Şimdi Ara

Ipod Film Converter (Video değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten indireceğim (ama süresiz olsun indirdiklerim 5 dk falan convert yaptı) beleş bi converter verir misiniz video gerek deil dediğim gibi film convertlemek için olacak
    lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 25 Ağustos 2007; 22:59:30 >

• Filmler de birer video dosyası değil mi ya da olmayacak mı?
  • hayır bitane var bende koyote diye filmleri görmüyor film converter olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

hayır bitane var bende koyote diye filmleri görmüyor film converter olması lazım

film converter diye bişey yok...iPod Converter diye google'a yaz gerekli programlar çıkar...

DVD için Handbrake'i öneririm...
  • yazdımda çıkalar beleş sürüm oldğu için 5 dk lığına çevirdi parça parça çevirmek lazımmış
    bitanesidede filmde sarı bi yazı vardı işte orinalini alın yazı geçsin diyodu onuda denedim olmadı
    bana filmleri amv ye çevirici lazım ama süresiz ve filin içine eden yazı olmayacak lütfen yardım
  • quote:

yazdımda çıkalar beleş sürüm oldğu için 5 dk lığına çevirdi parça parça çevirmek lazımmış
    bitanesidede filmde sarı bi yazı vardı işte orinalini alın yazı geçsin diyodu onuda denedim olmadı
    bana filmleri amv ye çevirici lazım ama süresiz ve filin içine eden yazı olmayacak lütfen yardım

iPod AMV formatını desteklemiyor ki ????
  • amv diye biliom bn
    ne desteklio ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

amv diye biliom bn
    ne desteklio ?

ipod h264codecli mp4 ve mov destekler...
  • amv destekliyorsa fake ipod olma ihtimali yüksek,eğer öyle ise total video converter ve pocket pc converter en ideal çözüm.
  • kesinlikle fake ipod deil amv desteklio dediim bi siteden gördm onun içn yazdm amv die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 26 Ağustos 2007; 18:13:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.