi yardımcı olun beyler. Teşekkürler.
Kasanın arkasındaki usb portlarından birine takmayı denediniz mi?
İlk olaydan beri PCyi yeniden başlatmadıysanız yeniden başlatın geçengün bendede iPodu görmüyordu hiçbir giriş yaniden başlattım düzeldi.
Yok arkadaşlar olmuyor. Kasanın arkasındaki usb'lere takıpda denedim. Reset atıpda denedim olmuyor. Takıyorum şarja. Sağ üst köşedeki şarj göstergesi. Seri seri. Fiş ve Şimşek işareti oluyor. Bi gece bu şekilde kaldı. Şarj filan olmadı. Ne yapıcam ben ya.
Kasanın arkasına takınca olması lazımdı, benim de aynı sorun başıma gelmişti usb çoklayıcıyla aynı sorun olmuştu.
Ya takınca fiş ve şimşek işareti görünüyor. Nereye taksamda aynı. Ama hiç şarj olmuyor. Bu gün dışarı çıkmam gerekicek. Olmadı teknosaya filan sorarım. Vatan PC'den aldım fakat. Uzak kaçıyor orası biraz. Yardımcı oldugunuz icin çok teşekkürler sizede.