Şimdi Ara

!!!***iPhone'un 99$ veya 199$a SATILDIĞINI DÜŞÜNENLER TIKLASIN***!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
18.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

Bi msj atayım da üstlerde kalsın

YUHHH

peki arkadaşlar abd de gerçek sıfır 3g fiyatı ne kadardı bilen varmı? kampanyasız eski 3g....
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Üst konu olsa çok daha iyi olur tabi, ama olmasa da ilk sayfada kalmasını sağlamaya çalışıcam

quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Bence üst konu olmalı, sıktı artık şu muhabbet.

+216341
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakani

peki arkadaşlar abd de gerçek sıfır 3g fiyatı ne kadardı bilen varmı? kampanyasız eski 3g....

Yaklaşık 600$-700$ arasıydı fiyatı arkadaşlar.Öle Çok düşükte deildi yani çünkü ilk iphone çıktığında bile 499 dolar sözleşmeli satılıyordu bilginize. ,Hatta şuan amerikada T-mobile bir sürü müsterisiyle sorun yaşıyor eski iphone lar 499 yenisi ise 199 diye buda ayrı bi not olsun.
  • Hicbir zaman sozlesmesiz 3g satilmadi resmi olarak apple store yada AT&T noktalarinda. Sadece ebay, craigslist de mevcuttu....

quote:

Orjinalden alıntı: barıs akdag

quote:

Orjinalden alıntı: atakani

Yaklaşık 600$-700$ arasıydı fiyatı arkadaşlar.Öle Çok düşükte deildi yani çünkü ilk iphone çıktığında bile 499 dolar sözleşmeli satılıyordu bilginize. ,Hatta şuan amerikada T-mobile bir sürü müsterisiyle sorun yaşıyor eski iphone lar 499 yenisi ise 199 diye buda ayrı bi not olsun.
  • çok doğru gerçekler acıdır maalesef bize çok daha pahalıya mâl oluyor[simage][/simage]
  • Sen konuyu anlamadın galiba, veya hiç okumadan cevap yazdın?

Ülkemizle bir çok ülke arasında fiyat farkı çok az

quote:

Orjinalden alıntı: gamer008

çok doğru gerçekler acıdır maalesef bize çok daha pahalıya mâl oluyor[simage][/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knightfall

Hicbir zaman sozlesmesiz 3g satilmadi resmi olarak apple store yada AT&T noktalarinda. Sadece ebay, craigslist de mevcuttu....

Satıldı iyi bi araştır bulursun AT&T Tarafından sözleşmesiz fiyat biçildi ve alan varmıdır bilmam ama bu satış gerçekleşti bilginize.
  • arkadaşlar peki 3g s sıfır sözleşmesiz fiyatı hakkında bilgisi olan varmı? hem türkiye hemde usa, teşekkürler
  • Selam arkadaslar, su an is icin amerikada bulunuyorum. Bestbuy'dan 8gb 3G versiyonunu 499+tax=535dolara aldim.
    Satici eleman AT&T disinda kullanamazsin dedi, satis sirasinda yanimda AT&T kullanan kuzenim vardi, o kendi numarasini verdi ama kullanmayacagini soledi, eleman kayit dusmuyorum sadece kontrol ediyorum dedi ve telefonu aldik. Turkiyedeki 7 kusak sulalem 99 dolara iphone al diye mesaj atiyor, gina geldi walla hep ayni seyi soylemekten.
    Neyse amerikada durum bole arkadaslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilred

Turkiyedeki 7 kusak sulalem 99 dolara iphone al diye mesaj atiyor

Allah kolaylık versin hocam.

• quote:

Orjinalden alıntı: barıs akdag

quote:

Orjinalden alıntı: Knightfall

Hicbir zaman sozlesmesiz 3g satilmadi resmi olarak apple store yada AT&T noktalarinda. Sadece ebay, craigslist de mevcuttu....

Satıldı iyi bi araştır bulursun AT&T Tarafından sözleşmesiz fiyat biçildi ve alan varmıdır bilmam ama bu satış gerçekleşti bilginize.

nerde satıldı hocam yok öyle bişey sözleşmesiz satılan 2G idi 3G abd de herzaman sözleşmeli satıldı hatta ve hatta

