Şimdi Ara

iPhone Uyumlu Sennheiser PX 200 IIi - Bose OE2i ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, iPhone um için bir kulaküstü kulaklık arıyorum forumda da 3-4 gündür dolanıyorum kulaklıklara bakıyorum; hafif olması tercihim. Yolda kullanacağım çünkü. Çağrı cevaplayıp sonlandırabilmesi ve şarkılar arasında geçiş yapabilmesi benim için önemli. Cebimden sürekli telefon çıkarmayı sevmiyorum.

    Fiyat olarak max 600 TL verebiliyorum. Benim gözüme 2 kulaklık çarptı,

    BOSE OE2i
    http://www.kulaklik.com/BOSE-OE2i-Kulaklik-Beyaz-_1431.html?search=bose%20oe2#0

    ve Sennheiser PX 200 IIi
    http://www.kulaklik.com/Sennheiser-PX-200-IIi-Mikrofonlu-iPhone-Kulakligi_1370.html#0

    Fiyat açısından Sennheiser daha cazip geliyor ama Bose un da bildiğimiz bir kalitesi var. O kadar para verince insan kaliteli birşeyler almak istiyor. İkisini de kullanan arkadaşlardan yardım alabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutniyaz -- 31 Ağustos 2012; 17:16:23 >







  • şimdi bütçeni görünce kıskandım :) ama eğer bütçen o kadar varsa iki farklı model alternatifi daha sana sunabilirim.

    Bose kulaklıkların kalitesi tartışılmaz sahiden her ne kdr fabrika teknik verilerini paylaşmasalar da bildiğim kadarıyla bose alıpta mutsuz olan birini görmedim ben :)

    Sennheiser sesi bana açıkcası biraz digital geliyor. Bunu forumdaki bir kaç kişide daha okudum incelerken ve yalnız olmadığımı gördüm. :) eğer bu iki modelden birisini almayı planlıyorsan bana göre Bose alman en mantıklısı.

    Benim sana önerim her ne kdr pek beğenmesemde sennheiser HD serisi kulaklıklar var sanırım modeli hd 238i gibi birşey ona bakabilirsin ...
  • Pekiyi kullandınız mı bu ürünleri ya da herhangi birini?
    Yukarıda belirtmeyi unuttum elektronik müzik dinliyorum. Bu tarzda herhangi bir şarkıda test etme olanağınız oldu mu?
  • sennehiser hd 229 kullandım... bu zamana kdr kulaklığa 2000 lira para harcamışımdır 10 senede :) Bose nin bir modelini de bir arkadaşımdan 2 günlüğüne ödünç aldım ama pek dinleme imkanım olmadı... kısa bir izlenim neydi diye sorarsan o zamanlar pek kaliteli kulaklık kullanmadığım için bose bana oldukça mükemmel gelmişti ama şimdi aynısı kullansam görüşüm ne olur bilemiyorum.
  • Px100 ün px200 den iyi olduğuna çoğu kişi hemfikir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

    Px100 ün px200 den iyi olduğuna çoğu kişi hemfikir.

    Hocam pekiyi bu iki marka dışında isteklerime uygun bir model önerin var mı? Az çok nasıl kullanacağımı aktardım. Sen de dikkat ettim kulaklık piyasasını takip ediyorsun. Yardımcı olabilirsen sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hangi kulaklıkların apple için modelinin olduğunu bilmiyorum. Zaten hiç kısıtlayacak birşey dememişsiniz. Sadece ıphone ile uyumlu olsun demişsiniz. Milyon tane kulaklık var. Ha elektronik marketlerden alınacaksa Beats, Sennheiser, Bose ve AKG den başka marka yok denilebilir zaten. Dinlediğiniz müzik türüne göre bas isteyen tekno trance ise Px100, Bose veya Akg ürünlerine yönelin derdim. Gerci AKG nin apple controltalk lı ürünü olduğunu pek sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun yardımınız için. AKG'nin bildigim 518 dj modeli var ama araştırırım digerlerini de. Elektronik marketten almayacağım internet çok daha uygun. Güvenebileceğim yurt içi site biliyor musunuz? Linkleri kulaklik.com'dan verdim fiyatları da uygun ama alışveriş yapan var mı bilmiyorum. Yurt içi istiyorum ki herhangi bir sıkıntıda telefon açıp muhattab olacağım bir yer olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümrük vergisi de verme ihtimaliniz var unutmayın. Yalnız k518 AKG nın sayılı bas yığını kulaklıklarındandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gümrük vergisi olayı can sıkıyor denedim gördüm kulaklık gümrükte kaldı :D

    kulaklık alabileceğin iki site var birisi kulaklık.com diğeri de mydukkan ama kulaklık.com çok iyi ben hep oraya bakıyorum. fiyat olarak ilk çıktıklarında pahalıydılar ama son zamanlarda sürekli indirimli ürünler görüyorum.

    webden alın bir kulaklık sitesi var ama onlar da kulaklık.com a göre yapmışlar her şeyi farklı bir ürün yok pek... ucuz kulaklıklarda daha çok çeşit var. eğer kaliteli bir kulaklık almak istiyorsan marka çeşitliliği bakımından kulaklık.com en iyisi gibi duruyor. Ben alışveriş yapmadım henüz o siteden kalitesi güvenilirliği hakkında bir bilgim yok ama iyidir herhalde :D ordan alım yapan olursa paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

    Gümrük vergisi de verme ihtimaliniz var unutmayın. Yalnız k518 AKG nın sayılı bas yığını kulaklıklarındandır.

    Az önce alışveriş yaptım. Bose OE2i de karar kıldım en son. mydukkan ve webdenalda yoktu kulaklik.com'dan aldım ben de. Havale ile 510 TL tuttu. Alışveriş sırasında ilgilendiler 2 gün içinde ulaştıracaklarını söylediler ama ne zaman gelir bilmiyorum. Geldiği zaman ürünü test eder görüşlerimi paylaşırım.
  • Kulaklık an itibariyle elime ulaştı. Çabuk geldi takdir ettim :) Sitede kulaklıkla ilgili çok bilgi bulunmuyor, ayrıntılı olarak inceleyip bir inceleme hazırlayacağım. Yardımlarınız için teşekkürler :)
  • Açıkcası sürekli gezindiğim bir site ve merak ediyordum başka alanlar varsa paylaşsınlar tüm ürünleri tedarik edebiliyorlar mı acaba

    Hayırlı olsun güzel bir tercih yapmışsın... ;=) iyi dinlemeler...
  • Teşekkürler :)
  • Selamlar, ben de OE2i almayi dusunuyorum hakkinda izlenimleriniz nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesutniyaz

    Kulaklık an itibariyle elime ulaştı. Çabuk geldi takdir ettim :) Sitede kulaklıkla ilgili çok bilgi bulunmuyor, ayrıntılı olarak inceleyip bir inceleme hazırlayacağım. Yardımlarınız için teşekkürler :)

    Merhaba,
    Kulaklık için yorumlarınız nasıl? Özellikle telefon görüşmelerinde karşı taraf sesinizi iyi alıyor mu yoksa sıkıntı var mı?
    Bilgi verirseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.