Şimdi Ara

IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.067
Cevap
33
Favori
492.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iphone umda alt kısımdaki mail butonunda 1 yazıyor yani okunmamış 1 mailiniz var diyor ama maillerime bakıyorum yeni gelende okunmamışta yok.Yardım ederseniz sevinirim.
  • Silinmiş mailler içinde kalmış olabilirmi?Bir bakıp cihazı yeniden başlatın ondan sonra kırmızı uyarı yazısı duruyormu bir daha kontrol edin.
  • Hepsine baktım ne gelende ne giden de ne silinmişte yok hatta bütün maillerimi sildim.ama hala 1 rakamı duruyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Vipracing

    Silinmiş mailler içinde kalmış olabilirmi?Bir bakıp cihazı yeniden başlatın ondan sonra kırmızı uyarı yazısı duruyormu bir daha kontrol edin.
  • 1.0.2 den 1.1.1 e geçtiğinde çok şeyler değişmeyeceği için ben bu versiyonda kalmanı ve dişe dokunur bir versiyon yükseltiminde uğraşmanı tavsiye ederim açıkçası, çünkü ileride dişe dokunur versiyonlara geçmek içinde bekli virginize etmen gerekicek ve duyduğum kadarıyla bu virginize etme olayı sakıncalı bir durum, uzak durmalı!!!!. Yani kısacası 1.1.1 de gelişmeler var ama beklenilen yada arzu edilen gelişmeler değil açıkçası

    quote:

    Orjinalden alıntı: tsulhan

    Arkadaşlar,

    Amerikadan iphone geldide bana kırılmış bir şekilde.. ama içinde version 1.0.2 var yani en azındadn Firmware 03.14.08_G görünüyor. Ben bunu 1.1.1 e yükseltmek istiyorum. Gerçi bir sürü açıklama yapmışlar arkadaşlar; önce virginizer yapcan sonra anysim falan ama açıkçası kendim yapmaya tırsıyorum bunu benim için yapabilecek bir arkadaş var mı:) yada yapan bir yer tanıyor musunuz??




  • Arkadaşlar merhaba nıhayet aranıza katıldım bende 1.02 versıyonu olanlardanım benım merak ettıgım bu vıdeolarda mıllet ıphone ile kola içiyo bıra içiyo mısır patlatıyo bunu gorenınız ve nasıl oldugunu bılenınız varmı malum vıdeo sıtesınde bıssuru vıdeosu var
  • Onların hepsi birer video.iPhone a yüklüyorsunuz itunes üzerinden daha sonra animasyonu yapıyorsunuz normal bir filimden farkı yok.Daha önce forum da linki verildi.
    quote:

    Orjinalden alıntı: jayjayfb1907

    Arkadaşlar merhaba nıhayet aranıza katıldım bende 1.02 versıyonu olanlardanım benım merak ettıgım bu vıdeolarda mıllet ıphone ile kola içiyo bıra içiyo mısır patlatıyo bunu gorenınız ve nasıl oldugunu bılenınız varmı malum vıdeo sıtesınde bıssuru vıdeosu var



    EXCALIBUR13: O zaman ifuntastic (Mac) yada ibrickr(Windows) ile cihaza girip ilgili mail içeriğiniz temizlemeniz lazım ama bu cihazlar ile aşinalığınız yok ise sistem dosyalarına zarar verebilir başınıza ekstradan iş açabilirsiniz.
  • dostum tesekkurlerde 3 saattır arıyorum bulamıyorum bılenınız varmı
  • arkadaşlar kafam çok karıştı :) bileninizden şu sorularıma cevap aramaktayım başlangıç olarak.

    iphone için kaç sürüm var ?
    hangi sürümler hackleniyor, hangileri hacklenmiyor ?
    hangisi en kolay hacklenen ?

    teşekkür ederim
  • 1.0.2 - 1.1.1 - 1.1.2

    Şu an için 1.0.2 ve 1.1.1 hacklenebiliyor 1.1.2 ise bugün itibariyle kırılmış sanırım
    quote:

