Şimdi Ara

IPOD-IPHONE için VLC Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, bir süre önce Ipad için piyasaya sürülen VLC Media Player, 1.1 sürümüyle Ipod ve Iphone için şu an Applestore'de yerini almış.
    Herkese hayırlı olsun

• Bu çok güzel bir haber. Herkese hayırlı olsun.
  • En azından artık convertle uğraşmayacağız. Ipad'da Türkçe altyazı sorunu vardı ama Ipod için deneyemedim.
  • bakalım ne zaman apptrack düşcek
  • Zaten bedava:) yalnız altyazı olayı gitmiş.
  • denemek lazım ozaman

hocam ben ıtunes a üye olamıyorum dolayısıyla üye olmadanda free uygulamalar yükleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 25 Ekim 2010; 22:04:34 >
  • AVC1 codec li mp4 oynatıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mkv ve avi denedim 2sinide oynattı ama altyazı ve çift ses destekli filmde 2. sesi ayarlayamadım. Tek yapabildiğim listedeki filme tıklayıp izlemek oldu başka bir şey yapılmıyor ya da ben yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salim89

mkv ve avi denedim 2sinide oynattı ama altyazı ve çift ses destekli filmde 2. sesi ayarlayamadım. Tek yapabildiğim listedeki filme tıklayıp izlemek oldu başka bir şey yapılmıyor ya da ben yapamadım.

Altyazı gösterdi mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: salim89

mkv ve avi denedim 2sinide oynattı ama altyazı ve çift ses destekli filmde 2. sesi ayarlayamadım. Tek yapabildiğim listedeki filme tıklayıp izlemek oldu başka bir şey yapılmıyor ya da ben yapamadım.

Altyazı gösterdi mi peki?

altyazıyla filmi aynı isimde attığım halde göstermedi.
  • İşin ilginci, 1.0 sürümü Ipad içindi ve onda Türkçe altyazı sorunu dışında, altyazılar gösteriyordu. Bunda olmaması ilginç.
  • İlginç bir şekilde, bazı altyazıları gösteriyor, bazılarını göstermiyor. Uzantısını .sub yaptım değişmedi. O playerda da aynı sorun var maalesef.
  • Beyler bende de altyazı göstermedi ayrıca ses çok boğuk geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericgenc -- 26 Ekim 2010; 23:43:12 >
  • deneyelim hemen, teşekkürler.

peki gene itunes dan mı atacaz videoları nasıl olacak? bildiğim kadarıyla itunes sadece mp4 leri atabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken
    deneyelim hemen, teşekkürler.

peki gene itunes dan mı atacaz videoları nasıl olacak? bildiğim kadarıyla itunes sadece mp4 leri atabiliyor?

iTunes'ten Apps kısmından atacaksın, sürükle bırakla halledebilirsin.
  • 2g ipodları desteklemiyor sanırım bu vlc appstoredan indirdigimde pc denitunes store hesabinizi actiginizda oto olarak yuklenir diyor pc den acinca ipod icin uyumlu degil diyor.Var mi 2g olup kullanan?
  • kaç dolar bu uygulama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

kaç dolar bu uygulama ?

Uygulama ücretsiz. Ama makinada JB varsa, Oplayer daha mantıklı bir seçim.
  • 2G li cihaza ben de kuramadım, itunes ile kurulacak diyor ama hareket olmadı bende...

Oplayer ı duymamıştım hemen deneyeyim bi...

tam ekran izleme imkanı veriyor mu yoksa kenarlardan kesik kesik mi oluyor acaba ?
  • dün Oplayer ı kurmayı denedim, ürün tanıtımında 25 mb yazıyor ama indirdiğimde (hem ipod dan hem pc den denedim) 9.5 mb olarak iniyor ve hiçbir şekilde açmıyor ana ekrana dönüyor bir kaç kere sildim baştan yükledim gene aynı sorun... başınıza geldi mi böyle bir şey? sizdeki çalışan Oplayer ın boyutu nedir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.