Şimdi Ara

IPHONE X: Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #Iphone X Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 IPHONE X: Satıldı
    Satıldı
    Fiyat : 4600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yahu sahibindene girin 5150 ye falan kapalu kutu tr garantili satanlar var. Faturasinin uzerine alip. Kayitsiz cihaza bu para verilir mi artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 6 senelik ingiltere garantisi nasıl oluyor ?
  • Hocam ingiltereden alindiginda apple arti 6 yil ingiltere icinde garanti veriyor 1 yil uluslar arasi garantisinin uzerine. 1 yil sonunda telefonda sorun cikmasi halinde ingilteree uzerinden garantiye gonderilebilir.

• JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Dostum bunun da faturasi bu da kapali kutu, tam anlayamadim ne demek istedigini. Kaydi yaptiramamin sebebi benim pasaportumun uzerine kayitli cihaz olmasidir. Kaydi olmadigi icin de bahsettigin fiyatlardan degil 4900e satiyorum zaten yani ayni bahsettigin fiyatla asagi yukari ayni hesaba geliyor kayit parasini dahil edince, hatta daha uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Yahu sahibindene girin 5150 ye falan kapalu kutu tr garantili satanlar var. Faturasinin uzerine alip. Kayitsiz cihaza bu para verilir mi artik.

sahibinden alacağın kayıtlı bir kaç ay sonra kayıttan düşünce görürsün bilmemneyi :)

tüm sıfır iphonelar zaten 1 sene tr garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokumcocuk

quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Yahu sahibindene girin 5150 ye falan kapalu kutu tr garantili satanlar var. Faturasinin uzerine alip. Kayitsiz cihaza bu para verilir mi artik.

sahibinden alacağın kayıtlı bir kaç ay sonra kayıttan düşünce görürsün bilmemneyi :)

tüm sıfır iphonelar zaten 1 sene tr garantili.

Kardesim tr garantili 24 ay garantili. Faturasinin uzerine alip nakite cevirenleri kastettim :) 20 gunluk telefonu 4750 ye satan var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] iPhone 16
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    tamam haklısın ama 20 günlükte olsa sonuçta 2. eldir.

az kullanılmış TR telefon deme istedin sen :) sıfır kutunun tercih olayı farklı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokumcocuk

tamam haklısın ama 20 günlükte olsa sonuçta 2. eldir.

az kullanılmış TR telefon deme istedin sen :) sıfır kutunun tercih olayı farklı tabi

Yahu hocam seçenek sundum iyi misin sen ?

Sıfır kapalı kutu telefonu 5150 liraya aldık. Gittik adam turkcellden hattının üzerine aldı, telefonu orda istediğimiz renkte verdi bize. Biz nakit parasını verdik o da taksit taksit ödeyecek.

Bu tarz binlerce kişi var.

Her hangi bir siteye ya da mağazaya 600-700 lira fazladan bayılmanın bir anlamı yok diyorum. Gayet açık yazıyorum umarım algılarsın.

Ha dersin ki taksitle alıcam git al mağazadan, siteden. Nakit alıcaksan bu tarz yöntem çok daha kârlı.

Belki o kadar bütçen yoktur, 1 haftalık, 2 haftalık telefon alırsın 4600 e kadar da onu bulursun.

Söylediklerimde yanlış olan bir şey var mı ?

Mesela daha dün kız arkadaşlarımdan bi tanesi 3750 liraya telefoncudan 7 plus aldı.

Ben 3250 liraya kapalı kutu sıfır 7 plus aldım.

500 lira benim için kıymetli.

sen tefecilik yapmışsın :)

herif vadeli 24 ay telefon almış paraya sıkıştığı için ve sana onu satmış. Sende bu durumdn fırsat edinmişsin.

Bu normal iphone satış fiyatlaryla elbette kıyaslanamaz.

kafan mı güzel hocam?

adam burda iphone X satıyor sen gelmişsin aldığın iphone 7 plusın fiyatıyla kıyaslıyorsun.

ulan zaten iphone X in yurtdışı fiyat 4100 TL. herif babasının hayrına mı satacak? boşyere konu baltalamaya gerek yok.
  • lokumcocuk L kullanıcısına yanıt
    Kardes zaten konu disina cikildi.

Burada mevzu o mu? Abuksubuk cevaplar veriyorsun. Yasin 15-16 heralde. Hadi selametle.

Öncelikle ''abuk subuk'' ayrı yazılır. Önce onu öğren bir :)

Yazdıklarını tekrar okumanı tavsiye ederim. Uzatmaya gerek yok.

Hoşçakal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokumcocuk -- 28 Şubat 2018; 4:7:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.