Şimdi Ara

İPOD NANO 7. NESİL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6. nesille 7. nesil arasındaki fark nedir? sadece menü geçişleri mi kolaylaştı.. Başka bir farkı bilen söyleyebilir mi?

• 6. nesli almak istemistim olmamisti, simdi bir spor yaparken kullanacagim cancanli saate ihtiyacim vardi bunu mp3 ile birlestirince birde spor uygulamalari da birlesince ipod nano harika bir secim olur. tek eksigi su gecirmezligi ve kulaklik renk secenekleri.
  • 7. Nesil çıkmadı ki

http://www.apple.com/ipodnano/
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

7. Nesil çıkmadı ki

Bende 6. nesil var ve bahsedilen tüm özellikler bende zaten mevcut. Tek farkı benim cihazda 2 çeşit saat kadranı var bu modelde 16 ya çıkarmışlar ki bu sadece yazılımsal bir olay. Başka değişen ne var bir fikri olan var mı? Versiyon güncellemesi ile başka değişiklikler varsa bizim cihazlarada uygulanacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

7. Nesil çıkmadı ki

Bende 6. nesil var ve bahsedilen tüm özellikler bende zaten mevcut. Tek farkı benim cihazda 2 çeşit saat kadranı var bu modelde 16 ya çıkarmışlar ki bu sadece yazılımsal bir olay. Başka değişen ne var bir fikri olan var mı? Versiyon güncellemesi ile başka değişiklikler varsa bizim cihazlarada uygulanacağını düşünüyorum

görünüşe göre tek değişiklik yazılım.. yani 6th hala devam, 7 th yok.. ve ben ipod nanoyu aldığımdan beri itunesda 06.10.2011de güncelleme çıkıcak yazıyordu ki hala yazıyor.. başlarda merak ediyordum acaba ne eklicekler 6 Ekimde diye, demek ki yazılım desteğini bize de verecekler.. yazılımı amerika saatine göre verecek olurlarsa yarın öğlen gibi yazılımımız bizi itunesda bekliyor olucak..

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

quote:

7. Nesil çıkmadı ki

görünüşe göre tek değişiklik yazılım.. yani 6th hala devam, 7 th yok.. ve ben ipod nanoyu aldığımdan beri itunesda 06.10.2011de güncelleme çıkıcak yazıyordu ki hala yazıyor.. başlarda merak ediyordum acaba ne eklicekler 6 Ekimde diye, demek ki yazılım desteğini bize de verecekler.. yazılımı amerika saatine göre verecek olurlarsa yarın öğlen gibi yazılımımız bizi itunesda bekliyor olucak..

O yalnızca kontrol zamanı o gün yeni yazılım çıkmayabilir de. Şimdilik tek fark menü ekranında 4 olan ikon sayısının 1'e düşürülmüş olması, oda gelen güncellemeyle diğer nesilde de kullanılabilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

quote:

quote:

7. Nesil çıkmadı ki

O yalnızca kontrol zamanı o gün yeni yazılım çıkmayabilir de. Şimdilik tek fark menü ekranında 4 olan ikon sayısının 1'e düşürülmüş olması, oda gelen güncellemeyle diğer nesilde de kullanılabilecektir.

yazılımı güncelledim ve beklediğim güncelleme geldi.. şimdilik farkedilenler menü (isterseniz 4 ikonlu isterseniz tek ikonlu kullanabiliyorsunuz) ve yeni saat temaları eklenmiş, fitnessda geliştirmeler var.. menüyü istediğimiz şekle sokabiliyoruz.. baya açmışlar yapılabilirlikleri.. müziklerle ilgili tüm başlıklar müzik başlığının altında toplanabiliyor veya eskisi gibi isterseniz onları ayrı başlık olarak bulundurabiliyorsunuz.. menüden istemediğimiz (kullanmayacağımız) başlıkları kaldırabiliyoruz..

