Şimdi Ara

IPLLoL(TSM vs SGS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lien- -- 12 Ağustos 2012; 6:57:25 >

• ne turnuvası bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

ne turnuvası bu

http://eune.leagueoflegends.com/news/ipl-face-2012-san-francisco-showdown-live
  • curse u ılk defa bu kadar kotu oynarken goruyorum. karsısındakı takım kendı klasmanlarında bıle degıl ama verdıler oyunu baska bısey demıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slnt

curse u ılk defa bu kadar kotu oynarken goruyorum. karsısındakı takım kendı klasmanlarında bıle degıl ama verdıler oyunu baska bısey demıyorum.

Kendi klasmanlarında değil? World Elite belki hatırlıyosundur -M5 öncesi zamanlarda 1 tane turnuvaya gelip, kimse oynamazken AP Mordekaiser ı hayatımıza sokmuşlardı falan.-, onları dövüyodu bu takım scrimlerde. Her ne kadar son zamanlarda WE daha iyi durumda olsa bile
  • sgs hakkında cok bılgım yok belkı ama su 3 oyunda kı gorusum olarak yazdım dedıklerımı. yanı baskın olarak yenecek bır oyun yoktu tek sorun curse un oynadıgı korkak ve organizasyonsuz oyunuydu. Bilmiyorum benim gorusum boyle ama helal olsun yınede sgs ye 2. oyun belkı bıraz amatorce aldılar ama 3. oyunda 2. oyunun verdıgı sevkle daha rahattılar.

Ayrıca bugun saint hic iyi degıldı shyvana ıle... curse fun degılım ama ben tsm vs curse macı ızlemek ıstıyordum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 12 Ağustos 2012; 3:12:39 >
  • LgN vs WE macı baslıyor ızlemek ısteyen usttekı lınkten devam. (Sitedeki mac sıralamasını mahvettı adamlar resmen hem saatler sapıttı hemde sıra :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TSM gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R Lothbrok -- 12 Ağustos 2012; 7:16:37 >
  • sgs ap karma oynuyor şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

sgs ap karma oynuyor şuan

oynamaz olaydı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.