    Orjinalden alıntı: Skatyyyy

    arkadaşlar kafam çok karıştı :) bileninizden şu sorularıma cevap aramaktayım başlangıç olarak.

    iphone için kaç sürüm var ?
    hangi sürümler hackleniyor, hangileri hacklenmiyor ?
    hangisi en kolay hacklenen ?

    teşekkür ederim
  • meraba

    2 gun once 3 arkadasim Chicago dan 5 iphone getirdi. (Hepsi sahipli).
    ilk Bostondan vergisiz alinacagi icin sevinmistik fakat malesef Bostonda Apple store yok, Chicago dan alindi :(

    Neyse tirstigimiz icin 1 tanesini disarida parayla kirdirip (1.1.1 wifi uzerinden) 2 gun denedik. Baktik bir problem yok. Vipracing bana verdigi gazla ve bir arkadasimizin kirarim abi ben telefonu bi halt olmaz merak etmeyin telkiniylede niyet ettik 4 iphonu kendimiz kirmaya

    3 kisi 4 iphonu ayni anda wifi uzerinden anysim ile 10dk sim free hale, 15 dkda ivirzivir (chat, notepad, wallpaper vs) instal ederek hallettik. iphonelar takir takir herseyiyle calisiyor. Yalniz biradere bankadan gelen sms bos cikti, silince sms normale donuyor.

    Bugun Tcell Extraya gidip iphone muzuda okutup ufletelim legal hale getirelim dedik.
    Fakat Ctesiden beri TTelekomun internetten bu islemi yaptiklari sayfada sorun oldugundan kayit ettiremedik :(
    iphone kullanan bir arkadasin tecrubesinide aktarayim 5.gunde imei kayitsiz oldugundan kitlenmis. kayit olduktan sonrada acilmasida 5 gun surmus. (Grevle bir alakasi varmi bilmiyorum)

    Simdi iphona muzik resim film ne varsa kaktiriyoum. Bu arada PC outlookdan rehberi sync ettikten sonra meraktan birde Mac de edeyim bakalim eski isimleri silecekmi dedim. Mac sync edince burda kayitlar var sileyim mi yenilerle birlestiriyim mi diye sordu. Bende helal olsun be dedim

    Basta Vipracing e ve emegi gecen herkeze tesekkurler. Diger arkadaslarada kolay gelsin, guzel alet kisa zamanda kavusursunuz insallah.

    (1.1.2 firmware cikti bakalim ona nasil gececegiz)
    (Haziranda 16GBlik 2. model cikacagi soylentsi de var)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolCat2019 -- 13 Kasım 2007; 23:30:10 >




  • Boston vergisiz alma nasıl anlamadım?
    Ayrıca nasıl olmaz boston da apple mağazası, ben de 10 gün sonra gidicem onun icin yazdım. Bir yanlısın var.
    Haziranda cıkacak olan birseyi neden yazdın onu da anlamadım, 16gb yi bekleyenler menlemesin mi demek istiyorsun?
  • 3 saatmi?Ilk sayfada var :http://forum.donanimhaber.com/m_18785584/tm.htm

    quote:

    Orjinalden alıntı: jayjayfb1907

    dostum tesekkurlerde 3 saattır arıyorum bulamıyorum bılenınız varmı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kelfender2

    Boston vergisiz alma nasıl anlamadım?
    Ayrıca nasıl olmaz boston da apple mağazası, ben de 10 gün sonra gidicem onun icin yazdım. Bir yanlısın var.
    Haziranda cıkacak olan birseyi neden yazdın onu da anlamadım, 16gb yi bekleyenler menlemesin mi demek istiyorsun?



