valla 2 nesil shuffle kullandım ben, memnundum sesi gercekten guzel veriyor + klipsi sayesinde tasıdıgını farketmiyorsun tshirtün ucuna tuttur dolas millet tuhaf tuhaf bakıyor ekranı olmadıgından biraz sıkılıyorsun, sonra 2. nesil nano aldım.. ha ekran farketmez begendigim parcaları atar takılırım diyorsaniz hem kucuklugu hem ses kalitesi cok iyi tavsiye ederim
eed ekran benm için farketmez diosanz ve ben sırala gitmek istmm farketmez diosanz ipod shuffle alın ama ekran isterim ve sırala isterm diosnz gdn en ucuz bi ipod nano 2 gb lik alın
O kadar para veriyoruz bi radyo bile yok Almam
quote:
Orjinalden alıntı: underwater
valla 2 nesil shuffle kullandım ben, memnundum sesi gercekten guzel veriyor + klipsi sayesinde tasıdıgını farketmiyorsun tshirtün ucuna tuttur dolas millet tuhaf tuhaf bakıyor ekranı olmadıgından biraz sıkılıyorsun, sonra 2. nesil nano aldım.. ha ekran farketmez begendigim parcaları atar takılırım diyorsaniz hem kucuklugu hem ses kalitesi cok iyi tavsiye ederim
harbi tuaf bakıolar yaff bende kullanıorm şuanda=) gayet memnunum. ayrıca sırasıyla şarkılar çalınırken istediğin şarkıyı bulmakta zor değil harf sıralamasına göre gidiyo ordan rahatlıkla bulunuyo. mesela bi şarkıcının 10 adet şarkısı varsa karışık çalarken bitanesine rastlayınca normal sıralamayı açıp ileti geri giderken o şarkıcının istediğiniz şarkısınada ulaşabiliyorsunuz.
bana çok mantılı gelmiyor o kadar özelliği kırpılmış bir alete o kadar para bayılmak ama tabi özellikten çok aksesuar olarak görüyorsan o başka. ses konusuna gelince ya benim dinlediklerimde sorun vardı ya da reklamlar işe yarıyor. ama illa o şekilde bir alet alacam diyorsan creative in kini al hem ekranlısı da çıkmış.
Valla ben para veririm hatta bu zamanlarda shuffle almayı düşünüyodum ama 2 ipodlu olunca züppe(!) sanılırım diye almadım.Bu elimdeki iPodu kendi paramla alamadığım için Shuffle'ı çocuğum benimserdim de şuan almayı düşünmüyorum eğer şu 5G nin tutturma şeysileri çıkarsa alcam belki
quote:
Orjinalden alıntı: soruisareti
Valla ben para veririm hatta bu zamanlarda shuffle almayı düşünüyodum ama 2 ipodlu olunca züppe(!) sanılırım diye almadım.Bu elimdeki iPodu kendi paramla alamadığım için Shuffle'ı çocuğum benimserdim de şuan almayı düşünmüyorum eğer şu 5G nin tutturma şeysileri çıkarsa alcam belki
valla hocam ben ikisinide kullanıyom...Millet ne derse desin...Shuffle'ın tadı ayrı 5G'nin tadı ayrı...Al bir tane...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme