Bildirim
iPod Touch a Atılan Bazı Videoları Gizleme(ÇÖZÜM İÇERDE)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aynı sorun bendede var. arkadaşlar bi alıyo eline sonrası malumm.
-
quote:
Orjinalden alıntı: ps3cü
aynı sorun bendede var. arkadaşlar bi alıyo eline sonrası malumm.
Gizleme olsa süper olcak. -
Hıznır -
quote:
Orjinalden alıntı: berdush
Hıznır
Her yerde lazım olabilir bu videolar o yüzden yani.Neyse topic kötü yola gidiyo.Var mı böle bi olay.?
-
Arkaşlar bu hidepod'u kullanan var mı? Sadeсe seçtiğiz resimleri ve videoları saklayamıyo muyuz? İlla klasörün hepsini mi gizlemek zorundayız? -
quote:
Orjinalden alıntı: hatred
Arkaşlar bu hidepod'u kullanan var mı? Sadeсe seçtiğiz resimleri ve videoları saklayamıyo muyuz? İlla klasörün hepsini mi gizlemek zorundayız?
Ben dün yükledim dostum sadece seçtiğin videoları saklıyo.Klasörü saklamıyo. -
ben bugün yükledm klasörleri de gizleyebiliyo. Mesela ben tüm photos klasörünü gizledim ama bana hepsini değil bi kaç tanesini gizleyebileni gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatred -- 14 Haziran 2008; 16:40:16 > -
quote:
ben bugün yükledm klasörleri de gizleyebiliyo. Mesela ben tüm photos klasörünü gizledim ama bana hepsini değil bi kaç tanesini gizleyebileni gerek.
kullanımı nasıl bu programın ben yükledim hesap makinesi çıkıyor sonrasında start diyorum bişey olmuyor yani klasörleri yada dosyaları nasıl seçiyoruz ? -
quote:
Orjinalden alıntı: serkanky
quote:
kullanımı nasıl bu programın ben yükledim hesap makinesi çıkıyor sonrasında start diyorum bişey olmuyor yani klasörleri yada dosyaları nasıl seçiyoruz ?
Hesap makinesine şifreyi girmen gerek şifre de .8008.
@hatred ben sadece istediğim videoları şeçtim ve sadece onlar gizlendi. -
şifreyi giriyorsun (.8008.) daha sonra video dosyası veyadiğer dosyalardan hangilerini gizlemek istiyorsan hide moduna alıp seçiyosun. Bu kadar -
quote:
şifreyi giriyorsun (.8008.) daha sonra video dosyası veyadiğer dosyalardan hangilerini gizlemek istiyorsan hide moduna alıp seçiyosun. Bu kadar
ok bi deniyim -
ama ne aсayip ki programın şifresi programı açınсa görünüyo :) -
Komple klasörü gizliyor tek tek gizleme yok galiba ? -
Evet bulamadımbende -
Şifreyi girdikten sonra sağ üst köşede Preferences var oraya tıkla sonra altta video bölümü var oraya gir.Ordan saklamak istediğin video ları seç.Ondan sonra programdan çık video lara gir sakladığın videoları sil ordan.O videolar sadece hidepod dan izlenecek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X