dediğim gibi 7. nesil olayı yok.. sadece yazılım geliştirdiler bu yıl.. Appleın saçmalama yılı işime yaradı.. yoksa 7. nesil çıkıpta 6. nesilden bariz üstün olsaydı bide onu almakla uğraşacaktım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 6 Ekim 2011; 12:36:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipod nano veya ipod touch???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman 6. nesil almamiz yeterli, fitness vs uygulamalar ucretli mi? bileklik bulunabiliyor mu? en onemliside alac caliyor mu? ben hep loseless dinliyorum. birde nereden uygun alirim. yanit verenlere simdiden tesekkurler.
  • bu bilekliği ben de bulamadım bi türlü saat olarak ta kullanmak istiyorum çünkü... bu bileklik ten bulabilen var mı arkadaşlar??
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 6 Ekim 2011; 14:33:33 >
  • ben amerikadan getirttim kordonu.. Türkiye' de direk firma aracılığı ile satıldığını sanmıyorum.. gittigidiyor, sahibinden gibi sitelere bakın bence.. benim kullandığım kordonun markası iWatchz.. başka markalarda var ama en iyisi bence bu.. çok kullanışlı oluyor kordonla.. kolunda hem saat hemde ipod.. zaten mp3 alırken taşıması kolay bir şeylere bakıyordum, ipod nanonun ek kordonla saat olarak kullanılabildiğinide görünce hemen aldım..

www.iwatchz.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 6 Ekim 2011; 16:58:55 >
  • quote:

ben amerikadan getirttim kordonu.. Türkiye' de direk firma aracılığı ile satıldığını sanmıyorum.. gittigidiyor, sahibinden gibi sitelere bakın bence.. benim kullandığım kordonun markası iWatchz.. başka markalarda var ama en iyisi bence bu.. çok kullanışlı oluyor kordonla.. kolunda hem saat hemde ipod.. zaten mp3 alırken taşıması kolay bir şeylere bakıyordum, ipod nanonun ek kordonla saat olarak kullanılabildiğinide görünce hemen aldım..

www.iwatchz.com

lunatik en kalitelisi ama epey fiyatlı... 3-4 günde Türkiye'ye gönderiyorlar ama fiyat TL olarak 125 tl yi buluyor (40$ + 27$ ups)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 6 Ekim 2011; 17:10:30 >

• quote:

quote:

ben amerikadan getirttim kordonu.. Türkiye' de direk firma aracılığı ile satıldığını sanmıyorum.. gittigidiyor, sahibinden gibi sitelere bakın bence.. benim kullandığım kordonun markası iWatchz.. başka markalarda var ama en iyisi bence bu.. çok kullanışlı oluyor kordonla.. kolunda hem saat hemde ipod.. zaten mp3 alırken taşıması kolay bir şeylere bakıyordum, ipod nanonun ek kordonla saat olarak kullanılabildiğinide görünce hemen aldım..

www.iwatchz.com

lunatik en kalitelisi ama epey fiyatlı... 3-4 günde Türkiye'ye gönderiyorlar ama fiyat TL olarak 125 tl yi buluyor (40$ + 27$ ups)

modellerinin bir bölümünde kordon bir basınçla nano direk çıkabilecek türden.. geri kalanları ise sağlam ama çok kaba kalıyor..

•  İPOD NANO 7. NESİL...
  • Arkadaşlar çıktı mı bu alet ya? gittigidiyor'da ilan gördüm 7.nesil. Daha önce tanıtılmıştı zaten ama ne zaman çıkacak bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resevil

Arkadaşlar çıktı mı bu alet ya? gittigidiyor'da ilan gördüm 7.nesil. Daha önce tanıtılmıştı zaten ama ne zaman çıkacak bilen varmı?

çok oldu çıkalıhttp://www.apple.com
  • İpod nano 6. nesil almayi dusunuyorum 7 saat olarak kullanilabiliyorsa onu alirim kullanilabiliyor mu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

İpod nano 6. nesil almayi dusunuyorum 7 saat olarak kullanilabiliyorsa onu alirim kullanilabiliyor mu ??

Ben aldım ipod nano 7.nesil. Kullanılmıyor saat olarak. Ama çok hafif ve çok ince gerçekten güzel yapılmış.
  • 5. nesilden sonra saçmalamaya başladılar. iyice oyuncağa çevirdiler güzelim nano serisini. Üstelik canlı renklere rağmen çabuk eskiyebilecek bir görüntüsü var. Hiç solid bir görüntüsü yok.
  • Ben de ipod nano 7.nesil aldım,gayet güzel.Sadece müzik dinlerim belki arada video falan izlerim elimin altında bulunsun diyenlere birebir bence.Özellikle de ses kalitesi çok iyi.Şarj da uzun süre gidiyor ekran parlaklığını düşürdüğünüzde.Tek başarısız yönü yanında gelen kulaklık ; değişik bir görünüme sahip ancak elimdeki sennheiser kulaklıkla enstrümanların sesini daha net alıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.