Şimdi Ara

İphone Yasal Unlock Factory Unlock Simfree (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
29
Favori
82.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TCJUDAS

sunrise

150+kdv olarak güncelledim

www.iphonebodrum.net
    iphone yasal unlock Türkiye reselleri
    ömer tekin bodrum telekom
    0533 205 50 92
    www.kilitsiz.com

kdv yüzde kaçki. %70 mi..ilk mesajda 150 tl demişsiniz kdv den bahsetmemişsiniz..

• %18

oradan satın aldığınızda kdv ödeyeceksiniz e-ticaret resmi site

www.iphonebodrum.net
    0533 205 50 92
    www.kilitsiz.com

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

%18

oradan satın aldığınızda kdv ödeyeceksiniz e-ticaret resmi site

www.iphonebodrum.net
    0533 205 50 92
    www.kilitsiz.com

tamam 150 tl + %18= 177 tl eder...236 nasıl oluyordu? ben mi yanlış gördüm ilk etapta...

• evet güncelleme öncesi bakmışsınız

O2 İngiltere iphone Factory Unlock fiyatı 80 liradır

sena iletişim | E-ticaret Sitesi

phone yasal unlock Türkiye reselleri
    0533 205 50 92
    www.kilitsiz.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 12 Eylül 2012; 19:25:45 >

• quote:

AT&T Amerika yasal unlock 25 liradır (MODEL NO sonu LL olan imei 01 ile başlayan) hızlı işlem içinhttps://www.kilitsiz.com/iletisim.html

Sprint Amerika yasal unlock başladı (MODEL NO sonu LL olan imei 99 ile başlayan )

www.iphonebodrum.net (kredi kartı ile alışveriş imkanı)

selamlar ;

Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz
    yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarına ihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz
    iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artık kabus olmaktan çıkar
    iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

telefonlarımız : 0533 205 50 92
    Bodrum Telekom Ömer Tekin

iphone yasal unlock

www.kilitsiz.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

MC 603 FD Açıldğı zaman bilgilendirirseniz sevinirim

• sonu FD ile bitenler açılıyor ülke ve operatör bilgisi lazım
    eğer bilmiyorsanız

iphone operatör sorgulama

sena iletişim | E-ticaret Sitesi

0533 205 50 92
    www.kilitsiz.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 12 Eylül 2012; 23:13:08 >

• hocam mrb bi arkta iphone 4 varda sim kilitliymiş ben almayı düşünüyorum isviçre tele2 dedi diye hatırlıyorum bunu açabilirmisiniz?? olursa fiyat nedir
  • ömer bey sunrise unlock ücreti ve süresi ne kadar bilgi alabilir miyim?
  • 150 lira 8 gün

0533 205 50 92
    www.kilitsiz.com

• Daha önce yazmıştım ancak bugün telefonumun operatör bilgisini edindim telefonum
    Country: AT
    Carrier: Austria Hutchison
    SIM locked: Yes
    yani hutchison operatörüne kayıtlı bunu ne kadara açabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro7 -- 15 Eylül 2012; 15:55:34 >
  • iPhone 4 Finlandiya sonera unlock mümkün mü ve mümkünse kaç para ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingiltere three cihazım var maliyeti ve süresi hakkında bilgi verirmisiniz
  • ingiltere three cihazım var maliyeti ve süresi hakkında bilgi verirmisiniz
  • buradan alabilirsiniz
    http://www.kilitsiz.com/Urun/3-Three-Ingiltere-Iphone-Factory-Unlock-pmu21.html

Iphone Factory Unlock tamamen yasal bir işlemdir biz operatörün koyduğu kilidi açarız siz itunes ile günceller kullanırsınız
    işlem sadece IMEI numarası ile yapılır iphone u bize yollamanıza gerek yoktur.
    işlem tamamen güvenlidir açılmayan iphone un ücreti iade edilir
    Iphone bir kere Factory Unlock olduğunda bir daha asla kapanmaz
    bizim açtığımız Iphone asla kapanmaz
    herhangi bir sorunda bize tcjudas@msn.com dan ulaşabilirsiniz
    telefon numaramız 0533 205 50 92 / 0252 319 58 38

