Şimdi Ara

iPhone'umu sattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 11.2 yüklü iPhone 5s'im vardı. Sattım.
    Android'e geçeceğim :)
    Sorusu olanlar buyursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence geçmeyin, benim telefonum 1 ay önce çalınmıştı. Ve şuan telefonumun kıymetini bilememişim. Çok mutsuzum.. Sizde mutsuz olmayın sonra androide geçince..
  • --kemal-- - kullanıcısına yanıt
    Düşünceniz için teşekkür ederim. Bir süredir bakındığım bi cihaz var. Onu deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak?

Size de çok geçmiş olsun. İnş daha güzelini yakın zamanda alırsınız. Üzülmeyin. Dünya malı bu. Size bir şey olmasın.

• 5s yerine 7 plus veya 8 plus kullansan satmazdın bende 😁 android ilk çıktığından beri kullanıyordum htc samsung lg sony ama apple geçtiğimde daha güzel geldi arayüzü hızı. Tek çektiğim sıkıntı root olayı yok oyunlara hile yaparken veya eifi programları için çok kullanışlıydı iphonenin tek eksiği bu geri kalan herşeyde önde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mümkün değil, o paraları vermem telefona. Yazık. Hem, çift kameralı telefon çok itici geliyor :) Şu anda iOS 9'lu yedek telefondan yazıyorum. En kısa sürede androidi deneyeceğim. Bu cihazı da kutusuna koyup kaldıracağım :)

• Iphone x

• BölücüDeğilÖlücüyüm B kullanıcısına yanıt
    Çok çirkin hocam. Mümkün değil, almam :) Yine de eyv :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Çok çirkin hocam. Mümkün değil, almam :) Yine de eyv :)

Cirkin degil bayagi guzel telefonda cok pahali malesef:(

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Aklınızdaki cihaz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Düşünceniz için teşekkür ederim. Bir süredir bakındığım bi cihaz var. Onu deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak?

Size de çok geçmiş olsun. İnş daha güzelini yakın zamanda alırsınız. Üzülmeyin. Dünya malı bu. Size bir şey olmasın.

Teşekkür ederim, herkes öyle diyor ama yine de insanın canı sıkılıyor. iphone SE alacağım inşallah. 2 sene önce hiç sevmemiştim tanıtımı izlerken, zaten doğru dürüst tanıtmadılar bile. Nerde o 5S'in official videosu. Jony Ive reisin son videosu olmuştu.😄

Size de hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah 😊

• Xperia Z5'e geçeceğim. Android kanadında Note 7 ile beraber beğendiğim tek cihaz :) Uyguna da bulunca kaçırmak istemedim.

Teşekkür ederim. Daha güzeli sizin olsun :)

İphone X gerçekten çok çirkin bi cihaz. Bir tasarım faciası bence. Nasıl yok satıyor, cidden anlayamıyorum :)

(BölücüDeğilÖlücüyüm hocam, sizi konuya çağıramadım. İsminiz çıkmıyordu motorda.)

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden. Benimde zamanında almak istediğim ama S810 yüzünden almadığım bir cihazdı.

• Tamam.
  • o sürümdeki 5s tıpkı 6 gibi kullanılmaz halde malesef..kenke hiç ios 11 de güncelemeseydiniz diycem de iş işten geçmiş.android de s serisi yada not serisi dışında verim almak zor.tatmin etmez..gerisi size kalmış.
  • Ne gibi bir soru sorulmasini bekliyorsun hyatimda gordugum en sacma konular arasina girer bu konu

• iPhone 3G, 4s, 5s, 6s, 7, 7 Plus ve X kullandım. Beni kendine en çok bağlayan X olmuştu. Şu an GM5 kullanıyorum, imkanım olduğu zaman Pixel 2'ye geçmeyi düşünüyorum. Nedeni ise elimin çok terlemesi. Kap ile telefon kullanmayı sevmiyorum ve cam tasarım sorun oluyor.

• Fikrini güzelce belirten arkadaşlara teşekkür ederim. Boş yapan arkadaşlara da konuya mesaj atma zorunluluklarının olmadıklarını hatırlatırım.

Konuya gelince, şu anda yedek cihazımlayım. iOS 9 çok güzel ve seriymiş :) Düşük yazılımlı cihazı olan arkadaşlara cihazlarını güncellememelerini öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.