Şimdi Ara

iPhone 'Servis Yok' - iCloud Laneti Sonrası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bir tane iphone 4 almıştım ikinci el tanıdıktan. Bu kişi iphonemu bul seçeneğini açmış ve icloud şifresini unutmuş bende telefonu formatlayınca kabak bana patladı. Baya bir uğraştım 3 gün kadar ve icloud aktivasyonunu jailbreaksız kırdım. Tabi 3 gün boş durmadım tüm jaillerle tüm sürümlerle attım telefona sürümleri. Ama nafile. Sadece "SERVİS YOK" diyor başka bişey demiyor.

Lütfen yardım edin sanırım gözlerimi kullanamıcam :D

sorun devam edıyo nolur yardım edın arkadaşlar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emontkral2 -- 20 Haziran 2016; 19:27:53 >

• abicim bu kırma durumunda yardımcı olabilirmisin bana da şebeke sorun değil yeterki cihaz açılsın ?
  • https://m.youtube.com/watch?v=mS9hVVYnh6Q araştır bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam servis yok diyorsa iCloud ü filan kırmamişsın demektir. Zaten nice hackerlar kıramıyor sen Nasıl kıracaksın. O telefon iPod olarak kullanılır ancak artık. Çözüm yolu yok. Elindeki cihaz telefon olarak kullanılamaz.

• Telefonu aldığın kişiye ver oaranı geri al.

• emontkral2 E kullanıcısına yanıt
    Üstad zamanında bende aynı şeyle uğraşmıştım arkadaşımın aldığı telefon için, cihazı açmak kolay ama telefonu aktif etmen maalesef mümkün değil, cdma yani us cihazları yapabilen var ama bizim kullandığımız gsm cihazların telefon tarafını aktive edebileni görmedim, bende 1 hafta boyunca devamlı yabancı forumları ataştırıp okumuştum. Tabi bu dediğimin üzerinden yıllar geçti belki birileri bulmuştur diyicemde sanmıyorum çünkü iphone 4 dışında aynı yöntemle cihazlar açılmıyor bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.