Bildirim
ipod 6g ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
5 eylulu bekliyoruz. yeni bir ipod geliyor. ama nano modellerini etkileyebilir bu 5 eylul. ipod 6g 2008 e kalabilir. en iyi yorum persembe gunu yapılır. bu arada fiyat 5g ile aynı olur cunku bu apple taktigidir. -
bende 5 eylülü bekliyorum o yüzden bugün ipod almayı erteledim -
yanlız duyurulur ama gelmesi tr ye 1 ay hatta daha fazla surebilir. bilkom sağolsun. -
yha bıde cowon daha ıyı yorumlar var ona ne demelıı ?? -
apple tasarımı ustundur. markası ustundur. garantide cook iyidir. bunun yanında cowon fiyat performans acısından ve ses kalitesi olarak biraz daha iyidir. ama ikiside kotu degildir. ikiside daha ustun degildir. -
geldınde almayı dusunuyrmm ark alınırmıı ekran falan dehset yaa -
arkadsım alınır ya. bi de yeni modelleri gor bakalım. -
yha yenı model dokunmatık ekran degılmı ??? devasal bısey ınt baktım ??? -
hayır. yeni model botle basık bir tarzda. carsamba gunu belli olur. -
Ben İnternette bir modalini gördüm İce Age 2 filmini oynatıyoru tam ekran(!) ve dokunmatik tuşuda bir kenarda duruyordu...Arkasındada vardı öyle garip geldi heralde yine basık...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X