IPHONE FACTORY UNLOCK TÜRKİYE RESELLERİ ÖMER BİLGE TEKİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 18 Eylül 2012; 22:28:28 >

• MERHABA
    İphone4 ü unlock yaptırmak istiyorum Sitenizden Check carrier yaptım CARRIER: T Mobile BGR olduğunu öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum bu bilgi yeterli mi ? Unlock Yapılabilir mi ? Ücret nekadar ? Teşekkür ederim.
  • t-moile bgr kabul edemiyoruz

www.kilitsiz.com
    Iphone Factory Unlock tamamen yasal bir işlemdir biz operatörün koyduğu kilidi açarız siz itunes ile günceller kullanırsınız
    işlem tamamen güvenlidir açılmayan iphone un ücreti iade edilir (yanlış operatör girişi yaparsanız iade edilmez emin olmak için operatör sorgulama hizmetimizi kullanın)
    www.kilitsiz.com

• Ömer kardeşim 3 4 defa pm attım tekrar dönmediniz paranızı hesabınıza havale yaptım 2 gün oldu.Sitenizdeki fiyatı değiştirmişsiniz ben alım yaptıktan sonra.Durum hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkür ederim telefonunuz açıldı diye mesaj geldi.Ancak telefonum jailbreaklı ve şu an servis yok uyarısı veriyor sol üst köşede.Versiyon 5.1.1.Ne yapmam gerek ?

(not:iTunes son sürüm)

Son durum: Hattım çalışıyor.Ömer Bey çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakacar -- 20 Eylül 2012; 14:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakacar

Ömer kardeşim 3 4 defa pm attım tekrar dönmediniz paranızı hesabınıza havale yaptım 2 gün oldu.Sitenizdeki fiyatı değiştirmişsiniz ben alım yaptıktan sonra.Durum hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkür ederim telefonunuz açıldı diye mesaj geldi.Ancak telefonum jailbreaklı ve şu an servis yok uyarısı veriyor sol üst köşede.Versiyon 5.1.1.Ne yapmam gerek ?

(not:iTunes son sürüm)

Son durum: Hattım çalışıyor.Ömer Bey çok teşekkür ederim.

güle güle kullanın

kendin pişir kendin ye olmuş sizinki

pm lere fırsat bulamadım çok yoğunum zaten sizin danimarka 2 gündü gününde açıldı bizim sitede unlock sonrası ne yapmanız gerektiği yazıyorhttp://www.kilitsiz.com/Haber/Iphone-Unlock-Sonrasi-Yapilacaklar-pmn2.html

ayrıca işlem başlatıldıktan sonra fiyatı yükselse bile üyelerimiz fiyat artışından etkilenmezler

tekrar güle güle kullanın

www.kilitsiz.com
    işlem tamamen güvenlidir açılmayan iphone un ücreti iade edilir (yanlış operatör girişi yaparsanız iade edilmez emin olmak için operatör sorgulama hizmetimizi kullanın)
    www.kilitsiz.com

• Aynen öyle oldu hocam geri dönüşler geç olunca kendi işimi kendim gördüm. :) Yogun oldugunuzu tahmin edip pm atmayı kestim bi ara :D . Tekrar teşekkür ederim hayırlı işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakacar -- 21 Eylül 2012; 8:08:54 >
  • quote:

AT&T Amerika yasal unlock (MODEL NO sonu LL olan imei 01 ile başlayan)

Sprint Amerika yasal unlock başladı (MODEL NO sonu LL olan imei 99 ile başlayan )

www.kilitsiz.com Kredi Kartı İle Ödeme Seçeneği

selamlar ;

Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz
    yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarına ihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz
    iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artık kabus olmaktan çıkar
    iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

telefonlarımız : 0533 205 50 92
    Bodrum Telekom Ömer Tekin

iphone yasal unlock

www.kilitsiz.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

pm atılamıyor o yüzden buraya yazıyorum

suisse sunrise için unlock fiyatı ve süresi verirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.