Şimdi Ara

Ipod touch 4. gen Jailbreak ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar geçen hafta ipod touch 4. jenerasyon aldim.

jailbreaksiz bir hafta dayanabildim ve biraz araştirma sonrasinda tethered ( açılışta pc ye baglama zorunlulugu) olarak jailbreak buldum.

acaba untethered yani hic biseye baglamadan surekli jailbreakli bi şekilde kalmasi için yeni jb sürümü falan var mi? ne yapmam lazim?

versiyon: 4.3.5

• quote:

Orijinalden alıntı: fullalihan

Merhabalar geçen hafta ipod touch 4. jenerasyon aldim.

jailbreaksiz bir hafta dayanabildim ve biraz araştirma sonrasinda tethered ( açılışta pc ye baglama zorunlulugu) olarak jailbreak buldum.

acaba untethered yani hic biseye baglamadan surekli jailbreakli bi şekilde kalmasi için yeni jb sürümü falan var mi? ne yapmam lazim?

aynen hocam yazın ipod touch 4 aldım direk update etmiştim her elektronik aletten kalma alışkanlık sonradan çok pişman oldum.sende ios5'e geç benim gibi jb bekle 4.3.5e çıkmaz jb artık
  • iphone larda tethered jb yapinca telefon oldugu icin gun boyu acik kaliyor ve pc ye gerek kalmiyor. sarj bitip disarda kalmişsaniz sorun olabilir ancak.

PEKİ ipod touch da ustteki tustan cihazın ekraninin her kapanıp acılmasında cihaz kapanip acilmiş mı oluyor?Yani bekleme modunda mi oluyor yoksa cihaz kapaniyor mu anlayamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

Orijinalden alıntı: fullalihan

Merhabalar geçen hafta ipod touch 4. jenerasyon aldim.

aynen hocam yazın ipod touch 4 aldım direk update etmiştim her elektronik aletten kalma alışkanlık sonradan çok pişman oldum.sende ios5'e geç benim gibi jb bekle 4.3.5e çıkmaz jb artık

tethered jb atsam ustteki tustan ipodu kapatinca acarken pc ye baglamam gerekir mi yoksa ustten kapatinca bekleme modunda mi oluyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.