Şimdi Ara

ipod nano vs ipod classic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu cihazların artıları ve eksileri nedir ? yeni nesil nano ya radio ve video çekme özelliği eklendi classic ise 160gb a çıkarıldı.
    classic sadece 160gb bir hafızaya sahip olduğu için mi alınmalıdır ? nanodan başka bir artısı yok mudu r?

birde yeni modelleri Türkiye'de ne zaman satışa çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatore Giuliano

arkadaşlar bu cihazların artıları ve eksileri nedir ? yeni nesil nano ya radio ve video çekme özelliği eklendi classic ise 160gb a çıkarıldı.
    classic sadece 160gb bir hafızaya sahip olduğu için mi alınmalıdır ? nanodan başka bir artısı yok mudu r?

birde yeni modelleri Türkiye'de ne zaman satışa çıkar.

classic uzun süredir 160gb hafızaya sahip
  • tekrardan 160gb a çıkarıldı diyeyim o zaman. bir ara 160gb lık modellerinin üretimi durdurulmuştu ya da Türkiye' de bulunamıyordu heralde. tam bilmiyorum. sorunum o değil. iki ipod arasındaki farkları soruyorum. hangisi daha alınabilir ve daha kullanışlı.
  • eğer ipod classic aldırcak kadar mùziğin var ra ıpod alassic alınabılir ama ipod nano daha iyi tasarımlı.
  • ne için kullanmak istediğine bağlı iki ipod da kullanış bakımından aynı, alınabilirlik senin ihtiyaçlarına göre değişirç

ben kendimdem örnek vermem gerekirse video klip arşivim var 15 küsür gb eski-yeni karışık müzik arşivim var o yüzden geçen sene 160gb ipod classic aldım, şu anda 40 küsür gbı dolu kalanını da hdd olarak kullanıyorum genelde
  • nano daki radio ve kameraya ihtiyacım olacağını sanmıyorum. en benim için en büyük artısı160gb bir hafızaya sahip olması. bu yüzden classic alıcağım.
    classic in yeni nesli Türkiye de ne zaman satışa çıkıcak biliyor musunuz?
  • herhangi bir fikrim yok takip eetmiyorum maalesef yeni gelişmelerini, bilkom distribütörlüğü yapıyor google da araştır telefon numaraları var arayıp sorman senin için en doğru ve güvenilir olanıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uygun fiyata 3 taksitle en son nesil iPod Nano Ve iPod Classic. Kargo satıcıya aittir. Satıcı ben değilim. Uygun olduğu için paylaşıyorum.

Apple iPod Nano 5. Nesil 8GB
    http://www.hemalhemsat.com/Shop/AuctionDetails/apple_ipod_nano_5-_nesil_8gb_rengi_siz_secin/8589100.html

Apple iPod Classic 160 GB 160GB 7. Nesil
    http://www.hemalhemsat.com/Shop/AuctionDetails/apple_ipod_classic_160_gb_160gb_7-_nesil_en_son_/8589099.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 5 Ekim 2009; 18:34:37 >

• bu aralar bilkomda fiyatlar gayet iyi tavsiye ederim.
  • Bence iPod Nano. Bir çok özelliğe sahip. Classic sadece hafıza yönünden iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.