Şimdi Ara

Iphone Wi-Fi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende de 2G var, aynı sorunu yaşıyorum,
    bi anda bu duruma geldi,
    modemin yanında algılıyor ancak,
    ama napalım 3.jenerasyonu beklemeeye geçtik.
    Garantisiz iphone'un zararları
  • 3G yi kapatmayı dene. Location servicei kapatmayı dene. Bakalım faydası olacak mı. yabancı forumlarda işe yaradığını söyleyenler var.
  • En iyisi ben 1 bardak soğuk su içeyim!
  • benim iphone 3 g dede bu tarz bir sorun var. kablosuz ağları görüyor ama çok az kablosuz ağ buluyor. arkadaşımda nokia e71 var wifi arattırdığı zaman 10 adet ağ buluyorsa benim iphone 1 bilemedin 2 ağ buluyor aynı yerden. bu bir sorunmudur yoksa wifi anteni kısıtlımı iphonenin?
  • Deli olacağım ya. Ne yaptıysam olmadı. Ne şifreli ne de şifresiz ağların hiç birine bağlanamıyorum. Yani kablosuz ağları görüyorum fakat bir türlü katılamıyorum. Bana sanki yazılımsal bir hata gibi geldi bendeki durum. Jailbreak 2.2.1 kullanıyorum. Bilen birileri varsa lütfen yardımını esirgemesin. Bu telefon wi-fi olmadan bir hiç resmen.

• aynı sorun bende de var.ağı görüp bağlanıyor ama interneti hiç kullanamıyorum.kafasına göre istediği zaman bağlanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: redsongs

Arkadaşlar bugün öğleden sonra,bu wireless sorunu için telefonu GenPa'ya götürdüm,yaklaşık 3-4 saat sonra yenisini alıp geldim.Yenisinde bir sorun yok. Bu sorun sanırım cihazla ilgili birşeymiş,yazılımla filan düzelmediği için yenisiyle değiştiler.

wi fisi bozuk olan cihazı ne zamandan beri kullanıyosun?
  • quote:

Arkadaşlar bugün öğleden sonra,bu wireless sorunu için telefonu GenPa'ya götürdüm,yaklaşık 3-4 saat sonra yenisini alıp geldim.Yenisinde bir sorun yok. Bu sorun sanırım cihazla ilgili birşeymiş,yazılımla filan düzelmediği için yenisiyle değiştiler.

Hocam götürürken jailbreakli miydi yoksa orjinal yazılım mı vardı?

Ben de yarın götürmeyi düşünüyorum da...

Yani götürmeden önce reset atıyim mi?

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stabilo

quote:

Saygılar...

kesinlikle at.işini garantiye al.eğer jb li olduğunu anlarlarsa garantiye kabul etmezler cihazı.apple garanti şartlarında da bu var.

• quote:

Orjinalden alıntı: FBcoskunFB

quote:

wi fisi bozuk olan cihazı ne zamandan beri kullanıyosun?

Yaklaşık 7-8 aydır kullanıyordum
  • quote:

quote:

Saygılar...

Ben götürmeden önce Ayarlar-Genel-Sıfırla-Tüm İçerikleri Ve Ayarları Sil seçeneğiyle cihazı sıfırlayıp öyle götürmüştüm.Bu işlemde yaklaşık 1.5 saat sürdü. Bence sende öyle yap ve götür arkadaşım.

• Peki öyle yapacağım ama varolan içeriğin yedeğini alabilir miyim?

Telefon numaraları vb...
  • quote:

Peki öyle yapacağım ama varolan içeriğin yedeğini alabilir miyim?

Telefon numaraları vb...

Tabi ben öyle yaptım zaten,sonra yeni gelen cihazı iTunes'e bağladığımda mesajlar dahil herşey,eski telefonda ki gibi oldu. Hiç uğraşmadım yani ;)
  • Acaba bu 17 Haziran da gelecek olan 3.0 yüklendiğinde wifi düzelir mi?
    Bir ümit!
  • Yahu sizin bu yazdıklarınızdan ben 2 gündür müzdariptim.

Bende olay şu şekilde gelişti.

