Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPhone X (256 GB) Beyaz | Referans Konu Satın Al 17 Haziran 2018 13:44 1 1 iPhone X (256 GB) Beyaz | Referans Konu Cihaz akedemi arkadaşa önce eft sonra kargo şeklinde satılmıştır.hayırlı olsun.Merhaba ,Arkadaşlar Dubai'den gelirken kendime 1275 $ ' dan Iphone X 256 gb aldım ve kendi pasaportuma kaydettirdim.Pasaport kayıt ve fatura belgeleri dekontlar elimdedir.Cihazda facetime blockludur açıkcası kurulup kurulmadğını bilmiyorum o yüzden araştırıp ilgilenmedim ihtiyacım olmadığı için.Cihaz Türkiye 1 Yıl garantisi vardır , 2 tane spiegen marka 90 TL lik kılıf aldım biri şeffaf biri kırmızı güzle kılıflar onlarıda yanında vereceğim.Ayrıca Applestore ' dan spiegen marka ekran koruyucu aldım 120 tl ye onuda apple store ' da taktırdım.Cihazın faturası kutuları vs her şeyi vardır.Kulaklık hiç kullanılmamıştır sıfır duruyor.Cihaz ilk gün alındığında jelatin ile kaplanıp kılıf takıldığı için kozmetik olarak sıfır durumdadır.Satış nedenim acil nakit ihtiyacı duymaktayım.İsteyene Antalya gösterip satabilirim isteyene önce ödeme sonra EFT şeklinde kargo yapabilirim yada % 5 sahibinden get şeklinden açabiliriz.4100 tl İstiyorum rakam olarak.SaygılarımlaSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün NZXT Kraken Z73 RL-KRZ73-01 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu Samsung 980 Pro 2 TB M2 SSD Disk PIONEER HTP-071 3D 5.1 ev sinema sistemi Gigabyte Z390 AORUS PRO Wifi - ANAKART