    Amerikada eyalet yonetimi oldugu icin nasil vergi orani eyaletten eyalete degisiyorsa Bostonda sosyal sigorta yok=kdv yok

    Valla internetten Apple Store listesine girersen Boston da olmadigini sende gorursun. AT&T magzasi ve ayni ayarda cep telefonu satan magzalar var. Ayni eyalette (Masacuset) 4-5 Apple store (baska sehirlerde) var ama Bostona yakinmidir bilmem. internet sayfasindan bir arastir.
    Ayrıca apple online storeda (internet) alacakmis gibi sepete atip eyalet secersen tax ekleyip eklemedigini-ne kadar ekledigini goruyorsun.

    Yeni modelin takribi ne zaman cikacagini merak edenler icin yazdim.
    Valla ben cok sık tlf degistirmem ama beklemedim aldim. Haziranda cikacak modelde almaya degecek yeni ozellikler olursa onuda alirim.
    sadece 16 GB icin beklemeye gerek yok 8GB hayli hayli isgoruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolCat2019 -- 14 Kasım 2007; 12:13:51 >




  • arkadaşlar merhaba gelen aramayı reddetme yokmu bu telefonda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jayjayfb1907

    arkadaşlar merhaba gelen aramayı reddetme yokmu bu telefonda


    telefonun ustundeki sleep dugmesine 1 kere basarsaniz telefonun calma sesini keser, 2. kez basarsaniz mesgule dusurur.
  • dostum cok tesekkur ederım chıp gıbı saglam bır sıtede yazdıgına gore cagrı reddetme yok dıyor. fakat buda donanımhaber farkı heralde
  • merhaba
    bende iphone cuyum artık.da buna ben program yukleyemiyorum.yada nasıl yuklıcem.installer da 3-5 tane program var.nette goruyorum millet yıgınla oyun program falan yukluyor.installer icin yeni source falan mı eklemeliyim. lutfen bi el atın yav.boyle cok bos
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turkwell.com

    merhaba
    bende iphone cuyum artık.da buna ben program yukleyemiyorum.yada nasıl yuklıcem.installer da 3-5 tane program var.nette goruyorum millet yıgınla oyun program falan yukluyor.installer icin yeni source falan mı eklemeliyim. lutfen bi el atın yav.boyle cok bos


    Herşeyden önce telefonunuzun versiyonuna dikkat edin, eğer 1.1.1 de ise intaller ile birşey yüklememenizi tavsiye ederim, telefonunzda kilitlenmeler ve bozukluklara yol açar ve restore yapma ihtiyacı doğar. Benim başıma geldiği için yazıyorum, dikkate alıp almamak size kalmış
  • yardimi olan herkese cok ama cok tesekkurler. Az once hack ledim, kullanmaya basladim. Cihaz inanilmaz bisey ya, bekledigimin cok ustunde. Bilgisayarsiz yoldan hack ledim, ilk basta bir iki takilma yasadim ama, basari geldi sonunda. Hack leme olayina para vermeyin derim, basit olay, alin kullanin.

    Fazlaca keyifli.

    isin zor kismi, haftaya sinavim var, nasil caliscam bu aleti elimden birakip?
  • Benden şahsi bir tavsiye : Cihazı olduğu gibi kabullenin ve kullanın.Fazlaca program yükle&kaldır yapıp gereksiz şeyler fazlaca kurcalamayın inanın daha problemsiz ve mutlu&mesut olursunuz.Problem yarattırırsanız (ki bu tip ekstra programlarda ve çoğu hackte) ve bu sisteme aşina değilseniz başınız ciddi ağrır.
    Şu an masamın üstünde 4 tane iphone var bir tanesi kurtarılamaz vazieyete gelmiş diğerleri başarısız virginize ve hack girişimlerine mağruz kalmış cihazlar.Bilmem anlatabiliyormuyum? Ben kendi iPhoneumda Vnotes (Sesli notlar almayı sağlayan çok ufak bir yazılım) programından başka bir şey kullanmıyorum.Bir tane imei kayıtsız iphone var onu bir nevi test bed yaptım ne gerekiyor ise onun üstünde deniyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 14 Kasım 2007; 22:20:13 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.