Iphone arabada sıcakta kalmıştı ama direkt güneşte değil torpido da.Daha sonra eve geldim , her zaman bağlandığım ev ağına bağlanamadım.Cihaz ağa katılamadı diyip duruyordu.
    Daha sonra kız kardeşimde arkadaşlarımda falan denedim, burger king de beleş denedim yok , malesef wi-fi olarak cihazın bittiğine kanaat getirdim.

Telefonu Genpa yolcusu yapmak için restore yaptım, o şekilde bir daha denedim.Yok malesef yine ağa katılamadı.
    Sim karttı çıkarttım telefonu ertesi gün (yani bugün ) servise verecektim.
    Sabah kalktığımda ulen dur bir deneyeyim gideriz oralarda çalışır rezillik olur diye düşünürken açtım cihazı.Aha o da ne , bağlanmaz mı ağa.Delirtti beni.Bu saate kadar çalıştı , biraz evvel yine kaput oldu.Artık yine bağlanma problemleri yaşıyorum cihazla.

Nasıl oluyor neden oluyor bilmiyorum ama inanın bana elinizde telefon Genpaya gidip orada deneme için açtığınızda çalışırsa şaşırmayın.Ben en kısa zamanda restore yapıp cihazı kapatmadan elden olacak şekilde Genpa ya götürüp orada sorunu gösterip değiştirmeyi düşünüyorum.

Umarım denersiniz benim yaşadığım bu deneyimi. bir 12 saat kadar kullanmayın , içinden sim 'i falan çıkarıp restore edlmiş sıfır yazılım bir şekilde kapatın koyun.12 saat sonrasında çalışıyorsa tekrar bozulana kadar uğraşın öyle değiştirin bence.

Bende oldu, sizde de olmayacağının garantisi yok.O nedenle direkt paylaşmak istedim.

Saygılarımla.

• çok ilginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Yahu sizin bu yazdıklarınızdan ben 2 gündür müzdariptim.

Bende olay şu şekilde gelişti.

Iphone arabada sıcakta kalmıştı ama direkt güneşte değil torpido da.Daha sonra eve geldim , her zaman bağlandığım ev ağına bağlanamadım.Cihaz ağa katılamadı diyip duruyordu.
    Daha sonra kız kardeşimde arkadaşlarımda falan denedim, burger king de beleş denedim yok , malesef wi-fi olarak cihazın bittiğine kanaat getirdim.

Telefonu Genpa yolcusu yapmak için restore yaptım, o şekilde bir daha denedim.Yok malesef yine ağa katılamadı.
    Sim karttı çıkarttım telefonu ertesi gün (yani bugün ) servise verecektim.
    Sabah kalktığımda ulen dur bir deneyeyim gideriz oralarda çalışır rezillik olur diye düşünürken açtım cihazı.Aha o da ne , bağlanmaz mı ağa.Delirtti beni.Bu saate kadar çalıştı , biraz evvel yine kaput oldu.Artık yine bağlanma problemleri yaşıyorum cihazla.

Nasıl oluyor neden oluyor bilmiyorum ama inanın bana elinizde telefon Genpaya gidip orada deneme için açtığınızda çalışırsa şaşırmayın.Ben en kısa zamanda restore yapıp cihazı kapatmadan elden olacak şekilde Genpa ya götürüp orada sorunu gösterip değiştirmeyi düşünüyorum.

Umarım denersiniz benim yaşadığım bu deneyimi. bir 12 saat kadar kullanmayın , içinden sim 'i falan çıkarıp restore edlmiş sıfır yazılım bir şekilde kapatın koyun.12 saat sonrasında çalışıyorsa tekrar bozulana kadar uğraşın öyle değiştirin bence.

Bende oldu, sizde de olmayacağının garantisi yok.O nedenle direkt paylaşmak istedim.

Saygılarımla.

AYNISI BENDE OLUYOR.AKIL SIR ERMİYOR TAMİRCİLER DESEN BİRİ YAZILIMSAL DİYOR BİRİ WİFİ İLETKENİNDEN Mİ NEYSE ONDAN DİYOR... ANLAMADIM NE YAPACAGIZ

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.