Şimdi Ara

iPhoneAlma.com (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
8.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: canozgur

Arkadaşlar iPhone'nin bu kadar rağbet görmesinin tek sebebi var; gerçekten farklı bir telefon.

• İphone uygun olsaydı fiyatı kımse dil cıkarmazdı sanırım :) pahalı oldugu ıcın millet kötülüyor sorun burda zaten
  • tabi ki öyle.niye sorun olsun ki?uygun fiyatlı olsa fiyat/performans ürünü olurdu ve eksik yanları göze batmazdı.fiyatı uygun olmadığı için insanlar performansa odaklanıyor ve haliye eksik yanları tepki alıyor.bu çok normal.

amerika ve avrupa fiyatları gayet uygun.orada orta hatta alt sınıf çok rahatlıkla sahip olabiliyor.bizim burada statü sembolü.seri üretilen, milyonlarca kişinin kullandığı cihazı türk insanı kullanınca bizimkiler üzülüyor niyeyse...nedir bu amerikan özentiliği anlamıyorum.amerikada gayet sıradan insanların gittiği mcdonalds, starbucks türkiyede lüks mekan olarak anılıyor.avruadaki gibi apartman altı dükkanlardan oluşmuş çarşısı olmayan abd avrupaya özenip alışveriş merkezi yapar biz de bir halt sanırız.her yer avm doldu bir şey miş gibi.
    bunlar yetmezmiş gibi bir de iphone çıktı.
  • fikrimi değiştirdim.niye öyle ucuz bu cihaz?1400 ytl çerez parası.en az 15.000 ytl olmalı bence.herkes yerini bilsin ya...çocuk çocuk iphone sahibi olmuş.pahalılık göreceli bir şey zaten.1400 ytl pahalı falan değil.ben çok zenginim ve bu cihaza 15.000 ytl rahat öderim.fakirler 1400 ytl ye taksitle alabilir.15.000 ytl olsa olmaz o iş.
    shemale arkadaşımla sahin slx aracımızdan sonra en sevdiğimiz şey lavman bir de bu iphone.çekmecemde 10 tane dildo var.damarlı, zenci, tırtıklı... öptm bye

Orjinalden alıntı: positroN
    .çekmecemde 10 tane dildo var.damarlı, zenci, tırtıklı... öptm bye

antidepresan kullanmakta hürsünüz de forumda ayrıntıya girmiş olmanız abes olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 30 Eylül 2008; 19:59:39 >

Orjinalden alıntı: gennosuke

quote:

.çekmecemde 10 tane dildo var.damarlı, zenci, tırtıklı... öptm bye

antidepresan kullanmakta hürsünüz de forumda ayrıntıya girmiş olmanız abes olmuş

dostum adam çekmecesindeki telefonları saymış.envanter çıkarmış :D

yanlış anlaşılmak istemiyorum.örneğin bir creative mp3 çalar hakkında yorum yapılıyor, ses kalitesi iyi değil deniyor kimse söyleyeni suçlamıyor.konu ipod oldu mu apple düşmanlığı ile suçlanıyorsun.iphone oldu mu iphone nedir bilmeyen gerizekalı veya fakir olduğun idda ediliyor.bir cihaz hakkında yorum yapmak için koşulsuz olarak her özelliğinden memnun olmak mı gerekiyor? bak bu mesajı yazarken allta biri tükürdüklerini yalayan ortaya çıksın diyor bu nedir yahu? neden bu agresiflik?misal, şarjı az gidiyor dersen tükürmüş oluyorsun bu kadar basit mi?

