Şimdi Ara

İphone5 şarj aleti sahte mi? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün telefoncudan orijinal adı altında şarj cihazı aldım. apple kutusundan falan açıp verdi ve 40tl. Şarjdayken dokunmatikte ekranda hiç bir sıkıntı yok makul sürede de şarj ediyor fakat şarj aleti çok ısınıyor . ve yazısında da apple in değil applein yazıyor yani bitişik yazılmış apple friması böyle bir yazım hatası yapar mı ? büyük ihtimalle sahte olduğunu düşünüyorum.
     İphone5 şarj aleti sahte mi? yardım İphone5 şarj aleti sahte mi? yardım

• orjinali kim kaybetmiş ki o bulmuş kutuya koymuş ve sana 40 lira gibi bir kazık atmış
  • evet maalesef kazığı yedim appestoredan alacaktım ama olan oldu . ısındığı için tedirgin oluyorum başkada bir sorunu yok ama
  • yan sanayi şarj aletleri hem sizin için hem de cihazınız için tehlikeli. ayriyetten yan sanayi ürüne göre olması gerekenden yüksek fiyata sattığı yetmiyormuş gibi bir de orjinal diye kandırmış sizi.

ben olsam hemen geri götürür bi temiz fırça atardım.
  • 10-20 tl ye satılan şeye 40 tl vermişsiniz iade edin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinalini o paraya bulamazsın

• teşekkürler arkadaşlar iade edip appstore dan alacağım mecbur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte Apple Şarj Aleti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 liraya kırtasiyeden aldım geçen gün.

• Benim 3lü prize su döküldü şarj aletim de takılıydı yandı. Hiç kasmadım kablosuyla pc den şarj ettim gene sahtesini kullanmadım sonra online apple store açıldığı gün şarj aleti siparişimi verdim 3-5 güne elime geçti. 2 bin liralık telefon taşıyoruz 3 ün 5 in hesabını yapmadan orjinalini kullanın.
  • evet haklısınız iade ettim orijinal siparişini verdim bile
  • ytyvyv Y kullanıcısına yanıt
    aldğınız şarj aletini ben 7.5 10tl gibi bi rakamdan satıyorum. ve üzerinde hiç bir yazı yazmıyor. Bu tür şeyler çok gülünç gerçekten kendilerini çok akıllı sanıp para kazanmanın yollarını haram yemekle arıyorlar yazık gercekten
  • doğru olanı yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazan1994

aldğınız şarj aletini ben 7.5 10tl gibi bi rakamdan satıyorum. ve üzerinde hiç bir yazı yazmıyor. Bu tür şeyler çok gülünç gerçekten kendilerini çok akıllı sanıp para kazanmanın yollarını haram yemekle arıyorlar yazık gercekten

önceden de alışveriş yapmıştım biraz güvenerek aldım ama piyasada orijinal hiç olmadığını bilmiyordum benimde cahilliğimden faydalandı işte kimseye güvenmeyeceksin herkes birbirini ... çalışıyor anladınız :) bu düzen böyle . müşteri kaybetti zaten bizim buralarda kolay kolay dükkan açıp tutturmak zor kendi bilir .
  • ytyvyv Y kullanıcısına yanıt
    3gün önce iphone 4üm yarım metreden düşüp sizlere ömür oldu :( dış gorunumunde hıc bır sorun yok fakat iç donanımda lif bantı ölmüş. telefon çil çil duruyor oylece uzuluyorum (: s3 ile devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.