Şimdi Ara

iPod Nano 4 GB 1.Gen 150 YTL+Extraları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bulunan beyaz iPod Nano 4GB 1.Gen mp3 playerımı satmak istiyorum..Resimdede görüldüğü gibi temiz ve sorunu yoktur.Yanında ek olarak Sennheiser CX-300 beyaz kulaklık,kablodan kumanda bağlantısı,silikon kılıf veriyorum.Normal ürün yanında gelen orjinal bağlantı kablosu,orjinal iPod kulaklık(Pedleri daha kullanılmadı)veriyorum..Ürün temiz kullanılmıştır arkasında kullanımdan dolayı kaynaklanan cizikleri bulunmaktadır.Ama göz alıcı değildir resimlerdende az buçuk anlaşılabilir.Pil süresi oldukça tatmin edicidir.Ürün yurt dışından alınmıştır ve 1 yıllık uluslararası garantisi dolmuştur.
    .Ürünü olabildiğince temiz kullandım ve hiç bir sorunu bulunmamaktadır.Satış fiyatım ise 150 YTL.Pazarlık kesinlikle yoktur lütfen teklif etmeyiniz cevap verilmeyecektir.Yanında verdiğim aksesuarlar yaklasık 70 YTL.Fiyatı oldukça makul buluyorum.Gereksiz yorumlardan kaçınalım laf kalabalığı yapmayalım.Daha ucuzu varsa tabikide kendi çıkarınız için ordan almanız mantıklı benim satış fiyatım bu..Herkeze iyi forumlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.