Şimdi Ara

iPhone ve iPad için en ucuz film ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakırköy taraflarında oturuyorum. En ucuza nereden bulurum. Filme gidip tanesine 40 lira vs vermek istemiyorum. Galleria'nın alt geçidinde adam 8 liraya yapıyordu ancak haftasonu geliyormuş sadece, kaçırdım. Hem iPad'in önüne hem de iPhone'un önü ve arkasına istiyorum. Mat & parlak kararsızım, artık hangisi denk gelirse...

• quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Bakırköy taraflarında oturuyorum. En ucuza nereden bulurum. Filme gidip tanesine 40 lira vs vermek istemiyorum. Galleria'nın alt geçidinde adam 8 liraya yapıyordu ancak haftasonu geliyormuş sadece, kaçırdım. Hem iPad'in önüne hem de iPhone'un önü ve arkasına istiyorum. Mat & parlak kararsızım, artık hangisi denk gelirse...

pahalı birşey almana gerek yok üstadım kadıköy tarafına geçebilirsen yazıcıoglu pasajında 10 tl ye cok rahat taktırabilirsin. Mat alırsan ekranda parmak ızı kalmaz ekranı daha kaygandır parlak'a göre, PArlak da ise ekran cok canlıdır çok hoş durur ama sürekli parmak izi kalır ve çok can sıkıcı bi durumdur.
  • İphone 4s ime 4 ay önce şeffaf taktım 5 tl ye aldım ön ve arka jelatin son derece memnunum mat kullanmayın ekranın kalitesini düşürüyor
    Markanın önemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin mat film cektirme cok berbat oluyor ekran goruntusu

• PTT sokaginda bi telefoncu var 10 tlye yaptirmistim iphone 5, ptt'ye en yakin telefoncu

• Yazıcıogluna gittim, inat ettim kendim takıcam diye. 20 liraya ipad'e ve iphone aldım. iPhone filmi arkalı önlü. Bide 10 liraya bumper aldım döndüm. iPad filmi fiyasko oldu görüntüsü. Ve adam akıllı yapamadım. Filmin çok dandik olduğuna karar verdim çünkü ortam temizdi, iphonu tertemiz yaptım prof lens temizleyicisi ile ancak yine birşeyler ufak kabarcıklara neden oldu. Sanki filmin üstüne vardı gibi geldi içinde...Halbuki youtube'dan bir sürü video izledim ve işi kapmıştım. iPhone'da ise çok güzel çektim 2 taraf filmini ama görüntü leş oldu gerçekten mat olduğundan.. Benim derdim parmak izi kalmaması o yüzden mat aldım zaten ekran ve arkası 2 senedir açık :) bumperı takınca arka film çıktı, köşelerden itti bumper ve attı. Şimdi ön film var sadece. iPad filminide attım. biraz 20 lirayı çöpe attık ama tecrübe oldu. iPad'in retinasını bozmayacak bir film istiyorum ancak parmak izide istemiyorum.. Ne olacak ? Ya da film işine son vericem...

• quote:

Yazıcıogluna gittim, inat ettim kendim takıcam diye. 20 liraya ipad'e ve iphone aldım. iPhone filmi arkalı önlü. Bide 10 liraya bumper aldım döndüm. iPad filmi fiyasko oldu görüntüsü. Ve adam akıllı yapamadım. Filmin çok dandik olduğuna karar verdim çünkü ortam temizdi, iphonu tertemiz yaptım prof lens temizleyicisi ile ancak yine birşeyler ufak kabarcıklara neden oldu. Sanki filmin üstüne vardı gibi geldi içinde...Halbuki youtube'dan bir sürü video izledim ve işi kapmıştım. iPhone'da ise çok güzel çektim 2 taraf filmini ama görüntü leş oldu gerçekten mat olduğundan.. Benim derdim parmak izi kalmaması o yüzden mat aldım zaten ekran ve arkası 2 senedir açık :) bumperı takınca arka film çıktı, köşelerden itti bumper ve attı. Şimdi ön film var sadece. iPad filminide attım. biraz 20 lirayı çöpe attık ama tecrübe oldu. iPad'in retinasını bozmayacak bir film istiyorum ancak parmak izide istemiyorum.. Ne olacak ? Ya da film işine son vericem...

mat bozmuyorki retinayı bende kullanıyorum ipadde sorun yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belki kalitesindendir, çok leş bir görüntü ortaya çıktı inanın. Böyle nokta nokta yaptı ekranı. Filmi ipadin yarısına çekip kıyasladım sonra.. Bariz fark var.
  • quote:

Bakırköy taraflarında oturuyorum. En ucuza nereden bulurum. Filme gidip tanesine 40 lira vs vermek istemiyorum. Galleria'nın alt geçidinde adam 8 liraya yapıyordu ancak haftasonu geliyormuş sadece, kaçırdım. Hem iPad'in önüne hem de iPhone'un önü ve arkasına istiyorum. Mat & parlak kararsızım, artık hangisi denk gelirse...

Sirkecide altınhan var. Doğubankla aynı caddede.Orada 2.katta aksesuar toptancısı iPhone filmlerini 3tlden veriyor.Ön arka istersen onlar 5tl. Ben arada uğrayıp topluca alıyorum.iPad için de 5tlden başlıyor filmler. Telefoncularda takılan filmler genellikle en ucuz olanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonJovi34

quote:

Yazıcıogluna gittim, inat ettim kendim takıcam diye. 20 liraya ipad'e ve iphone aldım. iPhone filmi arkalı önlü. Bide 10 liraya bumper aldım döndüm. iPad filmi fiyasko oldu görüntüsü. Ve adam akıllı yapamadım. Filmin çok dandik olduğuna karar verdim çünkü ortam temizdi, iphonu tertemiz yaptım prof lens temizleyicisi ile ancak yine birşeyler ufak kabarcıklara neden oldu. Sanki filmin üstüne vardı gibi geldi içinde...Halbuki youtube'dan bir sürü video izledim ve işi kapmıştım. iPhone'da ise çok güzel çektim 2 taraf filmini ama görüntü leş oldu gerçekten mat olduğundan.. Benim derdim parmak izi kalmaması o yüzden mat aldım zaten ekran ve arkası 2 senedir açık :) bumperı takınca arka film çıktı, köşelerden itti bumper ve attı. Şimdi ön film var sadece. iPad filminide attım. biraz 20 lirayı çöpe attık ama tecrübe oldu. iPad'in retinasını bozmayacak bir film istiyorum ancak parmak izide istemiyorum.. Ne olacak ? Ya da film işine son vericem...

Mat film retinayı bozmuyor mu? Bence mat diye şeffaf almış olabilirsin.
    Öyle bir şey yok.Mat film retinayı kepaze eder.Fakat yağlı iz bırakmaz.Temizlik hissi verir.Ayrıca cihaz kapalıyken görüntüsü de oldukça şık.
    iPadimde şeffaf iPhoneumda mat kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Orijinalden alıntı: BonJovi34

quote:

Mat film retinayı bozmuyor mu? Bence mat diye şeffaf almış olabilirsin.
    Öyle bir şey yok.Mat film retinayı kepaze eder.Fakat yağlı iz bırakmaz.Temizlik hissi verir.Ayrıca cihaz kapalıyken görüntüsü de oldukça şık.
    iPadimde şeffaf iPhoneumda mat kullanıyorum.

hocam mat ama cok bozmuyor cok az oda fark edilmiyor nerdeyse ama haklısınız biraz bozuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.