Şimdi Ara

İphone SE demo nedir yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
31.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin iyi günler. İphone se almayı düşünüyorum. Bir sitede demo ürün yazıyor. Fiyatı aslından 200 lira düşük.Satıcı firma bir sıkıntı olmayacağını yazmış içerisinde kulaklığı eksik ve güncelleme yapılması gerekiyormuş.Böylemidir bir sıkıntı çıkarırmı yardımcı olurmusunuz teşekkürler. Link: http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16gb-cep-telefonu-demo-222619735

• Cihazı itunes ile restore ederseniz üzerindeki demo ios sürümü kalkıyor, kutuuda kulaklık yok, alınmaya degmez bence yinede karar sizin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız ve öneriniz için.Orjinaliyle aynı kıvamda olurmu. Neden alınmaya değmez dediniz?
  • Birkaç yüz lira fazla verin, her şeyi tam bir cihaz alın. Demo ürünlerde kulaklık yok. Ben olsam ben de almam, yine de siz bilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal cihazlardan hiç bir farkı yok
    Sadece kutusunda demo cihaz satılmaz vs yazar, aksesuarları önemli değil ise alabilirsiniz

• slayshot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sıkıntı olmadığı söylüyorsunuz.İlla bilgisayardanmı güncellenmesi gerekiyor yoksa telefon üzerindende güncellenebilirmi satıcı firma itunes üzerinden güncellenmesi gerektiğini söyledi.Güncellendikten sonra iosun son halini alacaktır galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertesipe

Teşekkür ederim sıkıntı olmadığı söylüyorsunuz.İlla bilgisayardanmı güncellenmesi gerekiyor yoksa telefon üzerindende güncellenebilirmi satıcı firma itunes üzerinden güncellenmesi gerektiğini söyledi.Güncellendikten sonra iosun son halini alacaktır galiba.

İTunes üstünden güncelle en temizi odur
    Bende demo cihaz almıştım iPhone 6 plus hiç sorun yaşamamıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulaklık almaya kalksan 200 lira mı verecen bunu sor kendine ve cevabı bul tabikide hayır en fazla 30 lira vereceksin yazılım yüklemede basit zaten dfu mod anlatımı var nette bence alınır

• Eğer fark 200 lira ise kesinlikle alınmaması gerekir diye düşünüyorum.
  • Dostum iphone un yaninda verilen kulaklik yemin ederim dunyanin en dandik kulakligi , daha once kullandin mi bilmiyorum ama , kulagi bu kadar acitan bu kadar kullanissiz bi kulaklik daha kullanmadim , yani afedersiniz ama benim imkanim olsa 30 lira ucuz olsun kulakligi olmasin deseler kabul ederim cunku o kulaklik 5 lira etmez AMAAAAA garanti baslangic ve bitis suresi , ekip destek suresi vs nasil acaba ? Cihaz kullanilmis mi bunlar onemli , sanirim acilmis kutu mu oluyo bunlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertesipe

Kolay gelsin iyi günler. İphone se almayı düşünüyorum. Bir sitede demo ürün yazıyor. Fiyatı aslından 200 lira düşük.Satıcı firma bir sıkıntı olmayacağını yazmış içerisinde kulaklığı eksik ve güncelleme yapılması gerekiyormuş.Böylemidir bir sıkıntı çıkarırmı yardımcı olurmusunuz teşekkürler. Link: http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16gb-cep-telefonu-demo-222619735

Aldığınız iphone 5,5S,SE veya 6 DEMO ürünler kullanılmış teşhir ürünü değildir.Sadece teşhirde,standda kullanılmak için yazılım yüklenmiş fakat ihtiyaç fazlası üretildiği için kurumsal büyük distirbitörlere satılmış ürünlerdir.
    Farkları kutu içerisinden sim iğnesi ve kulaklık çıkmaz,ve yazılımın iTunese girerek tekrar güncellemeniz gerekmektedir.Cihaz menüsü Demo Modda olduğu için sıfırlama menüsü bulunmuyor.
    Cihazı sıfırlamak için DFU moduna alıyoruz.Power tuşu ve home tuşuna basılı tutuyorsunuz.Cihaz kapanınca power tuşundan elinizi çekiyorsunuz,apple logo çıkıncada home tuşundan elinizi çekiyorsunuz ve DFU moduna geçiyosunuz.Daha sonra İtunese bağlıyorsunuz ve orda cihazı fabrika ayarlarına geri yüklüyorsunuz.Cihaz fab ayarlarına yüklendikten sonra son güncel sürümü yüklüyor.Daha sonra cihazı kuruyosunuz ve (artık sıfırla menüsü geliyor)bu sefer tekrar cihaz üzerinden sıfırlıyosunuz.Daha sonra cihaz kullanıma hazır oluyor.

Tek farkı fiyatı.Piyasa fiyatından 300- 400 lira daha ucuz oluyor.Yani apple Demo cihazlar %30 falan daha ucuza veriyor toptancılara.
    Ben olsam almazdım tabi seçim sizin.

ALINTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 13 Haziran 2016; 14:24:51 >

• merhaba ben de demo aldim pc ye baglayip restore ettim aikintisiz kullaniyorum 2 yil turkiye apple garanti falan filan iste kutudan sadece kulaklik cikmiyo bir kulaklik onunda 200 tl ye satmis oluyorsunuz 😜

• apple mağazasında demo satılıyor mu ?
  • Mantıklı kulaklık dediğin en iyisi 59 lira zaten sonradan alırsın bi kulaklık nolacak.

• Arkadaslar simdi hepsiburada da gordum 1660tl ye demo. Alinir mi sizce? demo olmayanla arada 280tl var.

Babamiza alacaz kulaklik olsun olmasin fark etmez. Cogu kisi ben olsam almam demis ama kulaklik ve sim ignesi disinda garantide vs bi sorun cikiyormu bu cihazlarda? 280tl az degil yani bunu alsak sorunsuz kullanirmiyiz?

• Anerikadan alın 1200 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık değeri sıfır alırsan apple fiyatı 100 tl zaten, 100 lira için macera arama. Tabi kulaklık benim için önemli, çok kullanırım ben.

• Hocam sahibinden de falan 1650-1700 tl civarında 22-23 ay garantili sıfırdan farksız cihazlar var. Çok daha mantıklı bence.

• Arkadaşlar ben dün sabah hemen sipariş verdim hepsiburada'dan DEMO olan ürünü. 1667 TL kargo dahil. Axesim olduğu için 50 TL de chip para kazandım. Telefon 1617 TL ye geldi. Normal üründen tek farkı sim kart ve iğnesinin olmaması. Sanırım en ucuz ve en son model iphone a sahip olan nadir insanlardan biriyim artık Selam Dostlar
  • ÇEK kullanmadınız mı?

Şuanda HB 'de 1.916 TL görünüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.