Şimdi Ara

Iphone'um kilitlendi, icloud şifremle ne yapmam gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, iphone 4 cihazimizi yaklasik 2,5-3 sene once turkcellden faturasiyla almistik, tabi fatura kim bilir nerede...

    Garantisi doldugu icin kirik olan ekranini disarida yaptirmak suretiyle telefoncuya biraktim. Ancak beyninde sikinti oldugunu, entegrelerin degismesi gerekecegini ve buna değmeyecegini soyledi. Ben olsun yapın dedim. Daha sonrasinda ise yapilamadigini soyleyip iade etti. Yaklasik 2 gun surdu bu olaylar. Başka bir yere daha gittim baktı uğraştı ve yapamadı onlar da. Su anda telefonu acmaya calistigimda ekranda itunes simgesi gorunuyor. Sanirim icloud kilitlenme olayi bu oluyor.

    Simdi ben bu telefonun mailini ve sifresini biliyorum ancak telefoncular yinede birsey yapilamayacagini, anakartin bozuldugunu soyluyorlar. Bana yol gosterecek, fikir verebilecek, işin aslı şudur diyebilecek kimse var mi?



  • Bence ilk götürdüğünüz telefoncu telefonun içine etmiş, ondan vazgeçmeniz için de bu düzelmez filan diyip sizi keklemeye çalışmış. Sonra da size geri vermiş. İcloud sorunu böyle değil e mail ve şifre soruyor telefon gayet sağlıklı çalışıyor. itunes da kalması başka bi durum olması.
  • Belki de anakartı değişti adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün evde itunes'a bağlayarak güncelle dedim, telefon ekranında kurulum ilerlemesi göründü ama acil bir telefonla çıkmam gerekti. Kardeşim baktı telefona ve güncelle/geri yükle seçenekleri çıkmış tekrardan; sanırım olmamış. Itunes'dan güncelleme yine yapmayı deneyeceğim, daha önce hiç denemediğim bir şeydi.
    Günahı boyunlarına...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.