Şimdi Ara

Iphonenin icini yenilemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iphone 4'üm var jbli ilk cıktıgında almıstım yaklasık 2.5 sene oldu alalı ama artık iyice kasmaya basladı ve daha 5.1.1 var ben telefonun içindeki rehber dışındaki herşeyin silinmesini ve versiyonun gelişmesini istiyorum nasıl yapabilirim. ve mümkünse yükleyeceğim versiyon jb yapabilsin.
    şimdiden teşekkürler



  • Versiyonu geliştirirsen JB yapamazsın İOS 6.1.3 için JB mevcut değil şuan bu işlerden pek anlamadığında belli bence kullan böyle.Genede yaparım diyosan ana hatlarını anlatıyım sen iyice araştır yap. İlk olarak tinyumbrella ile ios 5.1.1 shsh kaydını al ne olur ne olmaz geri dönmek istersin belki. itunes ile restore et yeni iphone olarak kaydet bu arada restoreden önce icould ile yedekleme yapmanı öneririm rehber için. ios 6.1.3 için tethered JB var ama büyük eksikleri var iyice araştır sana uyarsa yap normal JB gibi değil bu. Kolay gelsin dediklerimi iyice araştır sorumluluk kabul etmiyorum.
  • Versiyon gelistirmekten kastiniz Ios uzerine arge calismasi falan yapmak heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam shsh kaydini al restore et 6.1.3 e gececektir geri dus 5.1.1e jb yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stabil olmasını istiyorsanız jb'den uzak durun iphone 4 donanımında jb uzun süreli kullanımda kasma yapıyor. Bence direk restore edin ve orijinal yazılımla kullanın. Gerçi ios 6'da stabilite pek yok ama şimdikinden iyi olacağı kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.