Bu kablodan dealxtremede arıyorum ama arama kısmına ne yazacağım bilmediğim için bulamıyorum. Yardımcı olurmusunuz
demek istedigini tam anlamadım fakat sarj girişi 30 pin dock connector, kulaklık da 3.5 mm headphone jack ?
quote:
Orijinalden alıntı: Felix Felicis
demek istedigini tam anlamadım fakat sarj girişi 30 pin dock connector, kulaklık da 3.5 mm headphone jack ?
Bi kablo var bir ucunu 30pin şarj girişine takıyorsun öbür ucuda 3.5mm kulaklık girişi oluyor kulaklık takıyorsun. Umarım anlatabilmişimdir.Bu kabloyu forumda görmüştüm.
Aramamın sebebide ipod touch 4g nin 3.5 mm kulaklık girişine bütün kulaklıklar uymuyor yada benim cihazda sıkıntı var? (Denediğim 6kulaklıktan 2 tanesi uydu ipoda biri beyaz kendi kulaklığı)
quote:
Orijinalden alıntı: Crytek_09
quote:
Orijinalden alıntı: Felix Felicis
Bi kablo var bir ucunu 30pin şarj girişine takıyorsun öbür ucuda 3.5mm kulaklık girişi oluyor kulaklık takıyorsun. Umarım anlatabilmişimdir.Bu kabloyu forumda görmüştüm.
Aramamın sebebide ipod touch 4g nin 3.5 mm kulaklık girişine bütün kulaklıklar uymuyor yada benim cihazda sıkıntı var? (Denediğim 6kulaklıktan 2 tanesi uydu ipoda biri beyaz kendi kulaklığı)
ipod'un kulaklık girişne bütün 3.5 mm ler uyar, uyması lazım. ipodunuzda sorun olmadıgından emin misiniz ?
2kulaklik sorunsuz uyuyo diğer 4ünde sesler bozuk bozuk geliyo ama jacklarini biraz çekip elimle tutarsam sorunsuz ses geliyor. Bozuk olsa 2 kulaklik neden çalişsinki değilmi? Bence uyum sorunu var.
anladım , o zaman aradığnız böyle bi sey 30 pin dock connector to 3.5 mm diye aratırsanız cıkar sanırım