Şimdi Ara

İphone u pc icin nasil modem olarak kullanabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam bilmiyorum ama hucresel veriyi actiktan sonra kisisel erisim noktasini ac orda cihazin wi-fi sifreside yazar.Sonra bilgisayarinin onu gormesi lazim o sekilde girebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

Tam bilmiyorum ama hucresel veriyi actiktan sonra kisisel erisim noktasini ac orda cihazin wi-fi sifreside yazar.Sonra bilgisayarinin onu gormesi lazim o sekilde girebilirsin.

Olur mu kesin

• Denedim oldu. Supermis. Teşekkürler. USB de var onu da masaüstü pc icin mi yapmışlar onlarda wifi yok diye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Denedim oldu. Supermis. Teşekkürler. USB de var onu da masaüstü pc icin mi yapmışlar onlarda wifi yok diye ?

Onu bilmiyorum ama wireles alirsan masastu pc nlede girebilirsin.
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpT-aizeN -- 1 Haziran 2013; 13:44:47 >
  • konu açılmışken bende burada sorayım

ip dan kişisel erişim noktasını açıyorum wi-fi şifresini pc ye giriyorum pc de bağlantı yapılmış olarak gözüküyor, ama internete girmek istediğimde bağlantı yok diyerek hiç bir sayfayı açmıyor.
    tel. de avea nın 500mb lık paketini kullanıyorum acaba avea ile ilgili bir sıkıntımı var, yani pc dende nete girebilmek için ayrı bir ücret falanmı ödemek gerekiyor , konu hakkında bilgisi olan yanıtlayabilirse sevinirim saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan70

konu açılmışken bende burada sorayım

ip dan kişisel erişim noktasını açıyorum wi-fi şifresini pc ye giriyorum pc de bağlantı yapılmış olarak gözüküyor, ama internete girmek istediğimde bağlantı yok diyerek hiç bir sayfayı açmıyor.
    tel. de avea nın 500mb lık paketini kullanıyorum acaba avea ile ilgili bir sıkıntımı var, yani pc dende nete girebilmek için ayrı bir ücret falanmı ödemek gerekiyor , konu hakkında bilgisi olan yanıtlayabilirse sevinirim saygılar

Bende aveanın 1 gb netini kullanıyorum nadiren interneti paylaştırıyorum ama telefondan wifi verici olarak aktarmıyorum hp dv6 laptopum var bluetooth ile bağlıyorum bunları birbirine hp deki bluetooth da cihazın internetine bağlan gibi bir seçenek var ordan interneti aktarıyorum bu esnada kişisel erişimide açıyorum tabi laptopuna bak bi sendede vardır belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 1 Haziran 2013; 17:20:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop ile kac fps alirim
    10 yıl önce açıldı
    Laptop Icin Powerbank Var Mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.