Şimdi Ara

iPhone x hızlı kablosuz hızlı şarj için sürüm yükseltmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, cihazım X 11.1.2 sürümünde. Okuduğum kaynaklar 7.5W hızında kablosuz şarj desteğinin anca 11.2 sürümü ve üstündeki sürümlerde olduğunu belirtmiş. Doğru mudur? Çok memnun olduğum bu sürümden geçmeme değer mi? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shapekaan -- 10 Ocak 2018; 15:41:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam emin değilim ama eğer jailbreak yaparsan yazılımla bir tweak çıkabilir , destek gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Tam emin değilim ama eğer jailbreak yaparsan yazılımla bir tweak çıkabilir , destek gelebilir.

bi surumde jailbreak varmi ? diyesim geldi 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni sürümde bir sorun yaşamadım yaşayanda duymadım 11.2.2 güncelleyebilirsiniz bence
  • 8ball kullanıcısına yanıt
    Henüz yok ama eli kulağında. Yazılımla çok destek çıkartıyorlar . Iphone 4'e Siri'yi entegre etmişlerdi . Hızlı kablosuz şarjı da ekleyebilirler diye umuyorum . Ben de beklemedeyim açıkçası ...

Bir de 11.2.2'de bir güvenlik açığını kapattılar . Güncellerseniz bu açığın da önüne geçeceksiniz . Öyle de bir avantajınız olacak ama jailbreak şimdilik yapamayacaksınız . Önümüzdeki günler ne gösterir, bilinmez .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.