ipod 8gbdır, çok fazla kullanılmamıştır, dışarı hiç çıkartılmamış ev içerisinde dinlenmiştir. Bu nesil ipodların arka kapağı parlak metalden yapıldığı için pamuğa bile sararak kullansanız çizilmektedir, düşme sürtme vs asla olmamıştır. ipodun ses çıkışını zaten biliyorsunuzdur, kendi iphone 6s plus'ımdan iki kat daha yüksek ve rafine ses çıkışı alabiliyorum.
ses sitemi logitech s315i, kendinden bataryalıdır, 30 pin kablosu kullanan her cihazla yüzde yüz uyumlu kullanılabilir(iphone 5'e kadar olan tüm cihazlar). Cihazı bağladığınızda ipod/iphoneunuzu şarj eder (kendisi şarj olurken). Ben evimde müzik seti gibi kullandım, spotify ve logitech çok başarılı bir ikili oldu. Hatta cep telefonum uzaktan kumanda gibi kullandım. Ses çıkışı fazlasıyla yeterli, ek olarak üstünde 2x tuşunu açtığınızda basslardan biraz feragat ederek batarya ömrünü iki katına çıkarabilirsiniz.
ipod şarj kablolu ama adaptörsüz, logitech kendi adaptörü ile verilecektir. ek olarak isteyenlere fotoğrafın birinde görünen bluetooth adaptörü de satılır. Bu da logitech'in aux girişine bağlayarak herhangi bir bluetooth cihazını logitechten dinlemeye olanak sağlamaktadır. Bunun da fiyatı 40 tldir. Toplu alınırsa 250ye bırakılacaktır. Bluetoothsuz fiyat 220 tldir.