Şimdi Ara

Iphone SE gerçekten memnunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayanlar kesinlikle denemeli arkadaşlar. Iphone se 16 gb rose gold modeline sahibim cihaz gerçekten çok hızlı stabil ve pil ömrü oldukça iyi :)

• 6SE çıktığında alırım belki baya satar bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon benim temel ihtiyaçlarımı 7 8 sene götürür. Temel ihtiyaç diyorum :) Oyun performansı harika ve inanılmaz yükleme süresi var çok kısa.
    Büyük ekran telefon sevmeyenlere ilaç gibi gelebilir.
  • Sektör doyuma ulaştı bundan sonra çıkacak telefonlardada daha fazla üzerine konulacağını düşünmüyorum en fazla vr zorluyacaklar o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam Iphone 7 için bekle diyenler oldu. Lakin büyük telefon sevmiyorum ve bir telefona 3700 4000 TL vermek akıl işi değildir.
    Durumu çok iyi olan verebilir. İyi olmayanlar tarife üzerinden 5000 TL vermiş oluyor. Elinde Iphone 6s olan adam şimdi Iphone 7 peşinde:)
  • 2 senedir Note serisi kullanıyorum küçük ekran kullanamaz oldum :D En fazla 4.7 inçe düşebilirim

• bende dün satın aldım gold renginden gerçekten çok hızlı şarjıda etkileyici
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • White0F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

( İphone SE ) cihazından takla atarak gönderildi.

• Zevk meselesi hocam saygılar.

• Gerçekten çok hızlı stabıl bir cihaz küçük ekran sevenler için daha iyisi yok bence

• Körler sağarlar birbirini ağarlar olmuş tam. Şimdi haklı olarak dicem ki yaş ortalaması 15 mi ? Böyle bir konu üstüne birde Se ile takla atarak mesaj yazmalar üstelik ana konu varken bide. Bunları mantıksız bulan bir tek benmiyim gerçekten çok ironik. Aslında özeniyorumda keşke herkes altı üstü bir telefona sahip oldu diye bu kadar mutlu olabilse bu kadar havalara uçabilse. Bide nacizhane bir öneri sakın 6s falan kullanmayın SE yi bu kadar çoşkulu kullanıyosanız 3d touch ı deneyince heycandan bayılırsınız falan düşer kafanızı sağ sola vurursunuz aman diyim !

• SE şuan 6S den bile daha hızlı çalışıyor bizzat kendim karşılaştırdım. Yani performans isteyenler SE almalı, şuan piyasadaki en güçlü cihaz SE diyebilirim rahatlıkla. 3D touch ise bence önümüzdeki yılların vazgeçilmez bir özelliği olacak ama şuan çok yeni o yüzden tam olarak vazgeçilmez bir özellik sayılmaz. Bikac yıl sonra 3D touch olmayan cihazlara çöp diyeceğiz ama daha zamanı var. 6S den SE ye geçtim ve 3D touch eksikliğini hiç yasamadım. SE de farkettiğim tek eksiklik touch id 1. nesil ve 6S e göre daha yavaş çalışıyor. O da bir sorun sayılmaz, parmağını yarım saniye daha uzun tutuyorsun o kadar.

• Hocam cihaz güzel de 4" ekranda nasıl yazi yaziyorsunuz? İşkence resmen.
    Not: cihaz gereksiz hızlı.

• Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsunuz da o eski telefonların ekranı çok daha küçüktü. Onda Nasıl yazıyordunuz peki? Gören de büyük ekran telefonla doğmuşsunuz sanacak.

4 inç gayet güzel bir boyut. 4.7 inç kullanmış olmama rağmen 4 inçi tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydiver132 -- 6 Eylül 2016; 11:44:23 >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Evet eski telefonların ekranı daha küçüktü ve bir "tuş takımı" vardı

• Şurada bir şey yazdık adam ona takılmış :) Ben telefonu peşin para vererek aldım. Çok şükür görgüsüz değilim. Görmemiş hiç değilim fazla takılma koçum böyle şeylere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absence In Entity -- 6 Eylül 2016; 14:55:17 >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle +1 Ekmek gibi telefondan iyidir.
  • telefon gerçekten fazlaca hızlı, ama pil ömrü, ekranın ufak olması ve kamerası şahsen bana uygun değil, 6s plus kullanıyorum ve 7 plus alabilirim umarım, ufak ekranı olan bir telefon ne kadar hızlı olursa olsun, yazı yazmak işkence, o performansı o kadarcık ekranda kullanmak çok da iyi sayılmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.