arkadaşlar ürün ipod touch 2g 32 gb dir. 2 yıl önce alındığından garantisi bitmiştir.. arkada bilinen kılcal çizikler mevcuttur fakat öndeki jelatini daha dün çıkardım aldığımdan beri, kılcalda olsa çizik mevcut değildir yani ekranının sıfırdan farkı yoktur..ekranın yanındaki parlak metallerdede herhngi bir soyulma yada solukluk yoktur yani ipodun önden fotosunu çektiğimde sıfır zannedersinizi.. şimdiye kadar hiç bir sorunu çıkmadı sürümü 4.2.1 dir. aldığımdan beri jailbreak yapmadım.. kulaklığı bozuldu..(tek tarafta sorun vardı ama isteyene gönderirim işine yararsa) ürünün yanında kılıfını ve kutusunu vereceğim fiyatım 230 tl dir takas veya indirim şimdilik düşünmüyorum.. istanbul içi elden alışveriş tercihimdir zaten arkadaşta cihazı eline aldığında ne kadar temiz olduğunu görecektir.. ürünün fotoğrflarını yarın akşam koyabilirim.. elden almak isteyen arkadaşlarlada hfta sonu biryerde buluşabiliriz.. Saygılar.. FİYAT 230 tl.. şimdilik pazarlık yada indirim düşünmüyorum...(istanbul içi elden satış yaparsak daha iyi olur )Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.