Bildirim
iphonedan bilgisayara attığım resimleri ters çeviremiyorum :(

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kardes bilgisayara taktiginda resimleri masa ustune surukle birak.. sonra masa ustunden cift tikla resim acilcak ordan da cevir istedigin tarafa.. ben bu sekilde yapiyorum sikinti yok...
direk bilgisayara bagladiginda ve o telefondaki resimleri actiginda , orda ceviremiyorsun dogru... masa ustune al veya baska bi dosyaya oyle oluyor.. -
Resim çekerken ses açma kapama tuşları aşağıda olsun. O zaman düz çekiyor. -
Aynı sorun bendede olmaya başladı bu son çektiğim resimlerde. Bilgisayara attıktan sonra resimleri sağa yada sola çeviremiyorum windows resim denetleyicisi bu işlemi yapamıyor diyor başına gelen çözümünü bilen varsa çok yardımcı olur. -
Bunun cözümü yok arkadaslar. Ayni yöntemle cektigim bazi resimler ceviriliyor ama bazilari cevirilmiyor. Sorun windowsta. Arkadasin dedigi gibi ses acma tusu asagida kalacak sekilde cekim yapmak tek yol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sorunun çözümü var çok basit ama biraz uğraştırıcı olabilir çok fazla fotoğrafa uygularken aynı işlemi. Resmi windows fotoğraf görüntüleyicide açıyoruz(Yani direkt açıyoruz). Sonra üstte "Aç" diye bir sekme var o sekmede en üstte "Paint" var bildiğimiz paint. Oradan açıp resmi tekrar kaydediyoruz paintte iken hiçbir oynama yapmadan. Resim aynı kalıyor ama daha sonra windowstan normal bir şekilde döndürme yapıyor sorunsuzca. -
quote:
Orijinalden alıntı: berke.han
Arkadaşlar sorunun çözümü var çok basit ama biraz uğraştırıcı olabilir çok fazla fotoğrafa uygularken aynı işlemi. Resmi windows fotoğraf görüntüleyicide açıyoruz(Yani direkt açıyoruz). Sonra üstte "Aç" diye bir sekme var o sekmede en üstte "Paint" var bildiğimiz paint. Oradan açıp resmi tekrar kaydediyoruz paintte iken hiçbir oynama yapmadan. Resim aynı kalıyor ama daha sonra windowstan normal bir şekilde döndürme yapıyor sorunsuzca.
Yahu adamlar konuyu kaç sene önce açmış sen daha yeni cevap veriyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hacı ben de bu durumu araştırıyordum 15 dk önce uğraşıyordum belki ilerde biri benim mesajımı görür de onun işine yarar diye yazdım -
çok teşekkür ediyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X