Şimdi Ara

İPOD TOUCH 32 GB 3G 500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihaz : İPOD TOUCH 32 GB 3G

12.07.2010 da Akşam 8 gibi Vatan Bilgisayar/Söğütözü/Ankara'dan alındı..

- 6-7 saat kullanılmadı bile çalıştığımdan dolayı...
    - Jailbreak vs hiçbirşey yapılmadı,hiçbir uygulama yüklenmedi...
    - Çiziksiz sıfır gibi cihaz.Faturalı vs,kutu ve aksesuarları ile gönderilecektir.
    - Ankara'da oturuyorum buluşma veya kargo ile,şehirdışı kargo ile gönderilir.
    - Fatura ve Cihazın Resimlerine birazdan koyacağım.Fatura fiyatı : 696 TL dir.
    - Acil satılıktır,burda birkaç yerde,kurumumda ilanı var,heran satılabilir.

Satış Fiyatım : 500 TL
    Pm'den ulaşın lütfen,pazarlık yok,zaten bu ayarda cihazda yok 2.el de,200 TL zarar ederek satıyorum,takas istemiyorum...

Neden satıyorum; En başta harika bir cihaz,kullanımı,ekranı,ses kalitesi bir anlık hevesle aldım,almadan önce bir hafta inceledim,konumda vardı hatta,aldıktan sonrada pişman oldum cep bilgisayarımda olduğundan ihtiyacım değildi :(

Almak isteyenler cepten ulaşabilir;
    Tel : 507 786 19 45

Buyrun resimler;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 19 Temmuz 2010; 10:53:11 >

• Yorumlarınızı bekliyorum,arkadaşlar.
  • Güncel
  • Arkadaşlar iyi/kötü yorum eleştri yazın...
  • 2. ELDE İLAN GÜNCEL, UP V.S. MESAJLARLA YUKARI TAŞINMAZ.

Dükkan oluşturup, mesajı dükkanınıza eklerseniz, her 24 saat dolduğunda ilanı güncelle butonu ile mesajınızı en üste taşırsınız.

Ürün güzel ama hiç ilgi duymadım bu tarz cihazlara, kullanmadığım bir ton özelliğe para vermek istemiyorum. İlk çıktığında nokıa 3310 alıp geçen seneye kadar kullanmış biri olarak söylüyorum.
  • Hımm Teşekkürler bilmiyordum,o zaman bu ilan zamanla 5-6-7 sayfalara kadar inecek ha,o zamanda vurda ilan vermenin anlamı yok sanırım,altsayfalarda yer alacaksa?İlk defa başıma geldi birşey satmak,dükkan açmak nasıl oluyor,ücretli mi?
    Cihaz çok güzel,kullanıyorsun öyle özellikler keşfediyorsun ki,insan oha yani diyor,o derece süpriz bi alet fakat ihtiyacım yokken almak gibi bir aptallık yaptım,zararına çıkarmaya çalışıyorum şimdi elden..
    En iyi nerden nasıl satarım Müsteşar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Temmuz 2010; 16:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Hımm Teşekkürler bilmiyordum,o zaman bu ilan zamanla 5-6-7 sayfalara kadar inecek ha?İlk defa başıma geldi birşey satmak,dükkan açmak nasıl oluyor,ücretli mi?

Hayır ücretli değil.

Dükkan oluşturmnak için şu bağlantıdan bilgi edinebilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_40322181/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam Teşekkürler Şimdi Oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Temmuz 2010; 16:41:05 >
  • Her malın bir alıcısı vardır.
    tez zamanda satılır kardeş.
    Temiz güzel ürün +fatura...

alıcı olsam faturalı ürün alacağımı seninkini alırdım.
    zamanında 50tl daha ucuz diye 2 aylık 4830 almıştım :) faturasıda vardı...

ipod aynalı sticker ve ipod çorabı benden olsun :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.