Şimdi Ara

İpod Touch 4G Jailbreak Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben müzik,oyun vb.şeyler yapmak için ipod touch 4g almayı düşünuyorum 5g neden almıyor dersenız fiyatından dolayı 5g 800 tl gbı bir fiyat vericeksem iphone alırım diye düşünüyorum o yuzden 4g alıcam ve internetten dolandım jailbreak olayını gördüm aklımda kalan sorular var;

-Jailbreak'i yapmaya kalkarsam nasıl yapacağım?

-Jailbreak'in ne gibi avantajları veya dezavantajları vardır?

-jailbreak Apple'in özelliklerinden mahrum bırakırmı?

---Ve Jailbreak yapıpta hiç memnun kalmadım diyen arkadaşlar var ise neden memnun veya memnun olmadığını yazarsa sevinirim---

• quote:

Orijinalden alıntı: berkebasar

arkadaşlar ben müzik,oyun vb.şeyler yapmak için ipod touch 4g almayı düşünuyorum 5g neden almıyor dersenız fiyatından dolayı 5g 800 tl gbı bir fiyat vericeksem iphone alırım diye düşünüyorum o yuzden 4g alıcam ve internetten dolandım jailbreak olayını gördüm aklımda kalan sorular var;

---Ve Jailbreak yapıpta hiç memnun kalmadım diyen arkadaşlar var ise neden memnun veya memnun olmadığını yazarsa sevinirim---

-Jailbreak yapmaya kalkışırsanız mevcut sürümünüze göre bir işlem yaparsınız mesela ios 5.1.1 sürümü için absinthe programını kullanabilirsiniz dediğim gibi sürüm ile ilgili bir olay ve forumda bir çok konu var.

-Jailbreak işlemi bir çok kullanıcı için vazgeçilmezdir nedeni ise apple nin izin vermediği uygulamaların yüklenebilmesidir mesela notification bar rengini değiştirmek, kilit ekranını değiştirmek, temalar, tüm cihazlarla bluetooth kullanma gibi elbette paralı oyunları bedava yüklemek(hepsi değil) ve daha bir çok özelliğe sahip.

-Jailbreak Apple'nin hiç bir özelliğinden mahrum bırakmaz elbette siz yurt dışı bir cihazı Türkiye'de kullanmak için unlock yaparsanız baseband sebebi ile güncellemelerde sıkıntı yaşarınız.

• Kesinlikle almamalısın. 3 yıllık cihaz neredeyse. Yazılım desteği sona erdi artık çöp. Çoğu uygulamayı düzgün kullanamıyorsun hep takılıyor ve atıyor.
  • cidden hiçbir işe yaramazmı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

quote:

Orijinalden alıntı: berkebasar

arkadaşlar ben müzik,oyun vb.şeyler yapmak için ipod touch 4g almayı düşünuyorum 5g neden almıyor dersenız fiyatından dolayı 5g 800 tl gbı bir fiyat vericeksem iphone alırım diye düşünüyorum o yuzden 4g alıcam ve internetten dolandım jailbreak olayını gördüm aklımda kalan sorular var;

-Jailbreak yapmaya kalkışırsanız mevcut sürümünüze göre bir işlem yaparsınız mesela ios 5.1.1 sürümü için absinthe programını kullanabilirsiniz dediğim gibi sürüm ile ilgili bir olay ve forumda bir çok konu var.

-Jailbreak işlemi bir çok kullanıcı için vazgeçilmezdir nedeni ise apple nin izin vermediği uygulamaların yüklenebilmesidir mesela notification bar rengini değiştirmek, kilit ekranını değiştirmek, temalar, tüm cihazlarla bluetooth kullanma gibi elbette paralı oyunları bedava yüklemek(hepsi değil) ve daha bir çok özelliğe sahip.

-Jailbreak Apple'nin hiç bir özelliğinden mahrum bırakmaz elbette siz yurt dışı bir cihazı Türkiye'de kullanmak için unlock yaparsanız baseband sebebi ile güncellemelerde sıkıntı yaşarınız.

yok hayır gold vb. yerlerden alaccağımm

• ALMA ipod touch 4 un RAMi jailbreak yapinca sisiyor oyunlar acilmiyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerileriniz için saolun ipod touch almayı düşünmüyorum artık 4g eskide kaldı 5g ise pahal o yüzden düşünmüyorum touch artık (bildiğiniz gittigidiyor gibi sitelerden uygun fiyata touch 5g satan var ise pm atarsanız memnun olurum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkebasar -- 8 Ocak 2013; 19:10:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.