şimdi cihazı beğendiğimi abd den alacağımı söyleyesem garip duracak mesajda.hah durdu bile.illa böyle beyan edeceksin alacağını yoksa salaksın fakirsin.multi touch süper. safari benzersiz. apple store kral en büyük i phone

• nasreddin hoca misali sende haklısın de geç

akıl ve kalp huzuru çok kıymetlidir ehemniyetsiz meseleler için sukuneti terk etmeye değmez ama bazen ihtiyar dışı yada günün galeyanından mıdır nedir parlayıveriyor insan manasız yere üstelik hamlığın çaresi terbiye olmakdır ki taliblisi olmadığı gibi mahiyeti hakkında malumatı olan dahi pek azdır (kimse gücenip üzerine alınmasın çok üzülürüm sonaaa )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 30 Eylül 2008; 20:25:07 >

Orjinalden alıntı: barbee

quote:

Orjinalden alıntı: hbleda

quote:

Orjinalden alıntı: unutamam

bende bu telefon var yaklasik 1 senedir kulaniyorum ilk ciktiginda aldim orange getirmisti buraya fransada 1.1.2 versiyonda su anda 2.1 deyim her versyonda yukledim pspyi arattirmayan oyunlar var mms akliniza gelen hersey var aslinda bu telefonda daha ne diye kotuluyosunuz sen bi nokia ile 24 saat muzik dinle onunda sarji biter size kendiliginden sarj olan telefon lazim galiba yada alin 1 hafta sarj goturen nokia eskilerden hatta bide cebinize yedek batarya alin 2 hafta kullanin ! bence fotoyu cok guzel cekiyor + kendi camerasini pool ile saklayin baska program getirin zoomlu ayarlari guzel ohh ! wi-fi en az benim sony dizustu gibi hizli haa flash java demissiniz hangi telefonda atiyorum kanaldnin sitenindeki flash oyunlara girip oynabildiniz ? hic bi telefon yok haa dizustune 3310 yapistirin cebinize koyun kucuk dizustu cikti haberiniz ola ! say say say bitmez ozellikler sahsen ben biz kiz arkadasima bi arabamiz olan audi Q7 e bide iphone uma asigim :) hepside 1 yillik hehe iphone q7 bunun ikiside kendiliginden olene kadar kullancam haa cimri falan demeyin asigim onlara ve su anda cekmecemde yatan 10 tane telefon var su kiyasladiginiz htc touch diamond , lg prada , n95 vs var telefoncu deilim tutkunuyum telefonlarin ama iphonumu gecen telefon yok iphone 3G yi almayi dusunuyorum 149 € faturali bence iphone a eksi aricaniza kendinize baska ugrascak telefon bulun alicaklarada alanlara kullananlarada mani olmayin

Allah kimseyi görgüsüz yapmasın

Q7 + 3G = ?

haa flash java demissiniz hangi telefonda atiyorum kanaldnin sitenindeki flash oyunlara girip oynabildiniz ? sorusuna yanıt evet ben bu sorunun üstüne girdim ve oynadım nasılmı oynadın skyfire web browseri sayesinde artık flash lazım olan sayfaları destekliyo şu an beta ama eminim çok daha iyi olacak telefonumda asus p525 öle ahım şahım bi telefonda değil gerçi telefon deyipde hakaret etmiyim alete :) işin özü bir pda ile iphoneyi kıyaslamak bence büyük cahillik vede zevkler ve renkler tartışılmaz herkes istediğini almakda özgür

• quote:

fikrimi değiştirdim.niye öyle ucuz bu cihaz?1400 ytl çerez parası.en az 15.000 ytl olmalı bence.herkes yerini bilsin ya...çocuk çocuk iphone sahibi olmuş.pahalılık göreceli bir şey zaten.1400 ytl pahalı falan değil.ben çok zenginim ve bu cihaza 15.000 ytl rahat öderim.fakirler 1400 ytl ye taksitle alabilir.15.000 ytl olsa olmaz o iş.
    shemale arkadaşımla sahin slx aracımızdan sonra en sevdiğimiz şey lavman bir de bu iphone.çekmecemde 10 tane dildo var.damarlı, zenci, tırtıklı... öptm bye

• herkesin tercihine saygı duymalı
  • demekki apple şirketi iphone ile çok büyük bir başarı yakalamış ki cihazı karalayan sürüyle insan var.siz hiç sıradan bir cep telefonunun bu kadar çok eleştirildiğine şahit oldunuz mu??ben olmadım.yani iphone sıradan bir cihaz değil sıradışı birşey ki olumlu yada olumsuz çığ gibi tepki yağıyor.

