Bildirim
iPhone X tasarımlı Asus Zenfone 5 sızdı (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Şu rezil tasarım dilinden ne anlıyorlar acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 13 Ağustos 2021; 2:55:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus telefon yapmasın bruh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi yazdığın şeyleri okunmayacak kadar değersiz görecek ne yaşadın merak ediyorum doğrusu.
Çentik olan tasarımlı telefonları örnek göstererek iPhone X'e özgün değil demişsin. Zaten olayın başında fireyi vermişsin. Bu telefonun panelleri aylar öncesinden Samsung'tan sipariş edildi. Endüstriyel tasarımı yıllardır yapılıyor. Sen kalkmış Essential Phone'u referans aldılar gibi komik gaydırıgubbak bir çıkarımda bulunmuşsuni. Ötesi var mı...
Sharp'ın tarihini örnek gösterip 2018'de çıkacak Sharp Aquos S3'ün taslak halini attım. Çentiğin haliyle kime benzediği belli oluyor. Çok özgünse kendileri tasarım yapabiliyolarsa iPhone X'i kopyalamalarına gerek yoktu, S2 modelindeki gibi çentik yapsalardı tutan mı var. Ne hikmetse kopyalamışlar. Görüp, okumayıp idrak edemeyen sensin.
Telefon sektöründe bu hep böyledir. Milyonlarca satan cihazlar hep sektöre yön verir. iPhone'da en çok satan premium sınıfında cihaz olduğuna göre en çok iPhone'u taklit ediyorlar. Bunu senin kabullenip kabullenmemeni beklemiyorum, ZATEN BÖYLE.
-
Biraz Samsung'tan cakalim ekranin cerceve ile birlesen hatlarini birazda Apple dan alin size Zenfone 5
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav kardeşim iphoneun kötü değil iyi şeylerini çalın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbir marka fanatiği değilim ama Apple risk alarak tasarım geliştiriyor ve bunu piyasaya sunuyor; armut piş ağzıma düş mantığındaki "tasarım özürlü" firmalar da bu tasarımı kopyalayarak nemalanmaya çalışıyor. Tasarımsal olarak (çentik ve ön camın düz yapısından kaynaklı kenarlarındaki kalın boşluktan dolayı) iPhone X' u pek beğenmesem de, bu modeli kopyalayan hiçbir firmayı da haklı bulamıyorum. Adam gibi tasarım ekibi kurarak özgün bir tasarıma imza atmaktansa, hazırı kopyalamak daha kolay/karlı geliyor tabi.. Zaten yazılımı da kendileri geliştirmiyor! Tam bir toplama bilgisayara dönüyor artık diyecem ama Asus' da zaten bu konuda hayli tecrübeli! Eminim Asus akıllı pazarda, WM dönemini çok arıyordur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Agir cop
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşte Buna Waouw Denir
ASUS TÜRKİYE
Saka gibi..
Sen bosver birak bu isleri anakart ekran karti vs devam et, iscisin sen isci kal..
-
Teknik özellikleri istediği kadar iyi olsun, koskoca dünya çapında tanınmış bir firmasın, kalkıp ta başka bir firmanın tasarımını kopyalarsan müşterinin gözünde üçüncü sınıf fason firma durumuna düşersin. Üzgünüm. -
Asus, LG, Sony şu piyasadan çekilsin yahu. -
işin özeti bu olay vardı evet ama apple için bir ilk oldu bu algı o yüzden yıllarca parmak kadar çerçeveli telefon üretti adamlar evet bu iphone x ilk oldu ayrıca x de de altta ve yanlarda incede olsa siyah kısımlar mevcut abartmayın artık kim hangi telefonla mutluysa onu kullansın artık iş yazılımda bitiyor hemen hepsi tasarımı halletti
Telefon piyasasında bir çentiğimiz eksikti. -
Bu centik savasini anlamiyorum. Cercevesiz olacaksa her seyden kismaliyiz diyerek sensorleri ortaya toplayip yanlari da ekrana katmislar. Simetri hastaligi olanlari es geciyorum ama digerleri konusmak icin konusuyorlar. O zaman alacaksiniz x oncesi modelleri ustte cerceve altta cerceve simetrik bir sekilde kullanin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X