Şimdi Ara

Ipod touch 32gb 3g GPS programı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar acaba ipod touch için gerçek zamanlı navigasyon programı var mı acaba ilerlediğin zaman gösteren hızlı kullanışlı bi app ?

Bir de ben jailbreak uyguladım fakat güzel programlar bulabileceiğim apptrack dışında site veya forumda paylaşılmış arşiv yapılmış bir konu var mı acaba ?

Bir konu buldum cydia uygulamaları en iyi falan diye ama bunları nasıl kullancam nasıl yükliyicem anlamadım?

Şimdiden teşkkürler her cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Selam arkadaşlar acaba ipod touch için gerçek zamanlı navigasyon programı var mı acaba ilerlediğin zaman gösteren hızlı kullanışlı bi app ?

Bir de ben jailbreak uyguladım fakat güzel programlar bulabileceiğim apptrack dışında site veya forumda paylaşılmış arşiv yapılmış bir konu var mı acaba ?

Bir konu buldum cydia uygulamaları en iyi falan diye ama bunları nasıl kullancam nasıl yükliyicem anlamadım?

Şimdiden teşkkürler her cevap için

1-navigasyon içinhttp://itunes.apple.com/us/app/tomtom-turkey/id328201250?mt=8 yadahttp://itunes.apple.com/us/app/navigation-for-europe-igo/id321933838?mt=8 birini deneyebilirsin.
    2-appletrack harici ,http://www.appzone.eu,http://www.iphonecake.com a bakabilirsin.
    3-cydia a tiklayinca oradan search a tiklayarak indirmek istediğiniz uygulamari indirebilirsiniz yada uygulamanin kaynagını biliyorsaniz alt sekmedeki manage sekmesine tiklayip acilan yerde sources i tiklayip yukarida cikan edit butonuna tiklayip adresi girebilirsiniz.

• Tomtom iPhone ve iPod Touch a uyumlu fakat ekstra olarak gps receiver istiyor. Digeri ise iPod a uyumlu değil. iPod da dahili gps yoktur. Bunun icinde ekstra cihazlar olmadan orjinal haliye gps i kullanamazsiniz.
  • ipod 4.nesilde var mı peki? çünkü ben iphone 4te bu özelliği görmüştüm.Tomtom turkey i indirmiştim pek beğenmemiştim.Bulunan yeri falan göstermiyor fakat bu da sanurum eksta bi recevier olmadığı için.Çok teşekkürler her tavsiye için sağolun ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa
    ipod 4.nesilde var mı peki? çünkü ben iphone 4te bu özelliği görmüştüm.Tomtom turkey i indirmiştim pek beğenmemiştim.Bulunan yeri falan göstermiyor fakat bu da sanurum eksta bi recevier olmadığı için.Çok teşekkürler her tavsiye için sağolun ^^

iPod a gps koymazlar.Koyulması da garip kaçar zaten iPod mp3 player kategorisinde bir cihaz sonuçta
  • İnternete bağlıyken GPS'e ihtiyacınız olmuyor pek.

Google Maps bu işi çok iyi yapıyor. İnternete bağlıyken mapsi açıp sol alttaki oka tıklayınca o an nerede olduğunuzu hemen gösteriyor. O konumdan nereye gitmek istediğinizi yazıyorsunuz, kendisi yolu işaretliyor, ve siz hareket halindeyken o da sizi takip ediyor. Ve ona baka baka istediğiniz yere gidebiliyorsunuz.

Tabii hareket halinde internete bağlı kalma şansı pek yüksek olmayabilir. Ama internete bağlı olmanızı gerektirecek olan tek durum, o an sizi takip etmesi özelliğidir. İlla takip etmesine gerek yok, bir kere o yolu göstersin (zaten kalınca işaretliyor nereden gideceğinizi vs.) gösterdikten sonra internetten çıksanız da o öyle kalacaktır, yola baka baka istediğiniz yere gidebilirsiniz en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Aralık 2010; 1:00:16 >
  • hmm arkadaşta iphone 4 vardı bir de 3g interneti vardı sınırsız.O sebeple sanırım sürekli bağlı kalıp gerçek zamanlı konumumuzu alıyorduk.

Teşekkürler cevapalr için.

Ayrıca ipod apps ile içli dışı bir arkadaşımız kullandığı güzel appsleri (oyun dışı) paylaşırsa ve aslında böyle bir konu olursa yararlı olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpod touch wireless
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de ipod 4g var harita özelliğinden şuanki yeri bul diyince istanbulda bir sokağı gösteriyor buradasın diye. ama ben izmirdeyim o nasıl iş anlamadım :D internete evden bağlanıyorum. bunu nasıl düzeltebilirim hep aynı yeri gösteriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.