Şimdi Ara

ipod 30GB ya da ipod 80 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak size. Bana tavsiyelerinizle yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi amerikadan malum açık arttırma sitesinden bayrama bir ay kaldığı için gümrüksüz olarak ipod almak istiyorum ama site bir çok ipod buldum mesela 6. nesil ipodları satıyor adamlar. 5. nesil ipodlar var kafam allak bullak oldu. sorularım şunlar;

1) 6. nesil ipodlar çıktı mı gerçekten?
    2) 30 GB ipod classic 5. nesil mi? Özelliklerine baktığımda eski nesile göre daha parlak % bilmem ne kadar şöyle böyle diyor. 80 Gb ın 5. nesil olduğuna eminim ama onun özelliklerinde böyle şeyler yazmıyor. Ayrıca apple ın sitesinden bakınca 30 GB lık ipodlar satışta görünmüyor. Doğrusu nedir bilen var mı ?

Teşşekkürler şimdiden

• Arkadaşım 5 yada 5.5 nesil artık üretilmiyor.
    6 Nesil ipodlar 80 ve 160 lık olarak üretiliyor ;)
  • peki sen iyi biliyorsun sanırım bu 5.5 nesil ipiod 80Gb la 6.nesil 80.GB arasında ne gibi farklar var yani aradaki farkı vermeye değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: leontief

peki sen iyi biliyorsun sanırım bu 5.5 nesil ipiod 80Gb la 6.nesil 80.GB arasında ne gibi farklar var yani aradaki farkı vermeye değer mi?

5.5 nesil iPod 80 gb, 6g. nesile göre daha pahalıdır. neden dersen, bu apple satış sistemidir. yani ürün, yerini doldurduğu eski ürüne göre daha ucuz satışa girer. 6g 80'nin 5.5 g den farkı, daha keskin görüntüye sahip kaliteli ekranı cam yerine metal ön yüzeyi yeni bir işletim sistemi yer alışı(ki bunda cover flow denilen albüm kapaklarını havalı bir şekilde gösteren sistem var) ve tabi ki artık 5.5 g nin üretilmiyor olması var.

iPod classic(6g)

iPod 5.56(eski,üretilmiyor)

---6G yani classic en iyisidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 7 Kasım 2007; 20:51:19 >

• ooo teşekkürler arkadaşım çok yardımcı oldun bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leontief

ooo teşekkürler arkadaşım çok yardımcı oldun bana.

her zaman...
  • ben 6. nesil kullanıyorum ve memnunum gerçekten ön yüzü çok güzel eskisine göre:), cover flow özeliği de güzel:) 6. nesil 80 gb kullanıyorum memnunum , bu arada arkadaşda eski nesil 30 gb var ama , işletim sistemini güncelleyebilirsiniz, iTunes da iPod taktığında görünüyor ve update seçeneği var, güncelleyebiliyorsunuz yazılımını, ben yeni güncelledim, 6. nesilin bile yeni olmasına rağmen updateleri çıktı:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 4 ve divx
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.