Şimdi Ara

iPhone X Face id sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkese iyi geceler arkadaşlar cihazım iPhone X telefonu yere düşürdüm sonra olaydan 1 saat geçti arkadaşla görüntü sohbet yapacaktık telefonum kamerada hata veriyor diye arama başarısız oldu sorunum şu ön kameram ve face id çalışmıyor kafaya çok taktım lütfen yardımcı olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soldan 1. 2. Veya en sağdan 1. Bozulmuş. Ama daha çok sıralamaya göre soldan 1. Kamera bozuk tahmin ediyorum. Tamir edilir mi bilen birisine sormak göstermen gerekiyor

iPhone X Face id sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 2 Aralık 2021; 3:14:14 >
  • Flim şokeyi çıkmış olabilirmi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Soketin çıkmış ihtimali yok üzeri kapalı olur

iPhone X Face id sorunu

iPhone X Face id sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 2 Aralık 2021; 3:20:24 >

• İstanbulda iseniz kadıköyde kendi tamirhanesi olan bir telefoncuya götürün. Face id’yi söküp makine ile test eder size arızayı giderip gideremeyeceklerini söylerler. Baştan söyleyeyim tamiratı zor bir parça bu face id kısmı ve yapanlar iyi para istiyorlar. Bazen hiç tamir olmayabiliyor. Yapmazlarsa ücret almıyorlar, ancak siz yine de baştan sorun yabancısıysanız her şey olabilir. 500-1000 lira arası masrafa da hazır olun yaptırmak istiyorsanız.

• Keyless K kullanıcısına yanıt
    Anladım zaten az çok biliyorum muhabbetleri kendi ustam var iyi iş çıkarıyor

• Hakiimes H kullanıcısına yanıt
    Tanıyıp güvendiğiniz yere yaptırmanız en iyisi, bu sayede garanti de sözde kalmış olmaz. Tamiratlarda 6 ay garanti veriyorlar, işin raconu olmuş kadıköyde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac os x pop mail sorunu hk.
    11 yıl önce açıldı
    Şarj ve Touch ID
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 6 ay garantili Beşiktaş’taki fotoparça firması 799 TL ye tamir ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.