MERHABA ARKADAŞLAR. BENDE CREATİVE ZEN 4 GB VAR.SİTEDE VE REKLAMLARDA İPOD TOUCH'U ÖYLE ABARTILMIŞ Bİ ŞEKİLDE DUYDUM Kİ BENİMKİNDEN ÇOK ÜSTÜN SANIYORUM.BUGÜN SİTENİN BİRİNDE GÖRDÜM.ŞUNUN ÖZELLİKLERİNİ OKUYAYIM DEDİM Bİ OKUDUM AYNEN BÖYLE:
KAPASİTE 4GB Samsung Flash Memory, 1000 şarkı kapasitesi 128-Kbps AAC format , 12000 fotoğraf kapasitesi (1024x768) , USB flash sürücü, kart slotu 4GB MiniSD destekli LCD 2.8" TFT touch screen (dokunmatik ekran), 320 x 240 piksel matrix 260K-gerçek renk görüntüsü
SES Desteklediği formatlar MP3 WMA WAV ASF ACT
7 OYNATMA MODU: normal, repeat one, repeat all, random, catalog repetition, catalog, browse playing
8 FARKLI EKOLAYZER MODU jazz, Classic, Pop, Rock, Natural, 3D, Bass, custom
2 TEKRAR OYNATMA (REPLAY) MODU manual replay, auto replay (elle tekrar, otomatik tekrar) Müziğe ait bilgileri gösterir
BOYUT ve AĞIRLIK boyut: 95 x 56 x 14 (mm) Ağırlık: 98g
VİDEO WMV, MPG, MPEG I , MEG II, and AVI Convert To AMV
FOTOĞRAF Resim gösterici. JPEG ,BMP
E-BOOK TXT, IRC dosyalarını destekler
FM RADIO 87MHz - 108MHz
SES KAYIT dahili mikrofon, kaydetme kısayolu. 4 kayıt modu: long voice recording, fine voice recording, long recording, fine recording
VERİ AKTARIMI High-speed USB 2.0 ile hızlı veri aktarımı
BATARYA 1800 mAh şarj edilebilir Lithium Battery, 5 saate kadar Video & 12 saate kadar mp3, adaptör ya da USB şarj imkanı
TÜRKÇE DAHİL ÇOKLU DİL DESTEĞİ English, German, French, italian, Dutch, portuguese, spanish, japanese , korean. simplified chinese, trad chinese..
YANİ BİZİM CREATİVEDEN PEK FARKI YOK. SADECE DIŞA SES. E-BOOK OKUYUCU(-ki bunu creativede yapabilir ama yapmıyor!) bataryası creativeden daha az gidiyor.bide oyun oynama özelliği var ama ben onu zarar olarak görüyüorum.ben böyle cihazlarda oyunlara karşıyım.cihazı yıpratır.oyun oynayacaksan playsatation yada bilgisyar var. FİYATIDA CREATİVEDEN DAHA DÜŞÜK. 50 YTL FALAN FARK. VAR.BÖYLE Bİ ŞAŞKINLIĞIMI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. PEKİ SİZE BİŞEY SORACAĞIM;CREATİVE ZEN 4 GB Mİ DAHA İYİ İPOD TOUCH 4 GB Mİ DAHA İYİ???
dostum o çakma ipod yaw çin malı gerçeğini nereye alıyon sen creative den ucuza
ipod touch ın 4gb modeli yok ve ekranı 3.5" senin baktığın touch değil demek ki.
ewet ya biraz daha raştırdım o çakmaymış kusura bakmayın arkadaşlar dalgınlığıma gelmiş..
zen 4 gb ımı satıp touch alacağım. hiçbir özellik yok adam gibi fw yok daha bıktım şahsen zen den. touch el bilgisayarı resmen.