Şimdi Ara

iphone4 kilitli cihazlar okuyun!!!!! (ios5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kesinlikle yazılım güncellemeye girmeyin anında ios5.0.1 güncellemesini indiriyor aman dikkat!

• Bu arada ben girdim bunu iptal edemezmiyiz
  • oha yani sormadan direk nasıl yapıyor bende geveyliyim .ayrıca güncelleme yaptığında baseban koruma gidiyormu?:S
  • itunesden yapmayın snowbrezden yaptım ios 5.0 güncelledim jb li aktivasyon ekranınıda atladı sorunsuz kullanıyorum
  • İyide ben girdim kontrol etti simdi indir ve yükle diye bir seçenek cikti ona basınca yükledi.Orda ona basmadan cikabilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

İyide ben girdim kontrol etti simdi indir ve yükle diye bir seçenek cikti ona basınca yükledi.Orda ona basmadan cikabilirdin

reis girdim ekrana ios5.0.1 cikdi direk indirmeye gecdi@ mi acaba? Hemen wifiyi kapattim simdi girince altta indirmeyi surdur yazisi var ve ayni sekilde benim onayim olmadan indirmeye devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

quote:

İyide ben girdim kontrol etti simdi indir ve yükle diye bir seçenek cikti ona basınca yükledi.Orda ona basmadan cikabilirdin

reis girdim ekrana ios5.0.1 cikdi direk indirmeye gecdi@ mi acaba? Hemen wifiyi kapattim simdi girince altta indirmeyi surdur yazisi var ve ayni sekilde benim onayim olmadan indirmeye devam ediyor

Allah Allah neden oyle oldu ki ben İpad e de indirdim ve ayni sekilde yaptim yazılımı kontrol etti altta indir ve yükle secenegi geldi ona basınca indirmeye basladi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S8+ Sim Unlock Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acaba yazilimimi indiriyor yoksa kontrolmu ediyor?
  • quote:

quote:

quote:

Allah Allah neden oyle oldu ki ben İpad e de indirdim ve ayni sekilde yaptim yazılımı kontrol etti altta indir ve yükle secenegi geldi ona basınca indirmeye basladi

reis girince direk yazilim kontrolmu ediyor apple inc nin altindaki veri yuklenmesimi kontrol acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

reis girince direk yazilim kontrolmu ediyor apple inc nin altindaki veri yuklenmesimi kontrol acaba?

Yazılımı kontrol ediyor buluncada simdi indir ve yükle diye bir seçenek cikiyor

• Tamam reis kontrol ederken nasl bi ekran var , ayarlar ikonu yaninda ios5.0.1 altinda apple inc onun altindada indirme cubugu olyemi (senide yorduk ya)
  • Yok ne onemi var :)

Sol ustte ayarlar simgesinin resimi var sagda versiyon bilgileri en altta da indir ve yükle secenegi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok ne onemi var :)

Sol ustte ayarlar simgesinin resimi var sagda versiyon bilgileri en altta da indir ve yükle secenegi

hmm kararsiz kaldim guncellemeyimi kontrol ediyor yoksa indiriyormu ? Peki ustad indirince yuklensinmi diye soruyor dimi? Olmadi restore edicem artik . Korkudan wifiyi acamiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yok ne onemi var :)

hmm kararsiz kaldim guncellemeyimi kontrol ediyor yoksa indiriyormu ? Peki ustad indirince yuklensinmi diye soruyor dimi? Olmadi restore edicem artik . Korkudan wifiyi acamiyorum :)

Sormuyor sanirim cunku ipadi annem kullanıyordu indikten sonra ne oldu buna dedi bişeye Bastin mı dedim hayir dedi
  • tamam ustad eyvallah ,restore yolu gozuktu
  • Rica ederim kolay gelsin :)

İyi geceler
  • selam
    üstad ben yükledim ve telefon sustu beklicem mi çöpe mş atıcam düzelir mi fikri olan arkdaşlar
  • selam ben girdim ve cihaz off oldu :)) satıyorum alan olursa iphoe4 32 gb 1-2 ay beklemektense satar türkce alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.