Şimdi Ara

iPod Touch 3g 32 gb 4.0.2 Jailbreak var mı? Çok çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan bi arkadaştan ipod touch alacağım ama googleden de baktığım halde pek anlamadım 4.0.2 nin jail break ı olup olmadığını.
    Geçenlerde bi arkadaşımın iphone 4 ünü telefoncu 4.0.2 ise almam diyerek reddetti.Bu olay zaten iyice kafamı karıştırdı.
    iPod 32 gb de arkadaş 4.0.2 sürüm olduğunu ve jail break yaptığını söylüyor.Ben o ipadi almalı mıyım yoksa almamalı mıyım?Dolandırılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpcole -- 18 Eylül 2010; 3:07:29 >

• 4.0.2 için iPod Touch 2G ler için JB var sadece. MC model olmayanından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

4.0.2 için iPod Touch 2G ler için JB var sadece. MC model olmayanından.

Hocam bunu %100 söyleyebiliyorsunuz değil mi?

Birde ben o aleti alsam da 4.1 sürümü çıkmış onu yüklesem jb olma olasılığı nedir?
  • Evet kesin bende 3G 8GB var 4.0.2 için JB aradım non MC model diyor. Ne zamana gelir eğer bir kaç güne gelirse sanmıyorum çıkmaz 4.1 çıkalı 15 gün oldu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

Evet kesin bende 3G 8GB var 4.0.2 için JB aradım non MC model diyor. Ne zamana gelir eğer bir kaç güne gelirse sanmıyorum çıkmaz 4.1 çıkalı 15 gün oldu zaten.

Çok teşekkür ederim hocam Satıcı arkadaş baya kötü duruma düşecek anlaşılan

Bi iki kişi daha teyit etse çok memnun olacağım.
  • Walla ciksa harika olur... Acaip kötü böyle ayrıca bnim alette itunesde 4.1 updtate görünmüyor
  • başka konu açmak istemedim arkadaşlar hala yok mu ipod touch 3g 4.0.2 için jailbreak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07tolga07

başka konu açmak istemedim arkadaşlar hala yok mu ipod touch 3g 4.0.2 için jailbreak?

4.0.2 eskide kaldı, şu an onun için 4.3.3 çıktı ve o da redsn0w_win_0.9.6rc16 ile sorunsuz jailbreak yapılabiliyor.
  • İpod touch 3g 32gb alacağım.satıcı arkadaş yazılımı 4.0 ya da 4.1 yüklü dedi.her halukarda jb yapabilir miyim? 4.0 ya da 4.1 ise bile yükseltip yapmam mümkün mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.