Şimdi Ara

İphonecular Garip Bir Sorun (Ses ile ilgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slmlar arkadaşlar,

    iphone'um yaklaşık 3 gündür anlamsız bir şekilde ipod'da çalan müzk yada videolarda dışarı ses vermemeye başladı. Bu ses vermeme olayı iphone'u tuş kilidi yaparken yada açarken çıkardığı click sesindede var. Ek olarak youtube deki videoları izlerkende.

    Dışardan arama geldiğinde sorunsuz zil sesi çalıyor yada kulaklığı taktığım zaman müzklerde ve videolarda ses sorunsuz kulaklıktan geliyor fakat kulaklığı cıkarınca speaker'ından ses gelmiyor. Speaker bozuldu desem arama geldiğinde zil sesi sorunsuz çalıyor. Kurcalamadığım yeri kalmadı daha önce başına gelmiş yada duymuş arkadaşlar, çözümünü yada sorunun neden kaynaklandığını biliyolarsa yardımcı olmaları beni çok mutlu eder.







  • okkedir sorunu çözdüm arkadaşlar. Aynı sorun basına gelen olursa kulaklık girişi biraz hassas sanırım kulaklığınızın jackını iphonunuzun kulaklık girişine takıp çıkarırken biraz oynaşın düzeliyor bır nane var orda

    Yonetıcı arkadaslar konuyu kapatabılır.
  • buna benzer sorunlar yazılımsal olarakta olabiliyor


    özelliklede customize ile çok uğraşanlarda olabiliyor . sistem bütünlüğü gidince zaten bi anlmamı kalmıyor ama genede çok kurcalamayın customizeyi :)
  • evet benimde basima ayni sorun gemlmisti forumda bir arkadas yardim etmisti iphone kulakligi takili zannediyo arkadasin soyledigi cozum bir numarayi ararken kulakligi takip cikarmakti benim sorunu cozdugum yol ise airplane modu acip kapamak olmustu boyle sorun yasayanlara yardimci olur umarim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.