SONUÇ:'elma'lı ağacı taşlarlar
  • bu siteyi görünce sadece diyorum iphone la istediğin herşey yapılabiliyor normal telefonla yaptığın (bluetoothla dosya transfetri dışında) onun içinde iphone almamak bence kötü wi-fi ile dosya transferi varken ;)

Orjinalden alıntı: hbleda

quote:

Orjinalden alıntı: unutamam

bende bu telefon var yaklasik 1 senedir kulaniyorum ilk ciktiginda aldim orange getirmisti buraya fransada 1.1.2 versiyonda su anda 2.1 deyim her versyonda yukledim pspyi arattirmayan oyunlar var mms akliniza gelen hersey var aslinda bu telefonda daha ne diye kotuluyosunuz sen bi nokia ile 24 saat muzik dinle onunda sarji biter size kendiliginden sarj olan telefon lazim galiba yada alin 1 hafta sarj goturen nokia eskilerden hatta bide cebinize yedek batarya alin 2 hafta kullanin ! bence fotoyu cok guzel cekiyor + kendi camerasini pool ile saklayin baska program getirin zoomlu ayarlari guzel ohh ! wi-fi en az benim sony dizustu gibi hizli haa flash java demissiniz hangi telefonda atiyorum kanaldnin sitenindeki flash oyunlara girip oynabildiniz ? hic bi telefon yok haa dizustune 3310 yapistirin cebinize koyun kucuk dizustu cikti haberiniz ola ! say say say bitmez ozellikler sahsen ben biz kiz arkadasima bi arabamiz olan audi Q7 e bide iphone uma asigim :) hepside 1 yillik hehe iphone q7 bunun ikiside kendiliginden olene kadar kullancam haa cimri falan demeyin asigim onlara ve su anda cekmecemde yatan 10 tane telefon var su kiyasladiginiz htc touch diamond , lg prada , n95 vs var telefoncu deilim tutkunuyum telefonlarin ama iphonumu gecen telefon yok iphone 3G yi almayi dusunuyorum 149 € faturali bence iphone a eksi aricaniza kendinize baska ugrascak telefon bulun alicaklarada alanlara kullananlarada mani olmayin

Allah kimseyi görgüsüz yapmasın
    µ

hakketten sizde ciger sorunu var arkadasim iphonun bende olan degerini soyledim size ne alakasi var gorgusuzlukle salaklasmayin q7 falan herkezde olan olabilcek bisey benim demek istedigim iphone la herseyi kiyasliyosunuz bostan yere tasla sunla bununla sacmalik bence

• arkadaşlar bu tarz şeylere inanmayın. sektörde çalışan biri olarak bu tarz sayfaları hazırlayanların ve forum sitelerinde i phone veya benzeri başarılı cihazları kötüleyen kullanıcıların ciddi bir kısmı rakip markalarda çalışan kadrolu elemanlar. farklı kullanıcı adlarıyla girip ortalığı karıştırıyorlar. iphonu tabiki beğenmeme özgürlüğünüz var ama buralardaki kötü yorumların etkisinde çok kalmamaya çalışın. bulun bir yerden kurcalayın kendi kararınızı kendiniz verin. bu arada burdaki hiç kimse için öyle bir zanda bulunmuyorum mesajımdan öyle bir anlam çıkartmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eamercan -- 6 Ekim 2008; 13:10:25 >

Orjinalden alıntı: statistician

quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

ya öle şeyler yazmışlar ki salak saçma 'kimse aramayınca telefon çalmıyor' deseydiniz bide

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.