Şimdi Ara

ipod 160gb classic mi archos 8gb mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod classic de video oynatma formatı kapasitesi daha fazla sanırım, h.264 formatı avi ve mpeg4 var ipod da.
    archos da da mpeg4 avi flv uzantılar var.

tek merak ettiğim nokta şu. büyük ihtimal ipod classic alacağım ve şunu merak ediyorum ki ipod da flac uzantılı müzik dinlenmiyor. ancak forumda .alac yani m4a mıydı işte flac ı bu formata çevirip ses kaybı yaşamadan ipod a atılabiliyor die bir şey grdüm. bunu detaylı ve nasıl olcağını açıklayacak var mı?

birde archos kullananlar varsa ses kalitesi ipod ile aynı mıdır yoksa daha mı iyidir?

http://www.hepsiburada.com/Liste/archos-43-vision-8gb-43-dokunmatik-ekran-dahili-hoparlor-ses-kayit-sd-kart-girisli-mp3mp4-player/ProductDetails.aspx?productId=bd56465&categoryId=9181

http://www.hepsiburada.com/Liste/ipod-classic-160gb-mp3mp4-player-mc293qba/ProductDetails.aspx?productId=bd54138&categoryId=9181

• Şimdi bu 160 gb ama bunun içine herhangi bir arvişini atacağın zaman Itunes vs. 2 saat uğraşacaksın bi de her gittiğin pc ye Itunes kuracaksın. Yani usb bellek tak çıkar gibi değil. 2.5 inç ekrandan video keyfi alamazsın zaten. Bence archos vision 4.3 al
  • up
  • flac uzantılı müziği alac formata çevirip atacaksın bunun için converter programlar var herhangi biriyle yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmT #

flac uzantılı müziği alac formata çevirip atacaksın bunun için converter programlar var herhangi biriyle yapabilirsin.

peki alac a çevirmede ses kaybı olmuyor dimi?
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/archos-2-vision-16gb-20-ekran-fm-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/ProductDetails.aspx?productId=bd55007&categoryId=9181

arkadaşlar son olarak bu üründe karar kıldım. mis gibi ürün bence 16 gb video her türlü formatı oynatıyo arttırılabilir hafıza ve flac da oynatıyo. tamam budur

üstelik radyosuda var ipod da radyo yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birahalasoguk -- 5 Aralık 2010; 12:31:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

quote:

Orijinalden alıntı: SmT #

flac uzantılı müziği alac formata çevirip atacaksın bunun için converter programlar var herhangi biriyle yapabilirsin.

peki alac a çevirmede ses kaybı olmuyor dimi?

hayır olmaz çünki bu bir sıkıştırma değil..yalnız benim anlamadığım ıpod 160 gb ile 8-16 gb lık ürünler ne alaka ? ıpod classic arşiv taşımak isteyen kişilere hitap ediyor , amacın bu değilse niye ıpod classic bakıyorsun ki ? flac müzik diyorsun her format video diyorsun sonra 8-16 gb lık archos gösteriyorsun bir albüm ortalama 450 mb hatırlatırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ipod u 160gb olduğu için cezbedici geldi, müzik arşivlik bir müzik bilgim yok, 16 gb de bana yetecek bir alan bence. üstelik radyosuda varmış bnn, radyo çok önemli uzun yolda sürekli mp3 dinlenmiyor bi süre sonra + yolda güzel bazı radyo programları oluyo.

160 gb dışında ipod classic ile aynı + radyo.. 16 gb yetmezse arttırılabilir hafızası varmış. ki fazlasını kullanabilcek şarkı bilgisine sahip değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.