Şimdi Ara

IPOD TOUCH 4 8GB KUSURSUZ, 265 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz Amerikadan alındı, yaklaşık 2 yıllık, son bir yıldır arada sırada kullanıldı. Mükemmel durumda, sıfır denebilecek temizlikte, ekran koruyucu ile kullanıldı.
    Kutu içeriği eksiksiz, kulaklığı hiç kullanılmadı. Yanında bir sert birde silikon kılıf ve kulaklık klipsi verilecek.
    Sadece İstanbul Avrupa yakasında elden teslim yada önce ödeme şeklinde satılacaktır.
    Diğer fotoğraflar için;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-touch-4-8gb-kusursuz-91234468/detay/
    Fiyat 265 TL

LÜTFEN TAKAS VE PAZARLIK VE KOMİSYONLU SATIŞ TEKLİF ETMEYİNİZ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliesat1964aliesa -- 26 Temmuz 2012; 15:01:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Resim cihaza aitse gerçekten çok temiz 310'a istanbul içi elden alabilirim ? Birde bir kaç tane daha resim ekleyebilir misiniz ?
  • Keşke 32 gb olsaydı. Cihaz fotoğraftaki ise pırıl pırıl. Fiyatı da makul. 32 gb olsaydı alışveriş yapmayı düşünüyordum.
  • Evet fotoğraf cihazın kendisine ait, diğer fotoğraflar linkten görülebilir. Ürün gerçek anlamda kusursuz.

• Micro SD kart ile kapasitesi artırılabiliyor mu?
  • Ön tarafı neden gösterilmemiş merak ettim.
  • Ben öyle uygun gördüm.
    Çok merak ettiyseniz bana kişisel ileti gönderip merakınızı giderebilirsiniz.
    İlandaki linke gidip bakarsanız diğer fotoğraflarını da görebilirsiniz. Siz de biliyorsunuzdur
    ilana koyabilecek fotoğraf kapasitesi oldukça sınırlı. Lütfen ilanda gereksiz kalabalık yapmayalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün sahibi ile anlaşılmıştır. Hayırlı olması dileğiyle.
  • GICIKX adlı kullanıcıya satılmıştır, bu ürünü seçerek en doğru kararı verdiğine
    yarın kargoyu teslim aldığında emin olacaktır, İyi günlerde kullanmasını dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.