Şimdi Ara

iPOD TOUCH 2G İNTERNETE GİRMİYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Wireless modeme normal şekilde bağlanıyor.

Şifresi zaten kayıtlı.

Ancak bugün önce youtube da bunu farkettim .

Sonradan harita , hava durumu , safari vs tüm internet uygulamarının açılmadığını gördüm.

Normalde hepsi sorunsuz çalışıyordu. Ancak şu anda olmuyor.

İçindeki tüm ayar kombinasyonlarını denedim ancak işe yaramadı.

Ne gibi bir öneriniz vardır arkadaşlar ?

Bu arada bendeki sürüm son sürüm. Yani 2.2.1

Vede ipod yazısının kenarındaki vireless çekim göstergesi normal şekilde yerinde duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soda23 -- 26 Şubat 2009; 17:30:08 >

• önce aleti resetle yani home-power tuşlarına 10sn kadar basılı tut. sonra tekrar dene. yine olmazsa. wifi adının yanındaki > tuşundan ayarlarına gir forget this network yada bu ağı unut yazan şeye tıkla wifi şifresini yeniden gir.
      AMD Phenom II 940 X4 QuadCore 3.0 GHz 8MB @3.6 Ghz & OCZ Vanquisher Hava Soğutma // Gigabyte MA790X-UD3P // Zotac GTX 260 AMP 896MB // OCZ Reaper 4 GB (2*2) DDR2 1066 MHz (5-5-5-15) // Seagate 1 TB Barracuda 7200.12 // xClio CoolBox Kasa + Corsair TX650W PSU
      3DMark VANTAGE .. GPU: 12043 CPU: 11777 ((Windows7 x64))
    BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatımlar ]
  • quote:

Orjinalden alıntı: caqlayan

önce aleti resetle yani home-power tuşlarına 10sn kadar basılı tut. sonra tekrar dene. yine olmazsa. wifi adının yanındaki > tuşundan ayarlarına gir forget this network yada bu ağı unut yazan şeye tıkla wifi şifresini yeniden gir.

Ağı unut demiştim zaten.

Ama işe yaramadı.

Reseti unutmuşum.

Deniyorum hemen.

Enteresan şekilde bir cihaz.

Amerikadan almıştım. Burada garantiye götürsem bakarlarmı acaba ?
  • başka bir yerde deneme fırsatın varsa orda dene...modemden kaynaklanıyor genelde...ama önceden girebildiğini düşünürsek sorun teknik olaya girer...Trden yetkili distribütörün getirdiği cihazı alıpta aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Orjinalden alıntı: gkhns

başka bir yerde deneme fırsatın varsa orda dene...modemden kaynaklanıyor genelde...ama önceden girebildiğini düşünürsek sorun teknik olaya girer...Trden yetkili distribütörün getirdiği cihazı alıpta aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Sorun çözüldü.

Modeme reset attım düzeldi :)
  • Bende acaba dershanenin internetine bağlanamadığımda dershanenin modemini resetlemek için tüm şalterleri indirsem mi?Konu dışında birinin konusu vardı.Komşusuyla ortak Adsl kullanıyomuş reset atmak için apartmanın elektriğini kesiyormuş.

Orjinalden alıntı: lonely_man

Bende acaba dershanenin internetine bağlanamadığımda dershanenin modemini resetlemek için tüm şalterleri indirsem mi?Konu dışında birinin konusu vardı.Komşusuyla ortak Adsl kullanıyomuş reset atmak için apartmanın elektriğini kesiyormuş.

gerçek dışı ya...puhahahahah...

yok artık diyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Bende acaba dershanenin internetine bağlanamadığımda dershanenin modemini resetlemek için tüm şalterleri indirsem mi?Konu dışında birinin konusu vardı.Komşusuyla ortak Adsl kullanıyomuş reset atmak için apartmanın elektriğini kesiyormuş.

Bu konuya denk gelmiştim,

Çoğu zaman modeme reset atmakta işe yaramıyor.

Sebebi ne olabilir gerçekten çok merak ediyorum . Tüm merak heves kaçtı . Servise götürcem . Düzeltme yapılamazsa satıcam bunu .
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.