Şimdi Ara

Iphone ve Android uygulaması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konuyu doğru yere açmadıysam kusura bakmayın
    Iphone ve Android uygulaması yapımında sizlerden bilgi almak istiyorum. Öğrenmek istediğim konu bir şirkete ait özel bir yazılım var web üzerinde çalışan. bu yazılımı uygulama olarak telefonlarda kullanılmasını istemekteler uygulamayı android sistemlere uygun tasarım yapıp uygulamayı açınca yapılan tasarıma mı yönlendirilir yoksa java ile yazlım geliştirip bütün işi java mı yaptırarak mı olur?

anlattımda hatalarım varsa şimdiden affola
    yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarada teşekkürler

• Konu hakkında fikri olan bir arkadaş yok mu?
  • Java ile baştan yapılabilir fakat ne tür bir yazılım yapılacak ? Yani web üzerinden yaptığı işlemler nedir ?
  • web üzerinden asp ile bir uygulama yapıldı stok kontrolü uyumluluk gibi işlemler yapıldı bunu androidlere uyumlu uygulama olması gerekmektedir. bunu iframe içerisinde göstererek yapılması uygun olur mu?
  • fikri olan arkadaş var mı konu ile ilgili
  • ben yazıyımda ben bir program yapmak istesem amacımda takvim gibi birşey bir etkinlik eklesem mesela dizi takvimi gibi 7 gün sonra bu var gibii mesela bana hatırlatıcak bende bakıcam varmı boyle imkanımız hiç birşey bilmiyorum ama bir android cihazım oldu olalı bir şeyler yapayım dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.