öyle cart diye gidip kafana göre sözleşme yapamıyorsun senden social security number isteniyor bu yoksa gene kontrat dahi yapamıyorsun

turist olarak gittin gezmeye bu numara sende olmadığından sana kontrat yapmıyorlar ya çalışam iznin olması yada orada yaşıyor olman gerekliki bu numarayı alıp kontrat alabilesin

sistem şu şekilde işliyor

3g 8GB için anlatayım

gidiyorsun yukardaki şartları taşıyorsan 199 usd+ tax ( her eyalete göre diğişyor ort 225 usd gibi bişey oluyor ) veriyorsun ve bir kontrat yapıyorsun bu kontratın en son 3g zamanında en düşük planı ayda 70 usd

kontratı yaptığın gibi ilk aylık fatura hesabına düşüyor ertesi gün gidiyorsun ve kontratını iptal ettirmek istediğini söylüyorsun ( eskiden 15 günden evvel kontratı bozduramıyordun 16 gün gitmen gerekli idi bunu yumuşattılar ) ve diyorlar yok öyle yağma ver bakalım 170 usd cezayı

toplamda 225 usd ilk alırken verdiğimiz + 70 usd bir aylık konrata işeyen fatura + 170 usd cayma bedeli = 465 usd toplam değer

bu cayma bedeli tax filan yazdığımdan 3-5 usd farklı olabilir toplamda ort 470 usd ödüyorsun

470 x1.55 = 728 TL ye mal oluyor telefon bu bugünün kuru ile bir kaç içinde kur 1.8 lere vurduğunu hiç hesaba katmıyorum

sonrası geliyor bunun tr ye gelmesi var elbette tanıdık eş dost vs vs binbir dert 2-3 cihaz alırsan gümrükte yaşana sıkıntı bunu eçtim

cihaz simkilitli 2.2.1 mi bootloaderi kaç yellowsn0w çalışırmı çalışmazmı derdi telaşı sarıyor bir anda

hadi bunlarda olumlu geçti eğer getiren kişi siz değilseniz pasaport bulmanız gerekli imeisini kayıt ettirebilmek için bir kişi 2 cihaz getirse 1 tanesi 20 gün sonra kapanıyor kayıt olmadığı için bunlar ayrı dert

yeni sürüm çıkar update edersen kilitlenecek simkilit yazlımı çıkacakmı yeni versiyon için bekle dur bu ayrı bir dert

şimdi düşünelim

en düşük kur için 730 TL bir meblağ simkildi kendim açarsan kayıt işlemine pasaportun varsa bu para bu olanaklar yoksa simkilti açtırmaya para verirsen pasaportun yoksa kayıt için birbir dert ile ya birisine para verip ya naz rica kayıt ettirip binbir çile ile

her an yanlışlıkla birisi update yapacakta kilitlenecekmi derdi ile beklemek durumundasın

tr den alsan 1150 tl + garantisi var 2 yıl yok ışık sızar ver yensini al yok aktivasyon yapmaz ver yenisini al vs vs + kayıt derdi yok orjianl kayıtlı

+ simkilid yok olurda update yaparsan sadece crack programları kullanamazsın oda sadee jailbreak e bakar nasılsa jailbreak 3- 5güne çıkar buda dert değilçünkü simkilit beklemek durumunda değilsin

şimdi gidip 1150 liraya kredi kartına 5-10 taksitli almak varken yurtdışından cihaz alınırmı

ben olsam almam haaa sansamki 99 dolara veriyorlar alırımda vermediklerini yazdık .. şimdi yeniden düşünün bu kadar dert çile değermi değmezmi diye ..

• ben amerikadayim vatandasligimda var,bir iki haftaya 3gs 16gb almayi dusunuyorm.AT&T kontratim var $199'a geliyor...2 aya flan geri donus yapacam,3gs'e unlock yapilmiyor sanirim henuz,bunun icin calisma yapiliyormu,herhangi bir bilgisi olan??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi david LynCh -- 21 Haziran 2009; 22:57:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alleniverson#3

Anlından öpüyorum kardeşim.Artık ''amerikada 99 dolar bizde bi buçuk milyar'' diyen olursa forumdan atılmalı.

• quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

tr den alsan 1150 tl + garantisi var 2 yıl yok ışık sızar ver yensini al yok aktivasyon yapmaz ver yenisini al vs vs + kayıt derdi yok orjianl kayıtlı

+ simkilid yok olurda update yaparsan sadece crack programları kullanamazsın oda sadee jailbreak e bakar nasılsa jailbreak 3- 5güne çıkar buda dert değilçünkü simkilit beklemek durumunda değilsin

şimdi gidip 1150 liraya kredi kartına 5-10 taksitli almak varken yurtdışından cihaz alınırmı

1150 TL'ye iphone var mı garantili? Ben de bugünlerde almayı düşünüyorum ama bulduğum en iyi fiyat (taksitli olarak) 1450 TL civarı.

• yukarı
  • Bu konudan sonra sanki o şekilde konuşanlar azaldı gibi
  • sana garanti veriyorum çıkacak yine soran
    quote:

Bu konudan sonra sanki o şekilde konuşanlar azaldı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

sana garanti veriyorum çıkacak yine soran
    quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_32554000/tm.htm

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_32533989/tm.htm

Ya şu konuyu sabitlesin bi yönetici olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 23 Haziran 2009; 4:31:34 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.